prosím o radu koupila jsem sedlo německé výroby kožené , mám haflinga.. poradte prosím jestli toto sedlo sedí koni... měla jsem komoru 3 syntetické .. ale to sedlo se mi protáčelo stále.. toto je komora 2 a neprotáčí se když dotáhnu..
ale prostě nevím zdá se mi že u kohoutku je strašně moc místa... páteřní kanál je volný krásně..
ale zajímá mě jestli i u takového sedla se dá vyměnit sedlářem kostra.. popřípadě upravit polštáře ...??
tu to jde vidět jak tu je místo ..prosím někdo poradte.. dívala jsem se i na videa z equitv.cz ale i tak nejsem schpná říct že jí to sedlo pasuje...
Zdravím, no, z těchto fotek toho moc poznat nejde, ale zdá se mi, že sedlo je zaprvé nasedláno trochu dopředu, chtělo by posunout o 2-3cm dál, ono by ti mělo samo najít vhodnou pozici za lopatku, když lehce potlačíš za přední rozsochu směrem k zádi. Navíc si myslím, že bude haflošovi komora 2 úzká, proto je nad kohoutkem místo a sedlo je "vysoko". Co je to za značku? Vypadá to jako sedlo z ekonomické třídy "made of india".
Nad kohoutkem stačí prostor při nasednutí do sedla na 2-3prsty. Pokud strčíš mezi kohoutek a sedlo víc, bude úzké.