Za koňmi do zahraničí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.12.2012 10:24
helčam

XXX.XXX.229.105

Ahoj,
ráda bych na léto (pokud mi vše vyjde jak by mělo) vyrazila někam do zahraničí ke koním. Získat nové zkušenosti, rozvinout jazyk, atd. Bohužel s tím nemám žádné předešlé zkušenosti, a ani nevím o nikom ze známých, kdo by mi mohl poradit. Bohužel ač mám jezdeckou licenci (dle nových pravidel už mi asi propadla, ale zzvj jsem prostě složila), tak jsem se na závody nedostala, tak s něčím takovým nemůžu přijít. A praxe a informovanost v tomto oboru se bez sportovních výsledků dokládá asi dost špatně. A nerada bych jela na pár měsíců někam jet jen kydat. Máte někdo, nebo váš známí nějaké zkušenosti, typy, rady kde něco sehnat? Hrozně ráda bych takhle někam vyrazila, ale vůbec nevím jak na to. Děkuji moc za jakoukoli radu, postřeh...:-)

9.12.2012 19:21
petas

XXX.XXX.156.34

Ahoj, už jsme tuhle stránku tady dávala do více dotazů na práci v zahraničí,ale přidám opět.

http://www.yardandgroom.com

Je to, dalo by se říct, největší kompilace inzerátů z celého světa na práci u koní. Stačí jen hledat :)

Také pracuji v zahraničí na perfektním místě, ale bez kontaktů a doporučení bych se nikdy na takovej flek nedostala, přestože mám zkušenosti i praxi. Hodně nabídek je v Belgii a Holandsku, povětšinou dost slušný plat i bydlení. Jenom je problém, že si vzájemně volají a informují se na nově příchozí, takže když tě nikdo nezná, moc se nehrnou tě zaměstnat. Dobrých ošetřovatelek a jezdců je málo, a navíc pouštět si ke koním 4 lidi do měsíce než najdou toho pravého...

Chce to zkusit ;)
Hodně štěstí

10.12.2012 08:48
helčam

XXX.XXX.246.154

Děkuju moc, toho se právě docela obávám, že když nemám kontakty tak no way. A nerada bych někam přijela, aby mi za týden řekli "nikdo tě nezná, zázračná nejsi tak pápá".

Přidejte reakci

Přidat smajlík