Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2013 16:20
tomáš15

XXX.XXX.160.52

čau ja bi potřeboál od někoho aby mně naučil jezdit na koni a dalši věci co musim umnět ?
Něco o mně : je my 16 let.
Jsem z : Hrabětic u Znojma .
A nejvyc miluju koně . smajlík
Ja by jsem chtěl naučit na koni, jezdít,skákat přes přeskažky, jak se o něj starat a dalši duležite věci ...... A ještě s koňmy mam malo skušenosti parkrat jsem jezdil vletě . tohle je muj
emil :rotov007@seznam.cz

11.3.2013 14:42
elaphka

XXX.XXX.165.89

tomáš15 napsal(a):
čau ja bi potřeboál od někoho aby mně naučil jezdit na koni a dalši věci co musim umnět ?
Něco o mně : je my 16 let.
Jsem z : Hrabětic u Znojma .
A nejvyc miluju koně . smajlík
Ja by jsem chtěl naučit na koni, jezdít,skákat přes přeskažky, jak se o něj starat a dalši duležite věci ...... A ještě s koňmy mam malo skušenosti parkrat jsem jezdil vletě . tohle je muj
emil :rotov007@seznam.cz

Nechápu, jak někdo do dotazu může nastřílet 8 hrubek... smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Nedivte se, že Vám pak nikdo neodpoví. Najděte si nějakou stáj blízko města, kde bydlíte, a tam začněte!!!!!

11.3.2013 20:07
rozi

XXX.XXX.118.168

To byla pitomá odpověď.

I mezi námi jsou dyslektici, dysgrafici, ...ti, kterým zrovna čeština nejde. A není to jen tím, že neumí pravidla pravopisu...Můj bratr v 16 letech píše své jméno s malým písmenem doteď. Je to diagnostikovaná vývojová vada. Něco o tom vím, studovala jsem to.

Což neznamená, že by ses dobře nenaučil jezdit a skákat koni : )

Najdi si nějaký jezdecký klub, popros rodiče, ať tam s tebou zajdou. Domluvíte se, kdy budeš jezdit nebo pomáhat s prací, co za to budou chtít. Někde si jen zaplatíš lekce a jedeš na jízdárnu, později do terénu, jinde jsou rádi, že "chlap" přiloží ruku k dílu a za to tě nechají jezdit.
Na internetu je spousta JK - jezdeckých oddílů nebo jiných stájí, které nabízí výuku jízdy na koni v různých stylech (drezura, parkur, western).

Ať tě to odhodlání drží a pak napiš, jak to jde : )

11.3.2013 20:30
sisi58

XXX.XXX.218.3

rozi napsal(a):
To byla pitomá odpověď.

I mezi námi jsou dyslektici, dysgrafici, ...ti, kterým zrovna čeština nejde. A není to jen tím, že neumí pravidla pravopisu...Můj bratr v 16 letech píše své jméno s malým písmenem doteď. Je to diagnostikovaná vývojová vada. Něco o tom vím, studovala jsem to.

Což neznamená, že by ses dobře nenaučil jezdit a skákat koni : )

Najdi si nějaký jezdecký klub, popros rodiče, ať tam s tebou zajdou. Domluvíte se, kdy budeš jezdit nebo pomáhat s prací, co za to budou chtít. Někde si jen zaplatíš lekce a jedeš na jízdárnu, později do terénu, jinde jsou rádi, že "chlap" přiloží ruku k dílu a za to tě nechají jezdit.
Na internetu je spousta JK - jezdeckých oddílů nebo jiných stájí, které nabízí výuku jízdy na koni v různých stylech (drezura, parkur, western).

Ať tě to odhodlání drží a pak napiš, jak to jde : )

Je možné, že má mládeneček vadu psaní. Ovšem jistě není na světě sám, určitě by se našel někdo, kdo by mu to psaní opravil.
Pokud chci, aby mě lidé brali vážně, musím se umět prezentovat, a čím dřív se to naučím, tím lépe.smajlík
Samozřejmě se může naučit dobře jezdit, pokud se mu na takto psanou žádost o pomoc vůbec někdo ozve.

Přidejte reakci

Přidat smajlík