buggyna

buggyna

racina
napsal(a):
ty jo to je fakt obr Já ne-e
Co vím,tak ho kůli jeho výšce nechtěli uchovnit,ale majitel se přimluvil......Já ho viděla v zimě na výstavě hřebců v Písku,a jako 3letý tam skákal myslím 160
buggyna

racina
napsal(a):
musí být nádherný a ta síla z něho musí úplně sršit
to jo,i když ryzáky nemusim,tohle je kus!!Mít kobylu,tak mám pro ní ženicha hned
buggyna
napsal(a):
Nemáte někdo fotky tohodle holandskýho obříka???
Tyhle fotky mám odněkud z internetu, autorovi se omlouvám. Guidam Sohn a další mladí hřebci
svatka
napsal(a):
Tyhle fotky mám odněkud z internetu, autorovi se omlouvám. Guidam Sohn a další mladí hřebci
Guidam Sohn
buggyna

svatka
napsal(a):
Ahoj Svaťi,tohle sou fotky od mí kámošky z Písku Marcely...myslim,že jí to vadit nebude...ten první je Goed??
buggyna

zuzanka
napsal(a):
To je teda fakt obr - a ještě ke všemu ryzák, můj sen Kolikpak má v tom kohoutku, nevíte to?
někde sem četla 175???
buggyna

svatka
napsal(a):
Snad tak asi, hůlkou.. taky ho prý kvůli tomu nechtěli uchovnit:) Ale je nádherný a na Afriku by mi sednul, ona je takový podmíráček:))
tak šup s nim na ní!!!Klíďo bych malího hříbka s tebou měla na půl.....kdyby mi to máma dovolila
buggyna

svatka
napsal(a):
Jj, je to on, jen ho přejmenovali;)
mi to bylo divný.....už sem koukla do plemenný on-line
buggyna
napsal(a):
tak šup s nim na ní!!!Klíďo bych malího hříbka s tebou měla na půl.....kdyby mi to máma dovolila
No to se ještě uvidí, kdy a kým připouštět.. :o) Není to levná sranda mít dva koně, a k tomu v Praze. A taky bych ráda, aby se kobyla nejdřív dala trochu jezdecky dohromady, něco si odchodila.. Jo, a mám ještě jednoho adepta, krásného černého trakéna s T drezurou, letos uchovněného:o)
buggyna

svatka
napsal(a):
No to se ještě uvidí, kdy a kým připouštět.. :o) Není to levná sranda mít dva koně, a k tomu v Praze. A taky bych ráda, aby se kobyla nejdřív dala trochu jezdecky dohromady, něco si odchodila.. Jo, a mám ještě jednoho adepta, krásného černého trakéna s T drezurou, letos uchovněného:o)
Já vim že to není prdča,já bych asi neutáhla ani toho jednoho...
nemyslíš nááhodou tohodle????Ten je fešnej!!
buggyna

svatka
napsal(a):
Jo, taky jsem se divila:o) Jediný, co mě od něj odrazuje - Mišák o něm říká, že mu trochu hrabalo a nebyl nejlíp jezditelnej.. ale ještě jsem ho na vlastní oči neviděla.
to já ho právě viděla,jinak bych asi nad nim mávla rukou!!!Skákal si jak na pérkách....a zastavili ho kůli tomu,že nestačili sloupky (vejškou)
buggyna

svatka
napsal(a):
To by mohl být on! 1099 Plesant? Znáš ho?? Hodíš mi fotky na mail v originální velikosti, prosím??:o)
No jasan Plesant!!Tyhle fotky sem našla na www.vsenakone.cz - inzerce-hřebci
Za 1 skok prej chtěj 10 000
buggyna

buggyna
napsal(a):
No jasan Plesant!!Tyhle fotky sem našla na www.vsenakone.cz - inzerce-hřebci
Za 1 skok prej chtěj 10 000
soráč!!! www.vseprokone.cz
buggyna
napsal(a):
to já ho právě viděla,jinak bych asi nad nim mávla rukou!!!Skákal si jak na pérkách....a zastavili ho kůli tomu,že nestačili sloupky (vejškou)
Že by novej Q - III?:o)) Jéžíš, já se musím vydat na nějakou píseckou přehlídku, jsem v tomto směru úplně zaostalá:o) Jo, tohle je Ságovčin malej Corrado II (brácha Sarkona Kinského, jak jsem ti o něm říkala:o)
buggyna

svatka
napsal(a):
Že by novej Q - III?:o)) Jéžíš, já se musím vydat na nějakou píseckou přehlídku, jsem v tomto směru úplně zaostalá:o) Jo, tohle je Ságovčin malej Corrado II (brácha Sarkona Kinského, jak jsem ti o něm říkala:o)
Ežišky,to je ňuňínek!!!! Bych jela do Písku taky,ale oni už tam normální prohlídky nedělaj.Kdyby si tam měla namířeno,tak dej vědět,ráda se připojim
buggyna

svatka
napsal(a):
Za skok? Já myslela, že za připuštění? Za skok, to jsem se nezbláznila:))))
no právě!!!Někde sem to četla,myslim že na Equichannelu se to rozebíralo
buggyna

svatka
napsal(a):
když sem si měla kupovat Buggu,taky takový ťiňťítko,tak sem na ní chtěla dát buď Rock´n ´Rolla nebo Orida.A od Mullera se mi bláznivě líbí Padinus za 30 000
buggyna

kata pisek
napsal(a):
sorry má 187 cm v kohoutku.Katka
Tak to teda pěkně povyrost!!!Když ho uchovňovali,měl tam napsáno těch 1,75.Ale co, co je velký to je hezký
buggyna

kata pisek
napsal(a):
ahoj, Quidam Sohn má v kohoutku něco kolem 185 cm :-)) je fakt velikej, ale zlatíčko mazlivý - celej červenec jsem se o něho starala.Katka
a nemáš nějakou jeho fotečku???Prosííím...
buggyna

impact
napsal(a):
Wow. Tak to je skoro zadarmo, že...
myslíš toho Padinuse????Tjn,ale na druhou stranu,když se koukneš na jeho rodokmen...A včera jsem se koukala na video jeho závodů,a on se vždy přez tu překážku přehoupne jak nic
buggyna
napsal(a):
když sem si měla kupovat Buggu,taky takový ťiňťítko,tak sem na ní chtěla dát buď Rock´n ´Rolla nebo Orida.A od Mullera se mi bláznivě líbí Padinus za 30 000
Jéééje, od Mullera, tam by se mi toho líbilo... :o)) Z mraženejch bych si fakt vybrala:o))) - Rotspon, Quote, Johnson, I Love You, Calido, Florencio, Balougran Z (po Baloubet du Rouet, no nekup to:o))), Alligator Fontaine.... jsem prostě skromná:o)))))
buggyna

svatka
napsal(a):
Jéééje, od Mullera, tam by se mi toho líbilo... :o)) Z mraženejch bych si fakt vybrala:o))) - Rotspon, Quote, Johnson, I Love You, Calido, Florencio, Balougran Z (po Baloubet du Rouet, no nekup to:o))), Alligator Fontaine.... jsem prostě skromná:o)))))
I Love you prej byl debil,asi tak jako Carismo.Já sem vysazená na Grannusáčky .Ale třeba Argument ( vynikající jezditelnost a učenlivost a rovněž pro čistě černou barvu, kterou svým potomkům dominantně předává.),Lordano, Heartbreaker, Barbarian a Carpaccio....nesmím zapomenout........Great Pleasure.
Budem si hold muset najít velmi bohaté přítele
buggyna
napsal(a):
I Love you prej byl debil,asi tak jako Carismo.Já sem vysazená na Grannusáčky .Ale třeba Argument ( vynikající jezditelnost a učenlivost a rovněž pro čistě černou barvu, kterou svým potomkům dominantně předává.),Lordano, Heartbreaker, Barbarian a Carpaccio....nesmím zapomenout........Great Pleasure.
Nazdárek Adi, tebe vystopovat! To číslo jaks mi dala když jsme se naposled viděly v píseckym hřebčinci už nefunguje... A já bych ti tak ráda vrátila toho zaříkávače koní! Už víš, kdo píše???
buggyna
napsal(a):
Proč ta jedovatá poznámka o Carismovi?
buggyna

petrak
napsal(a):
Proč ta jedovatá poznámka o Carismovi?
Ona nebyla jedovatá.....je to velmi krásnej hřebec,ale co sem slyšela o jeho povaze,tak vůbec nic úžasnýho.A někdy nezáleží jen na kráse...
buggyna

kamzik
napsal(a):
Nazdárek Adi, tebe vystopovat! To číslo jaks mi dala když jsme se naposled viděly v píseckym hřebčinci už nefunguje... A já bych ti tak ráda vrátila toho zaříkávače koní! Už víš, kdo píše???
Nazdááárek!! No no já těch telefonu zas ztratila.....a ani nevim,jestli víš že bydlim na mělníku????Radá tě uvidim,když budeš v praze,zajdem na pifčo a pokecáme.......
Jinak,ty by si mohla mít Guidamovi fotečky!!!!
buggyna

santah
napsal(a):
Ahojky je to fakt krásný hřebec nevíte kolik stojí připouštění? Díky moc
2 000 za připouštění a pak doplatek 2 000 za březost
buggyna

coriska
napsal(a):
tohle je Guidam Sohn? Fotky jsem hledala všude možně, protože majitel stáje kam chodím s ním připouští jednu kobylku
Tak to bude krásný hříbátko po tatínkovi!
tak to pak 100% pošli fotky mamči s malinkatim Guidamňátkem
Ty-fanny@seznam.cz
buggyna
napsal(a):
tak to pak 100% pošli fotky mamči s malinkatim Guidamňátkem
Ty-fanny@seznam.cz
A mám ještě jeden dotaz nevíte jestli připouští A 1/1??? Mám kobylu a vcelku by to byl krásný táta mého hříbátka. Díky
buggyna

santah
napsal(a):
A mám ještě jeden dotaz nevíte jestli připouští A 1/1??? Mám kobylu a vcelku by to byl krásný táta mého hříbátka. Díky
jéé tak to bohužel netušííím.Zkus se kouknout na www.zemskyhrebcinecpisek.cz
buggyna
napsal(a):
Ona nebyla jedovatá.....je to velmi krásnej hřebec,ale co sem slyšela o jeho povaze,tak vůbec nic úžasnýho.A někdy nezáleží jen na kráse...
Hm, tak krása a barva neskáče...to je jasný.
Slyšela jsem o něm kde co, ale že je na tom špatně charakterově, tak to ne.
Každopádně proč je tento hřebec tak ceněn není krása nebo charakter, ale jeho prokázaná výkonnost na potomstvu a tom se nemá cenu dohadovat! Na to jsou výsledky. Samozřejmě jak to dopadne s českými Carismáky to se uvidí. Zatím se jeví dobře exteriérově, musí se dát pozor na kobyta. U těch co jsem viděla nebyl problém s charakterem. Spíš naopak.
buggyna

petrak
napsal(a):
Hm, tak krása a barva neskáče...to je jasný.
Slyšela jsem o něm kde co, ale že je na tom špatně charakterově, tak to ne.
Každopádně proč je tento hřebec tak ceněn není krása nebo charakter, ale jeho prokázaná výkonnost na potomstvu a tom se nemá cenu dohadovat! Na to jsou výsledky. Samozřejmě jak to dopadne s českými Carismáky to se uvidí. Zatím se jeví dobře exteriérově, musí se dát pozor na kobyta. U těch co jsem viděla nebyl problém s charakterem. Spíš naopak.
Samozdřejmě že výsledky jsou důležité,ale taky jak pro koho.Kdybych neměla úplně zlatou kobylu,tak prostě toho Carisma na ní nedám!!A mě osobně ani ten původ nic moc neřiká.Je to každýho názor na typ koně.
A kdybych se měla ještě vrátit k tý povaze,pár dobrých a zkušených chovatelů mi řeklo,že on prostě charakterově nepatří mezi ty nejlepší.A to je pro mě důležité
buggyna
napsal(a):
Nazdááárek!! No no já těch telefonu zas ztratila.....a ani nevim,jestli víš že bydlim na mělníku????Radá tě uvidim,když budeš v praze,zajdem na pifčo a pokecáme.......
Jinak,ty by si mohla mít Guidamovi fotečky!!!!
Tak fotečky žádný nemam. Jezdim ted fakt rekreačně, ale uvažovala jsem, že bych začala chodit na hodiny do hřebčince (Marcela tam chodí pravidelně jednou týdně, jsi s ní v kontaktu?). A o tom přestěhováni vůbec nevim!!! já ti posílala i dopis... Tak to si někdo početl - ale určitý věci, tam byly napsaný šifrovaně jinak do Praglu s echystam už snad tisíc let, ale zas nestíham. napiš mi na sebe mail, já ti napíšu, co jsem ty 4-5let dělala
Jsem moc ráda, že jsem tě objevila Adinko, fakt... Nebo tady je muj mail Lenka.Hrdinova@seznam.cz