UT LIEKT GOED - Písecký hřebec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

buggyna

8.8.2006 17:58
buggyna

Nemáte někdo fotky tohodle holandskýho obříka???

8.8.2006 17:59

buggyna napsal(a):

ty jo to je fakt obr Já ne-e

buggyna

8.8.2006 18:02
buggyna

racina napsal(a):
ty jo to je fakt obr Já ne-e

Co vím,tak ho kůli jeho výšce nechtěli uchovnit,ale majitel se přimluvil......Já ho viděla v zimě na výstavě hřebců v Písku,a jako 3letý tam skákal myslím 160

8.8.2006 18:02

buggyna napsal(a):
Co vím,tak ho kůli jeho výšce nechtěli uchovnit,ale majitel se přimluvil......Já ho viděla v zimě na výstavě hřebců v Písku,a jako 3letý tam skákal myslím 160

musí být nádherný a ta síla z něho musí úplně sršit

buggyna

8.8.2006 18:04
buggyna

racina napsal(a):
musí být nádherný a ta síla z něho musí úplně sršit

to jo,i když ryzáky nemusim,tohle je kus!!Mít kobylu,tak mám pro ní ženicha hned

8.8.2006 18:11

buggyna napsal(a):

Tyhle fotky mám odněkud z internetu, autorovi se omlouvám. Guidam Sohn a další mladí hřebci

8.8.2006 18:12

svatka napsal(a):
Tyhle fotky mám odněkud z internetu, autorovi se omlouvám. Guidam Sohn a další mladí hřebci

Guidam Sohn

8.8.2006 18:12

svatka napsal(a):

To je teda fakt obr - a ještě ke všemu ryzák, můj sen Kolikpak má v tom kohoutku, nevíte to?

buggyna

8.8.2006 18:13
buggyna

svatka napsal(a):

Ahoj Svaťi,tohle sou fotky od mí kámošky z Písku Marcely...myslim,že jí to vadit nebude...ten první je Goed??

buggyna

8.8.2006 18:14
buggyna

zuzanka napsal(a):
To je teda fakt obr - a ještě ke všemu ryzák, můj sen Kolikpak má v tom kohoutku, nevíte to?

někde sem četla 175???

8.8.2006 18:21

buggyna napsal(a):
někde sem četla 175???

Snad tak asi, hůlkou.. taky ho prý kvůli tomu nechtěli uchovnit:) Ale je nádherný a na Afriku by mi sednul, ona je takový podmíráček:))

8.8.2006 18:22

buggyna napsal(a):
Ahoj Svaťi,tohle sou fotky od mí kámošky z Písku Marcely...myslim,že jí to vadit nebude...ten první je Goed??

Jj, je to on, jen ho přejmenovali;)

buggyna

8.8.2006 18:24
buggyna

svatka napsal(a):
Snad tak asi, hůlkou.. taky ho prý kvůli tomu nechtěli uchovnit:) Ale je nádherný a na Afriku by mi sednul, ona je takový podmíráček:))

tak šup s nim na ní!!!Klíďo bych malího hříbka s tebou měla na půl.....kdyby mi to máma dovolila

buggyna

8.8.2006 18:25
buggyna

svatka napsal(a):
Jj, je to on, jen ho přejmenovali;)

mi to bylo divný.....už sem koukla do plemenný on-line

8.8.2006 18:27

buggyna napsal(a):
tak šup s nim na ní!!!Klíďo bych malího hříbka s tebou měla na půl.....kdyby mi to máma dovolila

No to se ještě uvidí, kdy a kým připouštět.. :o) Není to levná sranda mít dva koně, a k tomu v Praze. A taky bych ráda, aby se kobyla nejdřív dala trochu jezdecky dohromady, něco si odchodila.. Jo, a mám ještě jednoho adepta, krásného černého trakéna s T drezurou, letos uchovněného:o)

8.8.2006 18:29

buggyna napsal(a):
mi to bylo divný.....už sem koukla do plemenný on-line

Jo, taky jsem se divila:o) Jediný, co mě od něj odrazuje - Mišák o něm říká, že mu trochu hrabalo a nebyl nejlíp jezditelnej.. ale ještě jsem ho na vlastní oči neviděla.

buggyna

8.8.2006 18:33
buggyna

svatka napsal(a):
No to se ještě uvidí, kdy a kým připouštět.. :o) Není to levná sranda mít dva koně, a k tomu v Praze. A taky bych ráda, aby se kobyla nejdřív dala trochu jezdecky dohromady, něco si odchodila.. Jo, a mám ještě jednoho adepta, krásného černého trakéna s T drezurou, letos uchovněného:o)

Já vim že to není prdča,já bych asi neutáhla ani toho jednoho...
nemyslíš nááhodou tohodle????Ten je fešnej!!

8.8.2006 18:35

buggyna napsal(a):
Já vim že to není prdča,já bych asi neutáhla ani toho jednoho...
nemyslíš nááhodou tohodle????Ten je fešnej!!

To by mohl být on! 1099 Plesant? Znáš ho?? Hodíš mi fotky na mail v originální velikosti, prosím??:o)

buggyna

8.8.2006 18:35
buggyna

svatka napsal(a):
Jo, taky jsem se divila:o) Jediný, co mě od něj odrazuje - Mišák o něm říká, že mu trochu hrabalo a nebyl nejlíp jezditelnej.. ale ještě jsem ho na vlastní oči neviděla.

to já ho právě viděla,jinak bych asi nad nim mávla rukou!!!Skákal si jak na pérkách....a zastavili ho kůli tomu,že nestačili sloupky (vejškou)

buggyna

8.8.2006 18:37
buggyna

svatka napsal(a):
To by mohl být on! 1099 Plesant? Znáš ho?? Hodíš mi fotky na mail v originální velikosti, prosím??:o)

No jasan Plesant!!Tyhle fotky sem našla na www.vsenakone.cz - inzerce-hřebci
Za 1 skok prej chtěj 10 000

buggyna

8.8.2006 18:38
buggyna

buggyna napsal(a):

soráč!!! www.vseprokone.cz

8.8.2006 18:39

buggyna napsal(a):
to já ho právě viděla,jinak bych asi nad nim mávla rukou!!!Skákal si jak na pérkách....a zastavili ho kůli tomu,že nestačili sloupky (vejškou)

Že by novej Q - III?:o)) Jéžíš, já se musím vydat na nějakou píseckou přehlídku, jsem v tomto směru úplně zaostalá:o) Jo, tohle je Ságovčin malej Corrado II (brácha Sarkona Kinského, jak jsem ti o něm říkala:o)

8.8.2006 18:40

buggyna napsal(a):

Za skok? Já myslela, že za připuštění? Za skok, to jsem se nezbláznila:))))

buggyna

8.8.2006 18:42
buggyna

svatka napsal(a):
Že by novej Q - III?:o)) Jéžíš, já se musím vydat na nějakou píseckou přehlídku, jsem v tomto směru úplně zaostalá:o) Jo, tohle je Ságovčin malej Corrado II (brácha Sarkona Kinského, jak jsem ti o něm říkala:o)

Ežišky,to je ňuňínek!!!! Bych jela do Písku taky,ale oni už tam normální prohlídky nedělaj.Kdyby si tam měla namířeno,tak dej vědět,ráda se připojim

buggyna

8.8.2006 18:43
buggyna

svatka napsal(a):
Za skok? Já myslela, že za připuštění? Za skok, to jsem se nezbláznila:))))

no právě!!!Někde sem to četla,myslim že na Equichannelu se to rozebíralo

8.8.2006 18:45

buggyna napsal(a):
Ežišky,to je ňuňínek!!!! Bych jela do Písku taky,ale oni už tam normální prohlídky nedělaj.Kdyby si tam měla namířeno,tak dej vědět,ráda se připojim

No, teď není auto:( Tak snad na nějakou přehlídku, nebo přes známost;)

buggyna

8.8.2006 18:48
buggyna

svatka napsal(a):

když sem si měla kupovat Buggu,taky takový ťiňťítko,tak sem na ní chtěla dát buď Rock´n ´Rolla nebo Orida.A od Mullera se mi bláznivě líbí Padinus za 30 000

8.8.2006 22:22

zuzanka napsal(a):

ahoj, Quidam Sohn má v kohoutku něco kolem 185 cm :-)) je fakt velikej, ale zlatíčko mazlivý - celej červenec jsem se o něho starala.Katka

8.8.2006 22:32

kata pisek napsal(a):
ahoj, Quidam Sohn má v kohoutku něco kolem 185 cm :-)) je fakt velikej, ale zlatíčko mazlivý - celej červenec jsem se o něho starala.Katka

sorry má 187 cm v kohoutku.Katka

buggyna

9.8.2006 10:34
buggyna

kata pisek napsal(a):
sorry má 187 cm v kohoutku.Katka

Tak to teda pěkně povyrost!!!Když ho uchovňovali,měl tam napsáno těch 1,75.Ale co, co je velký to je hezký

buggyna

9.8.2006 10:35
buggyna

kata pisek napsal(a):

a nemáš nějakou jeho fotečku???Prosííím...

9.8.2006 18:11

buggyna napsal(a):
když sem si měla kupovat Buggu,taky takový ťiňťítko,tak sem na ní chtěla dát buď Rock´n ´Rolla nebo Orida.A od Mullera se mi bláznivě líbí Padinus za 30 000

Wow. Tak to je skoro zadarmo, že...

buggyna

9.8.2006 18:42
buggyna

impact napsal(a):
Wow. Tak to je skoro zadarmo, že...

myslíš toho Padinuse????Tjn,ale na druhou stranu,když se koukneš na jeho rodokmen...A včera jsem se koukala na video jeho závodů,a on se vždy přez tu překážku přehoupne jak nic

9.8.2006 21:08

buggyna napsal(a):

Jéééje, od Mullera, tam by se mi toho líbilo... :o)) Z mraženejch bych si fakt vybrala:o))) - Rotspon, Quote, Johnson, I Love You, Calido, Florencio, Balougran Z (po Baloubet du Rouet, no nekup to:o))), Alligator Fontaine.... jsem prostě skromná:o)))))

buggyna

10.8.2006 10:46
buggyna

svatka napsal(a):
Jéééje, od Mullera, tam by se mi toho líbilo... :o)) Z mraženejch bych si fakt vybrala:o))) - Rotspon, Quote, Johnson, I Love You, Calido, Florencio, Balougran Z (po Baloubet du Rouet, no nekup to:o))), Alligator Fontaine.... jsem prostě skromná:o)))))

I Love you prej byl debil,asi tak jako Carismo.Já sem vysazená na Grannusáčky .Ale třeba Argument ( vynikající jezditelnost a učenlivost a rovněž pro čistě černou barvu, kterou svým potomkům dominantně předává.),Lordano, Heartbreaker, Barbarian a Carpaccio....nesmím zapomenout........Great Pleasure.
Budem si hold muset najít velmi bohaté přítele

10.8.2006 13:17

buggyna napsal(a):
I Love you prej byl debil,asi tak jako Carismo.Já sem vysazená na Grannusáčky .Ale třeba Argument ( vynikající jezditelnost a učenlivost a rovněž pro čistě černou barvu, kterou svým potomkům dominantně předává.),Lordano, Heartbreaker, Barbarian a Carpaccio....nesmím zapomenout........Great Pleasure.

Nazdárek Adi, tebe vystopovat! To číslo jaks mi dala když jsme se naposled viděly v píseckym hřebčinci už nefunguje... A já bych ti tak ráda vrátila toho zaříkávače koní! Už víš, kdo píše???

10.8.2006 14:34

buggyna napsal(a):

tohle je Guidam Sohn? Fotky jsem hledala všude možně, protože majitel stáje kam chodím s ním připouští jednu kobylku
Tak to bude krásný hříbátko po tatínkovi!

10.8.2006 15:04

buggyna napsal(a):

Proč ta jedovatá poznámka o Carismovi?

10.8.2006 15:23

coriska napsal(a):
tohle je Guidam Sohn? Fotky jsem hledala všude možně, protože majitel stáje kam chodím s ním připouští jednu kobylku

Ahojky je to fakt krásný hřebec nevíte kolik stojí připouštění? Díky moc

buggyna

10.8.2006 16:12
buggyna

petrak napsal(a):
Proč ta jedovatá poznámka o Carismovi?

Ona nebyla jedovatá.....je to velmi krásnej hřebec,ale co sem slyšela o jeho povaze,tak vůbec nic úžasnýho.A někdy nezáleží jen na kráse...

buggyna

10.8.2006 16:14
buggyna

kamzik napsal(a):
Nazdárek Adi, tebe vystopovat! To číslo jaks mi dala když jsme se naposled viděly v píseckym hřebčinci už nefunguje... A já bych ti tak ráda vrátila toho zaříkávače koní! Už víš, kdo píše???

Nazdááárek!! No no já těch telefonu zas ztratila.....a ani nevim,jestli víš že bydlim na mělníku????Radá tě uvidim,když budeš v praze,zajdem na pifčo a pokecáme.......
Jinak,ty by si mohla mít Guidamovi fotečky!!!!

buggyna

10.8.2006 16:15
buggyna

santah napsal(a):
Ahojky je to fakt krásný hřebec nevíte kolik stojí připouštění? Díky moc

2 000 za připouštění a pak doplatek 2 000 za březost

buggyna

10.8.2006 16:19
buggyna

coriska napsal(a):

tak to pak 100% pošli fotky mamči s malinkatim Guidamňátkem
Ty-fanny@seznam.cz

10.8.2006 18:16

buggyna napsal(a):
tak to pak 100% pošli fotky mamči s malinkatim Guidamňátkem
Ty-fanny@seznam.cz

A mám ještě jeden dotaz nevíte jestli připouští A 1/1??? Mám kobylu a vcelku by to byl krásný táta mého hříbátka. Díky

buggyna

10.8.2006 20:52
buggyna

santah napsal(a):
A mám ještě jeden dotaz nevíte jestli připouští A 1/1??? Mám kobylu a vcelku by to byl krásný táta mého hříbátka. Díky

jéé tak to bohužel netušííím.Zkus se kouknout na www.zemskyhrebcinecpisek.cz

10.8.2006 20:58

santah napsal(a):

Pokud tu klisnu zapíšete do PK ČT, což by neměl být problém, tak samozřejmě ano:)

10.8.2006 21:12

buggyna napsal(a):
2 000 za připouštění a pak doplatek 2 000 za březost

Pozor, ceny jsou bez DPH!

10.8.2006 21:15

buggyna napsal(a):
Ona nebyla jedovatá.....je to velmi krásnej hřebec,ale co sem slyšela o jeho povaze,tak vůbec nic úžasnýho.A někdy nezáleží jen na kráse...

Hm, tak krása a barva neskáče...to je jasný.
Slyšela jsem o něm kde co, ale že je na tom špatně charakterově, tak to ne.
Každopádně proč je tento hřebec tak ceněn není krása nebo charakter, ale jeho prokázaná výkonnost na potomstvu a tom se nemá cenu dohadovat! Na to jsou výsledky. Samozřejmě jak to dopadne s českými Carismáky to se uvidí. Zatím se jeví dobře exteriérově, musí se dát pozor na kobyta. U těch co jsem viděla nebyl problém s charakterem. Spíš naopak.

buggyna

11.8.2006 09:26
buggyna

petrak napsal(a):
Hm, tak krása a barva neskáče...to je jasný.
Slyšela jsem o něm kde co, ale že je na tom špatně charakterově, tak to ne.
Každopádně proč je tento hřebec tak ceněn není krása nebo charakter, ale jeho prokázaná výkonnost na potomstvu a tom se nemá cenu dohadovat! Na to jsou výsledky. Samozřejmě jak to dopadne s českými Carismáky to se uvidí. Zatím se jeví dobře exteriérově, musí se dát pozor na kobyta. U těch co jsem viděla nebyl problém s charakterem. Spíš naopak.

Samozdřejmě že výsledky jsou důležité,ale taky jak pro koho.Kdybych neměla úplně zlatou kobylu,tak prostě toho Carisma na ní nedám!!A mě osobně ani ten původ nic moc neřiká.Je to každýho názor na typ koně.
A kdybych se měla ještě vrátit k tý povaze,pár dobrých a zkušených chovatelů mi řeklo,že on prostě charakterově nepatří mezi ty nejlepší.A to je pro mě důležité

11.8.2006 16:02

buggyna napsal(a):
Nazdááárek!! No no já těch telefonu zas ztratila.....a ani nevim,jestli víš že bydlim na mělníku????Radá tě uvidim,když budeš v praze,zajdem na pifčo a pokecáme.......
Jinak,ty by si mohla mít Guidamovi fotečky!!!!

Tak fotečky žádný nemam. Jezdim ted fakt rekreačně, ale uvažovala jsem, že bych začala chodit na hodiny do hřebčince (Marcela tam chodí pravidelně jednou týdně, jsi s ní v kontaktu?). A o tom přestěhováni vůbec nevim!!! já ti posílala i dopis... Tak to si někdo početl - ale určitý věci, tam byly napsaný šifrovaně jinak do Praglu s echystam už snad tisíc let, ale zas nestíham. napiš mi na sebe mail, já ti napíšu, co jsem ty 4-5let dělala
Jsem moc ráda, že jsem tě objevila Adinko, fakt... Nebo tady je muj mail Lenka.Hrdinova@seznam.cz

6.9.2006 20:56

svatka napsal(a):
Pokud tu klisnu zapíšete do PK ČT, což by neměl být problém, tak samozřejmě ano:)

Guidam Sohna jsem tento víkend viděla na finále KMK v Pardubicích kde vyhrál...mooooc krásnej obřík! škoda že jsem měla foták v autě

Přidejte reakci

Přidat smajlík