Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2006 19:47

Ke každemu koníkovi patří také čištění ,koupaní apod. Mám spíše jeden dotaz, když čistím koni záda.páteř-hřbet strašně se u toho prohýbá je možné aby ho to bolelo ???stává se to taky někomu?

8.8.2006 20:34

kessidis napsal(a):
Ke každemu koníkovi patří také čištění ,koupaní apod. Mám spíše jeden dotaz, když čistím koni záda.páteř-hřbet strašně se u toho prohýbá je možné aby ho to bolelo ???stává se to taky někomu?

má špatně nasfalená hřbet (to není dobře), zkuz ho lonžovat třeba se shambonem, mohlo by mu to pomoct, a zkuz taky na chvíli omezit ježdění, a radˇ'si ho lonžovat, snad to pomůže

8.8.2006 20:37

kessidis napsal(a):

jj, prostě ho bolí záda...

8.8.2006 21:17

karwen napsal(a):
jj, prostě ho bolí záda...

Ja si to myslela, že ho to bolí.Horší je to, že ten koník není můj, ja se o něj starám přes týden, když majitel nemá čas, on si ho pak bere na víkend na velké trasy pod sedlo Takže to bude horší,ale díky za rady.

8.8.2006 21:50

kessidis napsal(a):
Ja si to myslela, že ho to bolí.Horší je to, že ten koník není můj, ja se o něj starám přes týden, když majitel nemá čas, on si ho pak bere na víkend na velké trasy pod sedlo Takže to bude horší,ale díky za rady.

záleží na tom jestli se mu to líbí ,moje kobča se taky někdy prohýbá ,ale je vidět že se ji to líbí protože kroutí pysky a chce znova

Přidejte reakci

Přidat smajlík