miSka
napsal(a):
Tahle je pro mne ta nejkrásnější na světě,proto že je moje!!!
Je to ČT a jmenuje se Lukana!!!
Vypadá jako westernová,ale není!!!
Ahoj Míšo,můžu se zeptat za kolik jsi tu kobylku sehnala? Sháním podobného koníka a chci se alespoň trochu orientovat. Kdyžtak myslíš,že bys mi o ní mohla něco napsat?
dcerenka
napsal(a):
Ahoj Míšo,můžu se zeptat za kolik jsi tu kobylku sehnala? Sháním podobného koníka a chci se alespoň trochu orientovat. Kdyžtak myslíš,že bys mi o ní mohla něco napsat?
Koupila jsem ji velmi levně za 60tis. je to ČT m:Lukava po Furioso,o:Granit,má základní výcvik a velmi dobré skokové předpoklady,je to moc hodný mazlíček,avšak pod sedlem je docela temperamentní,nechce mně,ale shodit.Její táta je Velkopolský strakatý hřebec.Jestli chceš,tak mi napiš na misule.misulena@seznam.cz a zeptej se na co chceš!!!
miSka
napsal(a):
Koupila jsem ji velmi levně za 60tis. je to ČT m:Lukava po Furioso,o:Granit,má základní výcvik a velmi dobré skokové předpoklady,je to moc hodný mazlíček,avšak pod sedlem je docela temperamentní,nechce mně,ale shodit.Její táta je Velkopolský strakatý hřebec.Jestli chceš,tak mi napiš na misule.misulena@seznam.cz a zeptej se na co chceš!!!
Ty dva koníci nad jsou Kenty a Hera a tohle je Baletka
doga

sejtanek
napsal(a):
Tak co myslíte???No přece Appaloosa
A koníček Federwaisser
shettysheila

jezabel
napsal(a):
Ahojky, chtěla bych abyste přispěli obrázky různých plemen a barev koníků.
Norické hříbě - klisnička.
shettysheila

jezabel
napsal(a):
Hannoverská klisna
shettysheila

jezabel
napsal(a):
Malý a velký...