Haflingové pod westernovým sedlem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2005 13:22

Ahojky,miluju toto plemeno,dokonce i jednu kobylku vlastním.Jsou ji 2,5 roků a budeme se věnovat westernu,tak jsem Vás chtěla vyzvat,abyste i Vy jsem daly fotky svých miláčků,nebo koně kterého jezdíte a popřípadně napsaly nějaké zkušenosti.
P.S.Tento obrázek jsem našla na webu,není to ta moje kobylka.

21.7.2005 13:22

alfa napsal(a):
Ahojky,miluju toto plemeno,dokonce i jednu kobylku vlastním.Jsou ji 2,5 roků a budeme se věnovat westernu,tak jsem Vás chtěla vyzvat,abyste i Vy jsem daly fotky svých miláčků,nebo koně kterého jezdíte a popřípadně napsaly nějaké zkušenosti.

Sakra!Nejde mi sem dát fotka.Tak se omlouvám a budu zkoušet dál

28.4.2008 13:46

alfa napsal(a):

Tak tad máš hafloše pod westernem

28.4.2008 13:54

saddlery napsal(a):
Tak tad máš hafloše pod westernem

28.4.2008 16:33

saddlery napsal(a):
A zas jeden jinej .

tady dva

29.4.2008 07:11

ewanie napsal(a):
tady dva

Taky jedna fešanda

Neregistrovaný uživatel

29.4.2008 11:28
Neregistrovaný uživatel

saddlery napsal(a):
Taky jedna fešanda

tak tohle je opravdu nádherný výtvir a ke koni víc než ladí

29.4.2008 14:54

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
tak tohle je opravdu nádherný výtvir a ke koni víc než ladí

Majitelka je spokojená,tak snažím se i přes to,že se vždy najde hromada kecalů a konkurence která to vše odsoudí a zdupe.viz můj poslední příspěvek v moderce-indiánské sedlo.

29.4.2008 15:11

saddlery napsal(a):
Majitelka je spokojená,tak snažím se i přes to,že se vždy najde hromada kecalů a konkurence která to vše odsoudí a zdupe.viz můj poslední příspěvek v moderce-indiánské sedlo.

mno,líbí se mi víc než dost,ale naši hoši jsou mladíci-2krát 4 rokÿ a jednou 5,takže kostra se ještě stále mění,bohužel.Navíc se mi děsně líbí světlá sedla,ale klučíci jsou prasátka....

29.4.2008 16:26

janiska napsal(a):
mno,líbí se mi víc než dost,ale naši hoši jsou mladíci-2krát 4 rokÿ a jednou 5,takže kostra se ještě stále mění,bohužel.Navíc se mi děsně líbí světlá sedla,ale klučíci jsou prasátka....

Tak nevyválet v blátíčku,sedla po mazání olejem na kůži a pobytu na sluníčku brzy stmavnou do medového odstínu.

2.5.2008 21:40

saddlery napsal(a):
Tak nevyválet v blátíčku,sedla po mazání olejem na kůži a pobytu na sluníčku brzy stmavnou do medového odstínu.

Pridávam moju haflingu pod westernom

2.5.2008 21:41

katjuschka napsal(a):
Pridávam moju haflingu pod westernom

Orne

sabora

9.6.2008 17:17
sabora

katjuschka napsal(a):
Orne

pěkný zubadielko

9.6.2008 17:48

sabora napsal(a):
pěkný zubadielko

Pro Saddlery: Ty znáš Vlaďku? Pokud se nepletu, tak je na jedné z fotek, co jsi sem dal. S hafloškem Soňákem

9.6.2008 18:19

parellka napsal(a):
Pro Saddlery: Ty znáš Vlaďku? Pokud se nepletu, tak je na jedné z fotek, co jsi sem dal. S hafloškem Soňákem

No ještě abych neznal- tu znám dlouhá léta.

9.6.2008 18:24

saddlery napsal(a):
No ještě abych neznal- tu znám dlouhá léta.

Joo? a odkud se znáte, smím-li se zeptat? Vím, že mi hodně-krát vykládala o nějakém sedláři,ale nevěděla jsem, že jsi to ty Až jsem tady uviděla její fotku se Soňákem

9.6.2008 18:30

parellka napsal(a):
Joo? a odkud se znáte, smím-li se zeptat? Vím, že mi hodně-krát vykládala o nějakém sedláři,ale nevěděla jsem, že jsi to ty Až jsem tady uviděla její fotku se Soňákem

Tak se podívej do mých stránek a v galerii sedla reining je hafling Rožnov a to je ono.A v galerii chaps and chinks jsou chapsy pro skřítka,to je taky její a skřítkova růžová kolekce jak by smet. Tak to asi bylo o mě.

9.6.2008 18:31

parellka napsal(a):

To jak se známe je dlouhá historie a to na veřejnost nepatří.

9.6.2008 18:31

saddlery napsal(a):
Tak se podívej do mých stránek a v galerii sedla reining je hafling Rožnov a to je ono.A v galerii chaps and chinks jsou chapsy pro skřítka,to je taky její a skřítkova růžová kolekce jak by smet. Tak to asi bylo o mě.

jůůů, tak to ty jsi dělal to supr sedlo s liliemi? Bože, tak krásné sedýlko

9.6.2008 18:32

parellka napsal(a):
jůůů, tak to ty jsi dělal to supr sedlo s liliemi? Bože, tak krásné sedýlko

No no,jojo -co chtěla-to dostala.

9.6.2008 18:34

saddlery napsal(a):
To jak se známe je dlouhá historie a to na veřejnost nepatří.

No, my se s Vlaďkou známe 4 nebo 5 let, a vždy jsme se bavily o chlapech, takže o jejich chlapech toho vím hoooodněAle v pohodě, jestli se o tom nechceš bavit

9.6.2008 18:40

parellka napsal(a):
No, my se s Vlaďkou známe 4 nebo 5 let, a vždy jsme se bavily o chlapech, takže o jejich chlapech toho vím hoooodněAle v pohodě, jestli se o tom nechceš bavit

To bych jí neudělal. je to dlouhá historie,at ti to vysvětlí sama v barvách.

9.6.2008 18:41

saddlery napsal(a):
To bych jí neudělal. je to dlouhá historie,at ti to vysvětlí sama v barvách.

Říkám,že něco málo vímjen sem si nemohla vzpomenout. Hele, nebyl si s ní u nás se kouknout na mého hříbka, je to tak 4roky zpět. Ve Skalici

9.6.2008 18:45

parellka napsal(a):
Říkám,že něco málo vímjen sem si nemohla vzpomenout. Hele, nebyl si s ní u nás se kouknout na mého hříbka, je to tak 4roky zpět. Ve Skalici

Neměl jsem tu čest. To jsem nebyl já

9.6.2008 18:47

saddlery napsal(a):
Neměl jsem tu čest. To jsem nebyl já

Vím, že tu byla s nějakým sedlářem, co mi měl šít sedlo,ale nakonec z toho sešlo přijeli se podívat na mimi, co se u nás narodilo, no. Hele, tak když už vím, o koho jde, můžu se jen tak orientačně zeptat, na kolik by vyšlo wes. sedlo, černé barvy, zdobené jemným lemem a stříbrem?

9.6.2008 19:00

parellka napsal(a):
Vím, že tu byla s nějakým sedlářem, co mi měl šít sedlo,ale nakonec z toho sešlo přijeli se podívat na mimi, co se u nás narodilo, no. Hele, tak když už vím, o koho jde, můžu se jen tak orientačně zeptat, na kolik by vyšlo wes. sedlo, černé barvy, zdobené jemným lemem a stříbrem?

Napiš mi mejla a pokecáme po meilech,tady by to braly jako reklamu a asi by nám to mázli.

9.6.2008 19:01

saddlery napsal(a):
Napiš mi mejla a pokecáme po meilech,tady by to braly jako reklamu a asi by nám to mázli.

tak mi pošli posly, teda maila

9.6.2008 22:39

alfa napsal(a):

jsem lenoch zmenšovat, no:-)
http://janaul.rajce.idnes.cz/ Madit_-_jizdarna/#DSCF1450.JPG

10.6.2008 06:40

parellka napsal(a):
tak mi pošli posly, teda maila

mejl poslán,máš tam i fotky montana silversmith dílů na sedlo a výstroj.

10.6.2008 09:16

cowgirl napsal(a):
jsem lenoch zmenšovat, no:-)
http://janaul.rajce.idnes.cz/ Madit_-_jizdarna/#DSCF1450.JPG

A náš tlustoprdík Blonďák!

10.6.2008 09:17

jarin napsal(a):
A náš tlustoprdík Blonďák!

Trošku blížeji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík