Ahojky,miluju toto plemeno,dokonce i jednu kobylku vlastním.Jsou ji 2,5 roků a budeme se věnovat westernu,tak jsem Vás chtěla vyzvat,abyste i Vy jsem daly fotky svých miláčků,nebo koně kterého jezdíte a popřípadně napsaly nějaké zkušenosti.
P.S.Tento obrázek jsem našla na webu,není to ta moje kobylka.
alfa
napsal(a):
Ahojky,miluju toto plemeno,dokonce i jednu kobylku vlastním.Jsou ji 2,5 roků a budeme se věnovat westernu,tak jsem Vás chtěla vyzvat,abyste i Vy jsem daly fotky svých miláčků,nebo koně kterého jezdíte a popřípadně napsaly nějaké zkušenosti.
Sakra!Nejde mi sem dát fotka.Tak se omlouvám a budu zkoušet dál
alfa
napsal(a):
Tak tad máš hafloše pod westernem
Neregistrovaný uživatel

saddlery
napsal(a):
Taky jedna fešanda
tak tohle je opravdu nádherný výtvir a ke koni víc než ladí
saddlery
napsal(a):
Majitelka je spokojená,tak snažím se i přes to,že se vždy najde hromada kecalů a konkurence která to vše odsoudí a zdupe.viz můj poslední příspěvek v moderce-indiánské sedlo.
mno,líbí se mi víc než dost,ale naši hoši jsou mladíci-2krát 4 rokÿ a jednou 5,takže kostra se ještě stále mění,bohužel.Navíc se mi děsně líbí světlá sedla,ale klučíci jsou prasátka....
janiska
napsal(a):
mno,líbí se mi víc než dost,ale naši hoši jsou mladíci-2krát 4 rokÿ a jednou 5,takže kostra se ještě stále mění,bohužel.Navíc se mi děsně líbí světlá sedla,ale klučíci jsou prasátka....
Tak nevyválet v blátíčku,sedla po mazání olejem na kůži a pobytu na sluníčku brzy stmavnou do medového odstínu.
saddlery
napsal(a):
Tak nevyválet v blátíčku,sedla po mazání olejem na kůži a pobytu na sluníčku brzy stmavnou do medového odstínu.
Pridávam moju haflingu pod westernom
sabora

katjuschka
napsal(a):
Orne
pěkný zubadielko
parellka
napsal(a):
Joo? a odkud se znáte, smím-li se zeptat? Vím, že mi hodně-krát vykládala o nějakém sedláři,ale nevěděla jsem, že jsi to ty Až jsem tady uviděla její fotku se Soňákem
Tak se podívej do mých stránek a v galerii sedla reining je hafling Rožnov a to je ono.A v galerii chaps and chinks jsou chapsy pro skřítka,to je taky její a skřítkova růžová kolekce jak by smet. Tak to asi bylo o mě.
saddlery
napsal(a):
Tak se podívej do mých stránek a v galerii sedla reining je hafling Rožnov a to je ono.A v galerii chaps and chinks jsou chapsy pro skřítka,to je taky její a skřítkova růžová kolekce jak by smet. Tak to asi bylo o mě.
jůůů, tak to ty jsi dělal to supr sedlo s liliemi? Bože, tak krásné sedýlko
saddlery
napsal(a):
Neměl jsem tu čest. To jsem nebyl já
Vím, že tu byla s nějakým sedlářem, co mi měl šít sedlo,ale nakonec z toho sešlo přijeli se podívat na mimi, co se u nás narodilo, no. Hele, tak když už vím, o koho jde, můžu se jen tak orientačně zeptat, na kolik by vyšlo wes. sedlo, černé barvy, zdobené jemným lemem a stříbrem?
parellka
napsal(a):
Vím, že tu byla s nějakým sedlářem, co mi měl šít sedlo,ale nakonec z toho sešlo přijeli se podívat na mimi, co se u nás narodilo, no. Hele, tak když už vím, o koho jde, můžu se jen tak orientačně zeptat, na kolik by vyšlo wes. sedlo, černé barvy, zdobené jemným lemem a stříbrem?
Napiš mi mejla a pokecáme po meilech,tady by to braly jako reklamu a asi by nám to mázli.
alfa
napsal(a):
jsem lenoch zmenšovat, no:-)
http://janaul.rajce.idnes.cz/ Madit_-_jizdarna/#DSCF1450.JPG
parellka
napsal(a):
tak mi pošli posly, teda maila
mejl poslán,máš tam i fotky montana silversmith dílů na sedlo a výstroj.
cowgirl
napsal(a):
jsem lenoch zmenšovat, no:-)
http://janaul.rajce.idnes.cz/ Madit_-_jizdarna/#DSCF1450.JPG
A náš tlustoprdík Blonďák!