Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2006 20:34

Tak tedy dávám nové arábky a zde slíbený Mador Al Amar, focen na Karlově u Olomouce....někde jaro (myslím duben) 2003 myslím...

25.8.2006 20:35

lucky napsal(a):
Tak tedy dávám nové arábky a zde slíbený Mador Al Amar, focen na Karlově u Olomouce....někde jaro (myslím duben) 2003 myslím...

nejsem si teď jistá, ale myslím, že tenkrát měl nějak čtyři roky

25.8.2006 20:36

lucky napsal(a):
nejsem si teď jistá, ale myslím, že tenkrát měl nějak čtyři roky

25.8.2006 20:36

lucky napsal(a):

25.8.2006 20:37

lucky napsal(a):

Madir Al Amar

25.8.2006 21:09

lucky napsal(a):
Madir Al Amar

Krásný:o)
teď už tedy značně vybělil;o)

26.8.2006 00:51

majta napsal(a):
Krásný:o)
teď už tedy značně vybělil;o)

Dívala jsem se na ty Tvé stránky...fakt hezké fotečky Když srovnáš ty moje a Tvé, tak jsem vidět, jak za tu dobu vyspěl a "zmužněl". Já vždycky říkám, že arab je hotový tak kolem sedmého, osmého roku. Do té doby je to stále puboš. Co jsem kdy viděla koně, tak fakt ještě s pěti, šesti byli takoví juklíci. Jako ta moje. Je jí 4,5 a teprve nyní začíná trochu vypadat jako kůň a ne jako hříbátko. Hlava vyzrává, krk se formuje a pomalu se rozšiřuje hrudník atd. Ale bude ještě trvat tak dva roky, než bude vypadat jako opravdu krásná dospělá klisna.
A u toho Madira to jde vidět taky, jak vyzrál. Usinčiného tátu Utrechta jsem poprvé viděla, když měl osm let a uchvátil mě, ale v porovnání, jak vypadá dnes, je to úplně jiný kůň. Tak od dvanácti vypadá skvěle.

Toto jsem fotila v Litomyšli na výstavě v roce 2000

26.8.2006 00:52

lucky napsal(a):
Dívala jsem se na ty Tvé stránky...fakt hezké fotečky Když srovnáš ty moje a Tvé, tak jsem vidět, jak za tu dobu vyspěl a "zmužněl". Já vždycky říkám, že arab je hotový tak kolem sedmého, osmého roku. Do té doby je to stále puboš. Co jsem kdy viděla koně, tak fakt ještě s pěti, šesti byli takoví juklíci. Jako ta moje. Je jí 4,5 a teprve nyní začíná trochu vypadat jako kůň a ne jako hříbátko. Hlava vyzrává, krk se formuje a pomalu se rozšiřuje hrudník atd. Ale bude ještě trvat tak dva roky, než bude vypadat jako opravdu krásná dospělá klisna.
A u toho Madira to jde vidět taky, jak vyzrál. Usinčiného tátu Utrechta jsem poprvé viděla, když měl osm let a uchvátil mě, ale v porovnání, jak vypadá dnes, je to úplně jiný kůň. Tak od dvanácti vypadá skvěle.

a to je Utrecht dnes....(foto z www.watani.cz)

26.8.2006 12:48

lucky napsal(a):
a to je Utrecht dnes....(foto z www.watani.cz)

Ahoj! Arábci jsou nádherní koně. Jen se chci zeptat(opravdu nerejpat),nevíte někdo,proč se vrylo do paměti lidí oslovení svině arabská?????????? Už jsem to slyšela mnohokrát. Můj názor je ten,že někteří lidé nepochopili duši a nezvládají inteligenci těchto koníků. Pak je arábek chytřejší než majitel a on to neunese. Myslíte,že by to mohlo být takto?
Když bych si měla koupit nějakého koně,tak bych nešla do ničeho jiného než právě do arábka Jezdila jsem jednu arabku a nedám na ni dopustit!

26.8.2006 12:52

jindriska napsal(a):
Ahoj! Arábci jsou nádherní koně. Jen se chci zeptat(opravdu nerejpat),nevíte někdo,proč se vrylo do paměti lidí oslovení svině arabská?????????? Už jsem to slyšela mnohokrát. Můj názor je ten,že někteří lidé nepochopili duši a nezvládají inteligenci těchto koníků. Pak je arábek chytřejší než majitel a on to neunese. Myslíte,že by to mohlo být takto?
Když bych si měla koupit nějakého koně,tak bych nešla do ničeho jiného než právě do arábka Jezdila jsem jednu arabku a nedám na ni dopustit!

"Sviňa arabská" pochází z filmu Kurva, hoši, gutten tag.

26.8.2006 12:56

jindriska napsal(a):

Btw. že by byl kůň chytřejší než majitel, to jsem ještě nezažila:))))) (I když u některých jedinců je to vážně na pováženou:))

27.8.2006 09:46

jindriska napsal(a):

moja "svina arabska" Shaves

27.8.2006 09:58

evush2010 napsal(a):
moja "svina arabska" Shaves

To je krásný arábek! Máš více fotek?

Taky mě to označení "sviňa arabská" štve. Spousta lidí se tak na Usu dívalo, že jsem si koupila tu sviňu arabskou a že mě musí kůsnůt!!! Lidi v okolí nechápali, proč ji vodím na parelce, přece musí alespoň na štajgru...abych toho šílence arabského udržela! Když jsem s ní byla třeba i v Rožnově na kurzu s Honzou Bláhou, tak se tam lidi na začátku na ni chodili dívat, jako na zjevení, že tam jdu s šíleným arabem...vždyť je to sviňa arabská! Byli tam lidi, co na živo plnokrevného araba ještě neviděli a co slyšeli, tak bylo různé...byli potom mile překvapeni.....A nechápali pak, když se z ní vyklubal zlatý koníček, hodný, charakter, který nekouše a nekope a je mazlík. Všecho pochopila s takovou rychlostí, že jsme vlastně zvládali všechno moc dobře......bohužel s tím oslovením "ta sviňa arabská" se občas setkávám....

27.8.2006 10:13

lucky napsal(a):

Valach Ghazal

27.8.2006 19:53

lucky napsal(a):

Usinka je pěkná, koukám na všechny fotky co se s ní dáváš;o) Za pár let to bude fakt kočka...ale co se mi na ní líbí nejvíc je jakej vztah k sobě máte;o) fakt super...v tomhle vám fakt držím palce;o)

Přidávám fotku Jendy, který stál u nás ve stáji....asi to teda nebyl čistý arab, ale arabské krve měl v sobě určitě dost;o)

18.9.2006 09:33

lucky napsal(a):

Dám tady fotky z 16.9.2006 ME juniorů v Zábřehu ...endurance

Tady fotky z veterinární kontroly

potom byla přehlídka plnokrevných arabů

18.9.2006 09:33

lucky napsal(a):
Dám tady fotky z 16.9.2006 ME juniorů v Zábřehu ...endurance

Tady fotky z veterinární kontroly

potom byla přehlídka plnokrevných arabů

18.9.2006 09:34

lucky napsal(a):

koníci jsou po 120 km

tento se mi moc líbil

18.9.2006 09:35

lucky napsal(a):
koníci jsou po 120 km

tento se mi moc líbil

19.9.2006 21:35

lucky napsal(a):

Po závodech se konala přehlídka plnokrevných arabských koní a hodnocení do chovu. Bohužel pořadatelé měli velké zpoždění, takže už bylo dost přítmí, později tma, takže jsem se snažila něco alepoň upravit v počítači....

zahájení...hřebec Madir Al Amar

19.9.2006 21:36

lucky napsal(a):
Po závodech se konala přehlídka plnokrevných arabských koní a hodnocení do chovu. Bohužel pořadatelé měli velké zpoždění, takže už bylo dost přítmí, později tma, takže jsem se snažila něco alepoň upravit v počítači....

zahájení...hřebec Madir Al Amar

19.9.2006 21:38

lucky napsal(a):

První začínaly klisny....

19.9.2006 21:38

lucky napsal(a):
První začínaly klisny....

19.9.2006 21:40

lucky napsal(a):
hopík...

další hopík...

19.9.2006 21:40

lucky napsal(a):
další hopík...

tato byla moc krásná po otci Normativ a skončila v hodnocení druhá

19.9.2006 21:43

lucky napsal(a):
tato byla moc krásná po otci Normativ a skončila v hodnocení druhá

vítězná klisna Poesie

19.9.2006 21:46

lucky napsal(a):
vítězná klisna Poesie

Poesia (Simbirsk x Pani)

20.9.2006 14:41

lucky napsal(a):
To je krásný arábek! Máš více fotek?

Taky mě to označení "sviňa arabská" štve. Spousta lidí se tak na Usu dívalo, že jsem si koupila tu sviňu arabskou a že mě musí kůsnůt!!! Lidi v okolí nechápali, proč ji vodím na parelce, přece musí alespoň na štajgru...abych toho šílence arabského udržela! Když jsem s ní byla třeba i v Rožnově na kurzu s Honzou Bláhou, tak se tam lidi na začátku na ni chodili dívat, jako na zjevení, že tam jdu s šíleným arabem...vždyť je to sviňa arabská! Byli tam lidi, co na živo plnokrevného araba ještě neviděli a co slyšeli, tak bylo různé...byli potom mile překvapeni.....A nechápali pak, když se z ní vyklubal zlatý koníček, hodný, charakter, který nekouše a nekope a je mazlík. Všecho pochopila s takovou rychlostí, že jsme vlastně zvládali všechno moc dobře......bohužel s tím oslovením "ta sviňa arabská" se občas setkávám....

Na nás se teda na Honzově kurzu jak na "svini arabskou" nedivali. Spis naopak, ale je dost mozny ze je to tim ze nemame zrovna arabskou postavu

21.9.2006 08:24

lucky napsal(a):

Tuhle jsem s dovolením zkopírovala z EQCH (nicmene je to muj kun) díky panu Malinovskému za krásné fotky z výstavy

22.9.2006 12:09

zuza napsal(a):
Tuhle jsem s dovolením zkopírovala z EQCH (nicmene je to muj kun) díky panu Malinovskému za krásné fotky z výstavy

tady posílam krásnou kobylku Šezady, sice je to shagya, ale má v sobě nejvyšší možnej počet plnokrevnejch arabů, aby byla ještě shagya... A musim uznat, že ji taky občas nazvu sviní arabskou - arabi jsou prostě koně jednoho majitele a ne pro kdekoho. Toť muj názor.

22.9.2006 16:24

kamzik napsal(a):
tady posílam krásnou kobylku Šezady, sice je to shagya, ale má v sobě nejvyšší možnej počet plnokrevnejch arabů, aby byla ještě shagya... A musim uznat, že ji taky občas nazvu sviní arabskou - arabi jsou prostě koně jednoho majitele a ne pro kdekoho. Toť muj názor.

pro kamzika:to je Šezady od paní husákové.Maminka je Ubayan V
a tatínek Wanad IV?

27.9.2006 12:32

lu napsal(a):
pro kamzika:to je Šezady od paní husákové.Maminka je Ubayan V
a tatínek Wanad IV?

jo jo, je to ona. Akorát majitelem již není Petra Husáková. Šéza je ještě na tvrzi v Radomilicích, ale už tento pátek si ji odvezou noví majitelé někam k Ostravě. Chtějí s ní dělat parelliho, tak snad jim to půjde lépe než nám naše nepravidelná klasická anglická škola...

3.11.2006 08:33

lucky napsal(a):

http://www. youtube.com/watch?v=wWb535wfZAo&mode=re lated&search=
(2 mezery)

...tady něco na kouknutí. Sice je trošku přepapaný, ale jinak kus koně...

3.11.2006 10:29

lucky napsal(a):
http://www. youtube.com/watch?v=wWb535wfZAo&mode=re lated&search=
(2 mezery)

...tady něco na kouknutí. Sice je trošku přepapaný, ale jinak kus koně...

Jů, pěkný koník. Ale hlasuju spíše pro tohoto
http://www.youtube.com/watch? v=9PkkMbAq_UE&mode =related&search=

3.11.2006 11:16

lerry napsal(a):
Jů, pěkný koník. Ale hlasuju spíše pro tohoto
http://www.youtube.com/watch? v=9PkkMbAq_UE&mode =related&search=

taky se mi líbí tam arabian 3 a 4

Přidejte reakci

Přidat smajlík