misulinka
napsal(a):
Przedswitů je mnoho. Jde ti o nějakého konkrétního?
Parma po Przedswit alb.6-letá klisna
sanulka
napsal(a):
Ahoj, Barletko! Krásná kobylka! Kolik jí je, co s ní jezdíte atd.?
Misulka:
já mám u ní v očkováku napsaný jenom otec: Przedswit matka: Prémie , takže nevim kterej z Przedswitů to bude
PS: konečně sem si pořídila dneska svůj vlastní digitál, takže hned zítra vám jí vyblejsknu a hodim sem její fotečky.
pa Nerčíííí
red and white
napsal(a):
Misulka:
já mám u ní v očkováku napsaný jenom otec: Przedswit matka: Prémie , takže nevim kterej z Przedswitů to bude
PS: konečně sem si pořídila dneska svůj vlastní digitál, takže hned zítra vám jí vyblejsknu a hodim sem její fotečky.
pa Nerčíííí
tak tohle je ten můj poklad po Przedswitovy
red and white
napsal(a):
tak tohle je ten můj poklad po Przedswitovy
SNulko, Parma je 6-letá z matky Veta po Quiniam(Vl. výkonost S). Jevyužívana parkury, rekreace!
red and white
napsal(a):
ahoj kdo má koně po hřebci Przedswit ?? prosím vložte sem fotku, já mám 11ti letou kobču po tomto koni
Valach po Przedswit Mička
joripage
napsal(a):
Przedswit Mička? já jsem Mičková...to sou věci
ahoj ja mam ted 3 leteho hřebečka po Przedswit XVI-12 ale novou fotku nemam tahle je z lonskeho roku
red and white
napsal(a):
ahoj kdo má koně po hřebci Przedswit ?? prosím vložte sem fotku, já mám 11ti letou kobču po tomto koni
Tady taky jeden.. Tedu už valášek. Budou mu tři roky..
verfa
napsal(a):
Tady taky jeden.. Tedu už valášek. Budou mu tři roky..
A ještě jedna. Je to skvělej koník. Hrozně milej a ochotnej :) Tahle je trochu starší..
red and white
napsal(a):
Tohle je letosni kobylka po Przedswit XVI-64. Je po moji byvale kobylce Peggi, maji se u novych majitelu skvele Jmenuje se Pretty Love a na fotce je ji mesic. Je uzasna!!!
peggiska
napsal(a):
Tohle je letosni kobylka po Przedswit XVI-64. Je po moji byvale kobylce Peggi, maji se u novych majitelu skvele Jmenuje se Pretty Love a na fotce je ji mesic. Je uzasna!!!
No a jeji matka Peggi je vlastne taky po Przedswitovi X-80. Takze tady ji mate
red and white
napsal(a):
U nás máme hřebečka po Predswit Primus. Jmenuje se Erkil a je to takový velký koňský díťátko. Momentálně vypadá jako žirafa.... Fotka ze srpna
skippka
napsal(a):
U nás máme hřebečka po Predswit Primus. Jmenuje se Erkil a je to takový velký koňský díťátko. Momentálně vypadá jako žirafa.... Fotka ze srpna
5 ti letý po Przedswit XVIII