Nabídka nevšedního zážitku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.9.2013 16:34
selmicka

XXX.XXX.248.245

Zdarma nabízíme pro lidi,co mají vztah k exotickým zvířatum nevšední zážitek.Možnost si vyzkoušet a zažít den chovatele exotických zvířat.,zejména kočkovitých šelem v těsné blízkosti.

Dále nabízíme pro firemní párty i soukromá,narozeninová i jiné akce,zažít den se šelmami - tygr.lev.kevhart,puma.rys - kontaktní.

Také předvedeme sokolnické dravce v letu a vícviku v mnoha druzích.Např . nekolik druhu orlu,poštolek,kánat i jiné dravce a zajimavých zvířát.
Také medvědy hnědé karpatské.Tyto zvířata jsou komtaktní.
Nabídka je také pro film i focení.

Příjedeme k Vám.možnost presentace i u nás.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tým chovatelu exotckých zvířat.

18.9.2013 12:22
selmicka

XXX.XXX.248.245

Dobrý den všem milovníkum kočkovitých šelem.

Naše nabídka na prohlídku našeho chovu šelem a exotických zvířat je zdarma ,po tel. domluvě.Chov se rozšiřuje o druhy veverek,surikat a jiných zvířátek.

Naše akce pro zájemce , soukromé osoby nebo i suběkty jsou předvedeny na profesionální urovni s praxí 30 let a zaručenou bezpečností.

Sledujte naše stránky www.chovrysu,hys,cz,kde budou vkládány fota a videa z akcí.

Potěšte se v těsné blízkosti a kontaktu s exotickými zvířaty.

¨Za tým chovatelu exot. zvířat

RN

25.11.2013 17:58
selmicka

XXX.XXX.248.245

Náš chov kočkovitých šelem je rozšířen o exotická zvířata se specializací ne veverky.Již máme 2 druhy exotických veverek,další druhy by měly dovozci dovést po Vánocích a na jaře.Také lze shlédnout mývaly severní a samici si pohladit.V létě přibydou surikaty.Výběh je již skoro hotov.

Přijedte i s dětmi se podívat.
Rodinné prostředí,v blízkosti šelem a exot. zvířat ,vše ,jinak než v ZOO.

Jste srdečně zváni.

2.1.2014 17:00
selmicka

XXX.XXX.248.245

Mohu na základě vlastních zkušeností pouze podotkout,že zájem o návštěvy z řad zejména rodin s dětmi ,které mají vztah k přírodě a zejména k fauně je veliký.
Náš chov,který se stále rozrustá,nyní o exotické veverky,do měsíce o surikaty a jiná zvířatka.
Návštěvník u nás nic neplatí.Avšak,pokud je velice spokojen a sám uzná odměnit naši práci,přispět na krmení zvířatek,tak se ani moc nebráníme.Je to ovšem na jeho rozhodnutí.Návštěva s osobním výkladem trvá od 1 hod i kolikráte 4 hod v přátelském povídání.

Je však subjekt na Moravě,který si udělal z podobné exhibice byznis.Má pouze 3 druhy šelem a částky jsou stanoveny v několika tisících.Až prý 6000 ,- Kč.
Možno na "Fisbuku " mnoha reklam i zde. Nejde o kritiku,pokud zájemce takovou nehoráznou částku je ochoten dát,tak proč ne.

My z našich zvířátek byznis neděláme ,je na usouzení návštěv, zda nás odmění nebo se pouze slušně rozloučí podáním ruky.

Je na zamyšlenou jakou cestou presentovat chov šelem.

Podotknu: pokud nás někdo navštíví,neuvidí pouze 3 druhy,jak na té Moravě,ale několik druhu: počínaje,kočky bažinné,servalirysiostrovidy,kanadské,chov koček s PP plemeno sphynx,nějaké veverky exotické,mývaly.S krátkým přejití ke kamarádovi uvidí rysa ostrovida vymazleného,zatím vymazleného levhata skvrnitého a skrocujicího levharta černého.Pokud bude jeho zájem o šelmy hlubší a zejméha o velké,muže přejet pár km ke kolegum,kde uvidí pumu,lvy a tygry Ussurijské,pokud bude jeho zájem ohromný,muže navštívit další kolegy v mé oblasti. Jsem ochoten jej k nim dovést a to zcela zdarma.
Též uvidí šelmy velmi vymazlené.smajlíksmajlík

2.1.2014 17:28
selmicka

XXX.XXX.248.245

Na zamyšlenou si dovolím ještě přidat dodatek..K dnešnímu dni je mnoho exluzivních chovu kolegu v šelmařské obci v ČR ,kde je možnost shlédnou jejich dokonalá zařízení pro chov šelem,že i některé zoo by mohly závidět. V chovu mají jak tygry,lvy,levharty,pumy.servaly,caracaly,rysy.kolega dokonce asi 30druhu šelem a noví kolegové stále přibývají.Kolega bude mít brzy i pár jaguáru.Pomíjím exoty v Čr málo vídáné.
Zmínka má je,že nikdo z nich se tak nepresentuje, ,jako moje maličkost a zejména ta¨kolegyně na Moravě se svým byznisem za užasné ceny.

Mojim krédem je: Máš ZÁJEM ,přijed .Vše ukáži,budu se plnně věnovat dle představ návštěvy bez nároku na honorář.Avšak přímo neodmítnu uznání projevu chváli v podobě nějaké koruny pro krmení mé početné"rodiny" zvířátek.Pokud však člověk usoudí,že si odměnu nezasloužím.Nevadí,podáme si ruku i tak osvěta chovu šelem byla naplněna.
Avšak předem chtít za kukačku tisíce korun je fakt na zamyšlenou.smajlík

2.1.2014 17:42
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Mohu na základě vlastních zkušeností pouze podotkout,že zájem o návštěvy z řad zejména rodin s dětmi ,které mají vztah k přírodě a zejména k fauně je veliký.
Náš chov,který se stále rozrustá,nyní o exotické veverky,do měsíce o surikaty a jiná zvířatka.
Návštěvník u nás nic neplatí.Avšak,pokud je velice spokojen a sám uzná odměnit naši práci,přispět na krmení zvířatek,tak se ani moc nebráníme.Je to ovšem na jeho rozhodnutí.Návštěva s osobním výkladem trvá od 1 hod i kolikráte 4 hod v přátelském povídání.

Je však subjekt na Moravě,který si udělal z podobné exhibice byznis.Má pouze 3 druhy šelem a částky jsou stanoveny v několika tisících.Až prý 6000 ,- Kč.
Možno na "Fisbuku " mnoha reklam i zde. Nejde o kritiku,pokud zájemce takovou nehoráznou částku je ochoten dát,tak proč ne.

My z našich zvířátek byznis neděláme ,je na usouzení návštěv, zda nás odmění nebo se pouze slušně rozloučí podáním ruky.

Je na zamyšlenou jakou cestou presentovat chov šelem.

Podotknu: pokud nás někdo navštíví,neuvidí pouze 3 druhy,jak na té Moravě,ale několik druhu: počínaje,kočky bažinné,servalirysiostrovidy,kanadské,chov koček s PP plemeno sphynx,nějaké veverky exotické,mývaly.S krátkým přejití ke kamarádovi uvidí rysa ostrovida vymazleného,zatím vymazleného levhata skvrnitého a skrocujicího levharta černého.Pokud bude jeho zájem o šelmy hlubší a zejméha o velké,muže přejet pár km ke kolegum,kde uvidí pumu,lvy a tygry Ussurijské,pokud bude jeho zájem ohromný,muže navštívit další kolegy v mé oblasti. Jsem ochoten jej k nim dovést a to zcela zdarma.
Též uvidí šelmy velmi vymazlené.smajlíksmajlík

Závist, Vaše neschopnost nebo nezájem lidí o Váš chov veverek?smajlík Nejspíš všechno dohromady, že?smajlík To musí být úžasný zážitek nechat se nějakým Navrátilem vozit po vlastech Českých a přepadat bez ohlášení jiné chovatele (už vidím to jejich nadšenísmajlík) a na závěr si vyslechnout odbornou přednášku, jak je třeba správně stáhnout rysa(VÁŠEHO RYSA!!!) z kůže, až pojde, aby se na něm dalo i po smrti vydělat. Z takového zážitku je mnohým na blití a nedivím se , že ho nabízíte zadarmo. Kdo by za něco takového platil, že?smajlík

2.1.2014 17:54
selmicka

XXX.XXX.248.245

cherry1402 napsal(a):
Závist, Vaše neschopnost nebo nezájem lidí o Váš chov veverek?smajlík Nejspíš všechno dohromady, že?smajlík To musí být úžasný zážitek nechat se nějakým Navrátilem vozit po vlastech Českých a přepadat bez ohlášení jiné chovatele (už vidím to jejich nadšenísmajlík) a na závěr si vyslechnout odbornou přednášku, jak je třeba správně stáhnout rysa(VÁŠEHO RYSA!!!) z kůže, až pojde, aby se na něm dalo i po smrti vydělat. Z takového zážitku je mnohým na blití a nedivím se , že ho nabízíte zadarmo. Kdo by za něco takového platil, že?smajlík

Ale,paninko,ze mně je vám na blití? Výmysli stahování rysu? Fuj.Že se nestýdíte popisovat vaši praxi. .Avšak váš byznis se "zážitky mi je skutečně vzpříčem v žaludku v chovatelské praxi šelmařu. v ČR Vydělávat na nezasvěcených lidech,

My dáme všem ,jako tým ,možnost nahlédnout do říše šelem a né na ní rejžovat, ,jako vy.

Pokud však usoudí,že naše snažení je hodno odměny, ,je to na nich.

Pracky za 6 litru jako vy nenastavujeme.
Styděli by jsme se..smajlíksmajlíksmajlík

2.1.2014 18:21
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Ale,paninko,ze mně je vám na blití? Výmysli stahování rysu? Fuj.Že se nestýdíte popisovat vaši praxi. .Avšak váš byznis se "zážitky mi je skutečně vzpříčem v žaludku v chovatelské praxi šelmařu. v ČR Vydělávat na nezasvěcených lidech,

My dáme všem ,jako tým ,možnost nahlédnout do říše šelem a né na ní rejžovat, ,jako vy.

Pokud však usoudí,že naše snažení je hodno odměny, ,je to na nich.

Pracky za 6 litru jako vy nenastavujeme.
Styděli by jsme se..smajlíksmajlíksmajlík

Máte to v té hlavě pomotané, za 6 litrů a víc je to v zoo. A jak vidět, tak se zoo za to nestydí - proč taky, když má co nabídnout. Jak víte, tak se zoo spolupracuji a když dostanu odněkud slušnou nabídku na spolupráci, tak ji přijmu. Zatímco Vy natahujete pracku s prasátkem na drobný a čekáte, co kdo dá, já dělám celé zážitkové programy oficiální cestou jako zoo. Nezvu si nikoho, klienti se hlásí jinde, ne u mě a nikdo je nenutí, je to jejich vlastní vůle. Nepotřebují ani nahlížet do říše šelem, chtějí s těmi šelmami něco zažít, a to jim umožňuji. Na tento rok už mám tak plno, že bude obtížné všechny uspokojit, takže na mém webu bude zřízen kalendář volných termínů. Važte slova, která sem píšete, protože se netýkájí jen mě, ale celé řady lidí, kteří tuhle činnost zastřešují.
A jinak se klidně styďte - máte proč..

2.1.2014 19:18
selmicka

XXX.XXX.248.245

Být vámi tak se stydím,sdírat nevědomé zájemce.To co v usměvu nabízíte,kukačku na tři druhu šelem umíme v řádu několikráte vyšším a to ZADARMO ,,jak jsme se zmínili - respektivě já,¨

Nevím KDO BY SE MĚL STYDĚT ZA OŠKUBOVÁNÍ NEZNALÝCH LIDÍ v řádu tisícu a dělání schou ze šelem a rejžovat na tomsmajlík

Jste jedniná v ČR.smajlík

My za DARMO.smajlík

2.1.2014 19:25
selmicka

XXX.XXX.248.245

Podotknu také,že je tomu ani ne 2 roky,kde jste se holedbala,že šelmy máte POUZE na miláčky . aní se nestydíte nehorázně je stresovat četnými návštěvami,taháním na provaze do polí ,rušením v jejich teritorium pro MRZKÝ PENÍZ.

Nevím fakt ,kdo se tu MÁ STÁLE A FUJ STYDĚT.smajlík

Pokud k nám lidém příjdou šelmy vydí ve svém přirozeném prostředí a pouze se kochají pohledem a ne aby jsme je tahali na provaze na pole a fotili je k další reklame za PRACHY.

Prostě jste se V Y B A R VI LA .smajlíksmajlík

2.1.2014 20:06
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Být vámi tak se stydím,sdírat nevědomé zájemce.To co v usměvu nabízíte,kukačku na tři druhu šelem umíme v řádu několikráte vyšším a to ZADARMO ,,jak jsme se zmínili - respektivě já,¨

Nevím KDO BY SE MĚL STYDĚT ZA OŠKUBOVÁNÍ NEZNALÝCH LIDÍ v řádu tisícu a dělání schou ze šelem a rejžovat na tomsmajlík

Jste jedniná v ČR.smajlík

My za DARMO.smajlík

Ale pane Navrátile, já nikoho neoškubávám, od toho jsou jiní, třeba překupníci jako Vysmajlík. Ani nic nerejžuju, platby inkasuje někdo jiný, ale máte pravdu v tom, že jako jediná soukromá chovatelka nabízím zážitkové programy u šelem a taky je fakticky osobně vykonávámsmajlík. Tady jde o něco jiného než o nějaké návštěvy jako u Vás a nemusím si ani zapisovat SPZ auta jako to děláte Vy pro případ, že by si někdo stěžoval.smajlík Běžné návštěvy jsou u mě taky zadarmo, ale každého si do baráku taky nepustím, třeba Vás.smajlík

2.1.2014 20:20
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Podotknu také,že je tomu ani ne 2 roky,kde jste se holedbala,že šelmy máte POUZE na miláčky . aní se nestydíte nehorázně je stresovat četnými návštěvami,taháním na provaze do polí ,rušením v jejich teritorium pro MRZKÝ PENÍZ.

Nevím fakt ,kdo se tu MÁ STÁLE A FUJ STYDĚT.smajlík

Pokud k nám lidém příjdou šelmy vydí ve svém přirozeném prostředí a pouze se kochají pohledem a ne aby jsme je tahali na provaze na pole a fotili je k další reklame za PRACHY.

Prostě jste se V Y B A R VI LA .smajlíksmajlík

Když už trávíte tolik času u pc, tak šup na google a krom krmení nastudujte ještě i enrichment, ať víte, o čem mluvíte.
Tím přirozeným prostředím, co u Vás šelmy mají, myslíte ten beton, po kterém běhají nebo ten klacek, co si na ně berete, když vstupujete do výběhu? No jo, to se pak cítí jako v přírodě, všude okolo samá zeleň, klid a žádný stres.smajlík

2.1.2014 20:33
selmicka

XXX.XXX.248.245

cherry1402 napsal(a):
Ale pane Navrátile, já nikoho neoškubávám, od toho jsou jiní, třeba překupníci jako Vysmajlík. Ani nic nerejžuju, platby inkasuje někdo jiný, ale máte pravdu v tom, že jako jediná soukromá chovatelka nabízím zážitkové programy u šelem a taky je fakticky osobně vykonávámsmajlík. Tady jde o něco jiného než o nějaké návštěvy jako u Vás a nemusím si ani zapisovat SPZ auta jako to děláte Vy pro případ, že by si někdo stěžoval.smajlík Běžné návštěvy jsou u mě taky zadarmo, ale každého si do baráku taky nepustím, třeba Vás.smajlík

Prominte mi moji smělost a vaše přiznání si udělání KŠEFTU s šelmami ,,jako JEDINÁ chovatelka šelem a tudíž i ostuda mezi chovateli šelem,kteří vás již vyobcovali z obce šelmařské ,,jak jste se i několikráte již pořiznala.Ano, ,jste POUZE sama,která tak činí a chov šelem k svému OBOHACENÍ.Kukačka za mnoha tisíc.Opět.U všech šelmařu v ČR je to ZA DARMO,Pokud návštěvník uzná jinak a na krmením přispěje ve vlastní VULI.

Äle pokud vám TO NESE ,,jak se chlubíte,že máte plno,.tak chudáci šelmy 365 dní v roce je tahat do polí s mnoha lidmi na provaze,Denno dnní stres,chudáci. A ještě tvrdit,že to zastřešuje snad spolupráce se ZOO a bere vejvar za dohození kšeftu ,páč vy to neorganizujete ,,jak píše hore.

Prostě směšný kšeft,až hamba.smajlík

Jak říkáte FUJ.smajlík

HLAVNĚ - chudáci šelmy to odprdnousmajlík

Hlavně,když se prachy točí.smajlík

U nás za dara.smajlík.

2.1.2014 21:01
selmicka

XXX.XXX.248.245

Závěrem:
Je faktem,že je na rozhodnutí vidět u vás puze 3 druhy šelem a tahat geparda na provaze za 6000 kč nebo u nás vše za dara ,pokud se návštěvník nerozhodne,že uzná naší práci a šoupne almožnu do prasátka ,,jak tvrdíte vy-

Je to na zájemcích.
Přeji mnoha uspěchu s taháním a stresováním šelem cizími lidmi na provaze pro VÝDĚLEČNOU činnost ,,jak konáte pouze vy ,,jako !nejlepší§ chovatelka v ČR.

A to jediná tak činíte.

Ostatní chovatelé zustavají pouze chovateli.
Každý je muže navštívit za darmo.
Pokud uznají i do prasátka almožnu mužou hodit.
Bude to také ocenění práce chovatelu v ČR,smajlík
Vaše moto: At se prachy hrnousmajlíksmajlík

2.1.2014 21:24
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Prominte mi moji smělost a vaše přiznání si udělání KŠEFTU s šelmami ,,jako JEDINÁ chovatelka šelem a tudíž i ostuda mezi chovateli šelem,kteří vás již vyobcovali z obce šelmařské ,,jak jste se i několikráte již pořiznala.Ano, ,jste POUZE sama,která tak činí a chov šelem k svému OBOHACENÍ.Kukačka za mnoha tisíc.Opět.U všech šelmařu v ČR je to ZA DARMO,Pokud návštěvník uzná jinak a na krmením přispěje ve vlastní VULI.

Äle pokud vám TO NESE ,,jak se chlubíte,že máte plno,.tak chudáci šelmy 365 dní v roce je tahat do polí s mnoha lidmi na provaze,Denno dnní stres,chudáci. A ještě tvrdit,že to zastřešuje snad spolupráce se ZOO a bere vejvar za dohození kšeftu ,páč vy to neorganizujete ,,jak píše hore.

Prostě směšný kšeft,až hamba.smajlík

Jak říkáte FUJ.smajlík

HLAVNĚ - chudáci šelmy to odprdnousmajlík

Hlavně,když se prachy točí.smajlík

U nás za dara.smajlík.

Pane Navrátile, je znát z každého Vašeho slova, že Vám diskuze se mnou rozproudila krev, bohužel do hlavy se opět nedostalasmajlík. Vy nejste schopen pochopit, jaký je rozdíl mezi návštěvou a zážitkovým programem, natož něco dalšího. Nejdřív napíšete, že jsem jediná , kdo dělá zážitky , a hned nato, že u Vás a jiných je to zadarmo - a co vlastně, když to neděláte a jsem jediná? To chcete brát peníze od lidí za nic? Jak je vidět, vždy, když Vám chybí argumenty, nastupují urážky. No nic, Vy si nachystejte k vrátkům kasičku a u toho můžete sledovat na mém webu, jaký je zájem o zážitkové programy.smajlíksmajlíksmajlík

2.1.2014 21:32
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Závěrem:
Je faktem,že je na rozhodnutí vidět u vás puze 3 druhy šelem a tahat geparda na provaze za 6000 kč nebo u nás vše za dara ,pokud se návštěvník nerozhodne,že uzná naší práci a šoupne almožnu do prasátka ,,jak tvrdíte vy-

Je to na zájemcích.
Přeji mnoha uspěchu s taháním a stresováním šelem cizími lidmi na provaze pro VÝDĚLEČNOU činnost ,,jak konáte pouze vy ,,jako !nejlepší§ chovatelka v ČR.

A to jediná tak činíte.

Ostatní chovatelé zustavají pouze chovateli.
Každý je muže navštívit za darmo.
Pokud uznají i do prasátka almožnu mužou hodit.
Bude to také ocenění práce chovatelu v ČR,smajlík
Vaše moto: At se prachy hrnousmajlíksmajlík

Ať Vám sloužísmajlíksmajlík.

3.1.2014 08:04
selmicka

XXX.XXX.248.245

Aby bylo všem jasno.

Není zásadním problémem daná nabídka se zvířaty,ale ZÁSADNÍM problémem je skutečnost dané nabízejicí v astronomických cenách nabízeného "zážitku".A to s 1 šelmou se vyfotit,eventuelně ji ,tu jedinou pohladit nebo vzít i možná na provaz.
Podstata ta největší je,že nabízejicí celou dobu zde tvrdila,že má šelmy "pouze" jako miláčky a nehodlá na nich jakýmkoliv zpusobem vydělávat.
Což nyní činní a prý má tak plno,že již má celý rok 2014 snad naplněný.,jak se chlubí,
Vždy se jedná o stres šelem,ale ti co tuto činnost i ve světě dělají s tím počítají a šelmy jsou k takovým ukonum vycvičené.V žádném případě však netvrdí,že na šelmách nechtějí vydělávat.
Tak ,,jak tu do této činnosti TVRDILA stále přispívajicí.
To je celá podstata věci.

Z obchodního hlediska za smajlík,ale to však zásadně popírá celé doposavadní tvrzení osoby tuto činnost provádějicí a potomsmajlíksmajlík

Doposud tvrdila,že na šelmách jakkoliv vydělávat je hnus.smajlík

3.1.2014 13:03
doutrklars

XXX.XXX.24.229

selmicka napsal(a):
Zdarma nabízíme pro lidi,co mají vztah k exotickým zvířatum nevšední zážitek.Možnost si vyzkoušet a zažít den chovatele exotických zvířat.,zejména kočkovitých šelem v těsné blízkosti.

Dále nabízíme pro firemní párty i soukromá,narozeninová i jiné akce,zažít den se šelmami - tygr.lev.kevhart,puma.rys - kontaktní.

Také předvedeme sokolnické dravce v letu a vícviku v mnoha druzích.Např . nekolik druhu orlu,poštolek,kánat i jiné dravce a zajimavých zvířát.

Pokud je mi známo tak vy žádného dravce - sokola atd. nevlastníte, kdo teda platí kolegu, který přijede k vám na dvorek šaškovat, myslim tim aspon PHM, pokud nejezdí na vodu, nebo se už všichni přestěhovali do Sopřče ? A vy je už jen vodíte po barákách pochopitelně zdarma smajlík

3.1.2014 13:09
selmicka

XXX.XXX.248.245

video na našich stránkách s dravci v letu.
Akce Plzen .

3.1.2014 13:10
selmicka

XXX.XXX.248.245

tygr u nás . Akce s dětmi.

Na našich stránkách.

3.1.2014 13:21
selmicka

XXX.XXX.248.245

Na naše stránky přibylo několik fotek z akce s dětmi,návštěva kolegy s tygříkem.

Viz. fota - sekce fota kolegu.

Připravujeme další fota i video.

3.1.2014 13:21
doutrklars

XXX.XXX.24.229

Vy jste mi neodpoveděl, probírá se to zde proč mam chodit na nějaké sránky, na slušně položenou otázku očekávam pokud to půjde i slušnou odpověd, VŠE CO REKLAMUJETE UVIDIM U VÁS ZADARMO?

3.1.2014 13:24
selmicka

XXX.XXX.248.245

bohužel vy neuvidíte u nás nic a nikdy,Sám jste si podepsal ortel.
Všichni jiní jsou vítání.smajlík

3.1.2014 13:27
selmicka

XXX.XXX.248.245

Postupně umístíme další odkazy na fota a videa na našich stránkách.Avšak to chce velkou trpělivost a čas.Jsem plnně závislý na svém webmásterovi.Já to neumím.

3.1.2014 13:57
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
video na našich stránkách s dravci v letu.
Akce Plzen .

Ale ty dravce tam předvádí pan Š., Vy tam jen přicmrndáváte a parazitujete na někom jiném. Chlubíte se cizím peřím. Proč tam nemáte videa z vlastních akcí a s vlastními zvířaty, když to tady na ifauně neustále nabízíte? Vždyť jste psal, že máte návštěvnost vyšší než pražská zoo, tak určitě máte plno vlastních videí a fotek i s těmi návštěvami. Zatím jste všem ukázal jen nějaké japonské studenty sedící u českého piva.smajlík
PS. Foto ze zážitkového programu u nás

3.1.2014 14:02
doutrklars

XXX.XXX.24.229

selmicka napsal(a):
bohužel vy neuvidíte u nás nic a nikdy,Sám jste si podepsal ortel.
Všichni jiní jsou vítání.smajlík

Tak z toho jsem ztrašně smutnýsmajlíksmajlík , ale ptam se za ostatní lidi , aby pak třeba nebyly nemile překvapeni , až si Vás pozvou na narozeninovou párty dětem, budou chtít vydět sokola, medvěda a třeba ochočeného lva a vy jim budete chtít něco účtovat , hned v úvodu píšete že je to vše zdarma . Očekávam pouze slušnou odpověd, nic víc

3.1.2014 14:32
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
tygr u nás . Akce s dětmi.

Na našich stránkách.

Proč se chlubíte šelmami jiných chovatelů? Vidím tam pana Š. na jediné akci, pana K. s jeho lvem (nebyl z toho tahání na provazu ten lev vystresovaný?smajlík) a další, ale nikde ani jedna fotka návštěv s Vašimi šelmami, A co pan H. se svými koťaty levhartů? Ten není ochoten pózovat Vašim návštěvám oplátkou za reklamu, kterou mu zde děláte?smajlík Vždyť to k Vám má pár metrů. Nebo pan K. s pumami, bydlí kousek od Vás....smajlík a další. To je divné, že Vám nikdo z té Vaší komunity nepomůže, když jste takoví letití přátelé.smajlík
PS. Foto z našich akcí pro školy.

3.1.2014 14:43
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Na naše stránky přibylo několik fotek z akce s dětmi,návštěva kolegy s tygříkem.

Viz. fota - sekce fota kolegu.

Připravujeme další fota i video.

To je sice hezké, ale ten zážitek se šelmami tady nabízíte Vy, takže bych ráda viděla foto z akcí s Vašimi zvířaty, zatím vidím jen foto a jedno video z placených akcí jiných chovatelů( a vůbec jim nezazlívám, že si za tu presentaci něco účtují). Doufám, že Váš webmaster co nejdřív umístí fotky z Vašeho dvorku.smajlíksmajlík Máte přece na co lidi nalákat, kde jinde by viděli krocení šelem s klackem v ruce.smajlík
PS. Foto ode mě.

3.1.2014 15:33
doutrklars

XXX.XXX.24.229

Moc bych se divil , kdyby majitel známého cirkusu viz foto zde v diskusi jezdil zcela zdarma na akce k Navrátilum, to je racionálně uvažující člověk a taky se musí nějak uživit . Ani možná veví , že zde zdarma jsou jeho akce inzerovány, pokud nam teda nechcete tvrdit , že se nejedná o pana Joo , znam ho totiž osobně

3.1.2014 15:38
selmicka

XXX.XXX.248.245

selmicka napsal(a):

Ano,zde je jasně patrné,že se jedná o TÝM chovatelu.I velmi zkušené a profesionální chovatele,drezéry kočkovitých šelem a nejen jich.
Ano nabízíme
Nejde pouze o moji skromnou maličkost..
Ale předvedení bohaté škály kočkovitých šelem,létajicích dravcu a exot. zvířat.

Ne pouze jedné kočky na provázku.

Ano jde o opravdové zážitky a velmi nevšední pro milovníky exotiky na dosah ruky i její pohlazení .smajlík

3.1.2014 15:47
doutrklars

XXX.XXX.24.229

selmicka napsal(a):
Ano,zde je jasně patrné,že se jedná o TÝM chovatelu.I velmi zkušené a profesionální chovatele,drezéry kočkovitých šelem a nejen jich.
Ano nabízíme

Ano jde o opravdové zážitky a velmi nevšední pro milovníky exotiky na dosah ruky i její pohlazení .smajlík

ALE STÁLE SE VYHÝBÁTE ASI ZÁMĚRNĚ ODPOVĚDI. TO VŠE JE ZADARMO JAK INZERUJETE , NEBO JE TO JEN KOMEDIE ? A PAK LIDI ZKASÍRUJETE , DADY SE DO DRUHÝCH NAVÁŽÍTE A SÁM NEJSTE SCHOPEN ODPOVĚDĚT NA JEDNODUCHOU OTÁZKU , VŠE JE ZADARMO ?

3.1.2014 15:55
selmicka

XXX.XXX.248.245

Ti co se akce již zučastnilí - VÍ.

Ti co se zučastní - budou vědět.

Firmy,které jsme navštívili na základě uzavření smlouvy a oslovení mé osoby na zajištění akce ví své.I kolegové,co jeli se mnou na akce se svými zvířátky.

Tyto akce JDOU MIMO MUJ CHOV a já jsme pouze manager , zajištujicí celou akci do finále .
více na našich stránkách pro případné zájemce.

3.1.2014 16:02
doutrklars

XXX.XXX.24.229

selmicka napsal(a):

Firmy,které jsme navštívili na základě uzavření smlouvy a oslovení mé osoby na zajištění akce ví své.I kolegové,co jeli se mnou na akce se svými zvířátky.

Tyto akce JDOU MIMO MUJ CHOV a já jsme pouze manager , zajištujicí celou akci do finále .

Je pro vás opravdu velký problem místo vykrucování a kecú sem napsat to co máte v úvodu a i v inzerci na ifauně že vše je zadarmo, nebo je to prostě podvod a nechcete se k tomu vyjádřit

3.1.2014 16:17
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Ano nabízíme

A ví ten tým chovatelů, že jim jejich vlastní akce nabízíte na ifauně?smajlík Vím, že zadarmo svá zvířata nepředvádí, tak to byste měl dostat nějakou provizi, když jim tak aktivně pomáháte s výdělkem, použiji-li Vás termín, tak s třískáním pěněz na vystresovaných zvířatech vláčených na provaze, jak je vidno z fotek na Vašem webu.smajlíksmajlík
PS. Foto z vlastního chovu

3.1.2014 16:31
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):

Manageři jsou velmi slušně placení, tedy jistě i Vy. Chcete tím říct, že Vám někdo platí za zajištění akce, která je podle Vašeho sdělení zadarmo? To na tom ten majitel šelem dost ztratí, ne? Jestli ty návštěvy ještě rozvážíte po republice, aby se zadarmo podívaly na cizí šelmy, tak Vám jejich chovatel platí i za PHM, to se mu ty Vaše služby pěkně prodraží.smajlík A proč uzavíráte smlouvu, když je to zadarmo? smajlík Vy nevěříte svým přátelům?smajlík
PS. foto z mého vlastníhosmajlík zážitkového programu - gepard po běhu za návnadou

3.1.2014 17:09
selmicka

XXX.XXX.248.245

ZÁSADNÍ PROBLÉM TÉTO DISKUSE
je,jak pochopila většina zde čtoucích tyto řádky.

autorka zážitkového programu na Faisbuku nabízí činnost pouze s gepardem,což je i vidět na již bezpočetných příspěvcích s foto.zde.
Ceny již nekomentuji - věc každého,pokud ji to někdo DÁ.

VELICE NEJPODSTATNĚJŠÍ SKUTEČNOST JE,že se tu celou dobu holedbala láskou bezostyšnou k šelmám,stále sem psala ,,jak šelmy miluje a nemá je pro zisk.
Naráz otočila a snaží se na šelmách vydělávat za KAŽDOU CENU.

A to je podstata všeho.

Náš tým nabízí 1. program pro milovníky šelem.

Já zážitkový 2. program u svých zvířat.
Což je patrné na našich stránkách.

Podotknu : JASNĚ PATRNÉ.smajlík

3.1.2014 17:11
selmicka

XXX.XXX.248.245

selmicka napsal(a):
ZÁSADNÍ PROBLÉM TÉTO DISKUSE
je,jak pochopila většina zde čtoucích tyto řádky.

autorka zážitkového programu na Faisbuku nabízí činnost pouze s gepardem,což je i vidět na již bezpočetných příspěvcích s foto.zde.
Ceny již nekomentuji - věc každého,pokud ji to někdo DÁ.

VELICE NEJPODSTATNĚJŠÍ SKUTEČNOST JE,že se tu celou dobu holedbala láskou bezostyšnou k šelmám,stále sem psala ,,jak šelmy miluje a nemá je pro zisk.
Naráz otočila a snaží se na šelmách vydělávat za KAŽDOU CENU.

A to je podstata všeho.

Náš tým nabízí 1. program pro milovníky šelem.

Já zážitkový 2. program u svých zvířat.
Což je patrné na našich stránkách.

Podotknu : JASNĚ PATRNÉ.smajlík

Dodatek : na našich stránkách je jasně patrné,že zážitkový program č. 2 JE ZDARMA.smajlík

3.1.2014 17:56
doutrklars

XXX.XXX.24.229

selmicka napsal(a):
Dodatek : na našich stránkách je jasně patrné,že zážitkový program č. 2 JE ZDARMA.smajlík

Ale v úvodu této diskuse jasně píšete , že je vše zdarma , nikde se nezminujete že se za něco někde bude platit, v tom případě se jedná o podnikatelskou inzerci a ta je i zde na ifauně zpoplatněná to vy jakožto dodržovatel pravidel určitě dobře víte, u kolegině jsou pravidla jasná at už se Vam to líbí nebo ne , nebo komukoliv jinému , ale u vás se člověk může dostat leda do problémú, přijede na vše zdarma a pak se nestačí divitsmajlík

3.1.2014 18:11
selmicka

XXX.XXX.248.245

Podnikatelská inzerce zde?

Prosím,myslet.

Avšak je pravdou ,že si zde dává odkazy na sítě,kde má podnikání paní na Moravě.smajlík

3.1.2014 18:11
selmicka

XXX.XXX.248.245

Prosím,myslet.

Avšak je pravdou ,že si zde dává odkazy na sítě,kde má podnikání paní na Moravě.smajlík

3.1.2014 18:25
doutrklars

XXX.XXX.24.229

Vy si tu snažíte dělat zdarma obchodní reklamu co jste na ifauně , tak co se otíráte o druhé

3.1.2014 19:25
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):

Prosím,myslet.

Pane Navrátile, zde máte VAŠI podnikatelskou inzerci - jednu z mnoha, které lze najít na diskuzích i fauny:

"Sledujte naše stránky www.chovrysu,hys,cz,kde budou vkládány fota a videa z akcí.
Potěšte se v těsné blízkosti a kontaktu s exotickými zvířaty."

Zameťte si před vlastním prahem!smajlík

3.1.2014 19:45
cherry1402

XXX.XXX.38.222

doutrklars napsal(a):
Ale v úvodu této diskuse jasně píšete , že je vše zdarma , nikde se nezminujete že se za něco někde bude platit, v tom případě se jedná o podnikatelskou inzerci a ta je i zde na ifauně zpoplatněná to vy jakožto dodržovatel pravidel určitě dobře víte, u kolegině jsou pravidla jasná at už se Vam to líbí nebo ne , nebo komukoliv jinému , ale u vás se člověk může dostat leda do problémú, přijede na vše zdarma a pak se nestačí divitsmajlík

Já nabízím veřejnosti zážitkové programy u šelem naprosto stejným způsobem, jako zoo zahrady. Na mém webu se klient dočte, co konkrétně bude v rámci ZP absolvovat, jaká je cena v závislosti na typu zážitku, a to vč. DPH, který si vybere, jsou jasně danné podmínky absolvování, včetně věku návštěvníků, krom toho klient obdrží zdarma fotodokumentaci, v ceně je i občerstvení. Vše probíhá legálně na základě právnicky ověřené smlouvy. Klient si donese poukaz o zaplacení a já mu potvrdím, že absolvovat akci. Termín se dohodne min. 3 týdny předem a na požádání vystavuji certifikát pro konkrétní osobu.
Nic takového jsem na webu p. RN neviděla, nejsou uvedeny žádné konkrétní údaje ani nabídka, natož fotky na ukázku. Pouze do nekonečna nabízí nějaké návštěvy u cizích chovatelů, posílá fotky cizích šelem na ifaunu a nazává to dvěma typy zážitkových programů. Zajímavé je, že nejdřív je nabízel zcela zdarma a dnes už je jeden z nich najednou placený. Asi po Novém roce zvýšil ceny.smajlík Už mu dokonce ani nevadí, že ty šelmy v jeho placených zážitcích stresuje přítomností hromady lidí a ještě je při tom "tahá na provaze". Ten člověk si nevidí do vlastní huby.smajlík
PS. Foto ode mě

3.1.2014 20:20
selmicka

XXX.XXX.248.245

cherry1402 napsal(a):
Já nabízím veřejnosti zážitkové programy u šelem naprosto stejným způsobem, jako zoo zahrady. Na mém webu se klient dočte, co konkrétně bude v rámci ZP absolvovat, jaká je cena v závislosti na typu zážitku, a to vč. DPH, který si vybere, jsou jasně danné podmínky absolvování, včetně věku návštěvníků, krom toho klient obdrží zdarma fotodokumentaci, v ceně je i občerstvení. Vše probíhá legálně na základě právnicky ověřené smlouvy. Klient si donese poukaz o zaplacení a já mu potvrdím, že absolvovat akci. Termín se dohodne min. 3 týdny předem a na požádání vystavuji certifikát pro konkrétní osobu.
Nic takového jsem na webu p. RN neviděla, nejsou uvedeny žádné konkrétní údaje ani nabídka, natož fotky na ukázku. Pouze do nekonečna nabízí nějaké návštěvy u cizích chovatelů, posílá fotky cizích šelem na ifaunu a nazává to dvěma typy zážitkových programů. Zajímavé je, že nejdřív je nabízel zcela zdarma a dnes už je jeden z nich najednou placený. Asi po Novém roce zvýšil ceny.smajlík Už mu dokonce ani nevadí, že ty šelmy v jeho placených zážitcích stresuje přítomností hromady lidí a ještě je při tom "tahá na provaze". Ten člověk si nevidí do vlastní huby.smajlík
PS. Foto ode mě

Zmínka o vlastní hubě? p." podnikatelky " na zážitky.?
Velmi usměvné.Usměvné proto,že jsem nikdy já netvrdil,že podobná činnost je fuj., ,jako ta "chovatelka".Nikdy jsem netvrdil,že jakákoliv čiinnost se zvířatky v chovu je hnus, ,jako ONA.

Tím konáním zážitku popírá jak veškerá dosavadní svá prohlášení, tak samu sebe..

Nějak se nám pro PRACHY změnila nebo lépe VYBARVILA.smajlík

Ano ,velmi usměvné.smajlík

To podstata VŠEHO BYTÍ ZDE.

Ano ta "paninka" si do své huby ,,jak sama píše nevidí v ničemsmajlíksmajlík

3.1.2014 20:43
doutrklars

XXX.XXX.24.229

Pane Navrátil na exotech máte vážného zájemce o šelmu, tam se daj vydělat prachy, tu ze sebe děláte blba zdarma

3.1.2014 23:50
cherry1402

XXX.XXX.38.222

doutrklars napsal(a):
Pane Navrátil na exotech máte vážného zájemce o šelmu, tam se daj vydělat prachy, tu ze sebe děláte blba zdarma

On ho nedělásmajlík

Neregistrovaný uživatel

31.10.2014 22:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Dobrý večer,
chtěla bych se vás zeptat, jestli je ve vaší ZOO umožněno si pohladit např. lva, tygra nebo jinou větší šelmu. Umožňujete tyto služby třeba za nějaký poplatek? Chtěla bych udělat překvapení rodičům, milují totiž tato zvířata.

Děkuji za odpověď, prosím na můj e-mail baramr@seznam.cz
B. Mrázková

Přidejte reakci

Přidat smajlík