V Letňanech jsme pořídili 1,2 a v Lysé ještě jednu samičku a hned se takjle zadařilo.
Jiří Herynek
napsal(a):
V Letňanech jsme pořídili 1,2 a v Lysé ještě jednu samičku a hned se takjle zadařilo.
..
Jiří Herynek
napsal(a):
předchozí je 1,0, toto je 0,1
Jiří Herynek
napsal(a):
..
Jiří Herynek
napsal(a):
..
fiala
napsal(a):
Dobrý den mam přítele který chová také marburské a nemuže sehnat nový chovný material všechny kontakty které ma jsou na chovatele až z moravy a myjsme z krušnych hor nemáte kontakt na chovatela mockrát díky.
Já mám od pana Pešuly a Laušmana, musím kouknout do papírů, odkud jsou, jeden je z Náchoda, druhý snad od Budějic, ještě dám vědět. Momentálně uvažuji o koupi v německu, mají lepší srst.
Jiří Herynek
napsal(a):
Já mám od pana Pešuly a Laušmana, musím kouknout do papírů, odkud jsou, jeden je z Náchoda, druhý snad od Budějic, ještě dám vědět. Momentálně uvažuji o koupi v německu, mají lepší srst.
Zdravím, tak tady jsou slíbené kontakty:
Laušman Jan, Náchodsko 8, Jíčín 1 506 01
a Jaromír Pešula, Hořešovice 18, Klobuky v Čechách 273 74
Jiří Herynek
napsal(a):
nemáte někdo na prodej kvalitního samečka tohoto plemene?
Díky za odpověď.
tak ja přidám foto z výstavy
fanous
napsal(a):
tak ja přidám foto z výstavy
bohužel nevým jestli jsou to ty němci fotila to moje paní a tet jsem si prohlížel fotky z výstavi tak vám sem přidám i dvě fotečky
Jiří Herynek
napsal(a):
Letošní odchov - dobré body....
Jiří Herynek
napsal(a):
Březňáci...
Jiří Herynek
napsal(a):
Březňáci...
foto a více informací na www.drubez.unas.cz
Jiří Herynek
napsal(a):
Můžete blíže specifikovat při akém úkonu?nabo na jaké strřánce, v html by vir být neměl a žádné phps nemám.
když kliknu na Váš odkaz, opakuje se to i když jsem jej skopíroval do samostatného okna, bylo to míněno jenom jako upozornění
Jiří Herynek
napsal(a):
23. ledna jsem z Schönbachu (D) přivezl tohoto pěkného samečka.
Jiří Herynek
napsal(a):
.
Jiří Herynek
napsal(a):
První letošní odchov již po samci z Německa.
Jiří Herynek
napsal(a):
První letošní odschov po zakladatelech chovu
Jiří Herynek
napsal(a):