fanous
napsal(a):
Pěkné a přeju ,aby vám to vyšlo i když já osobně bych se s nimy tak nepiplal. K těm vločkám jim dejte eště granule. Hodně uspěchu vám přeju a doufám že nám nějakou fotku eště přidáte když přežijí. PS vyhráno eště bohužel nemáte s pozdravam FK
Jaké granule máte na mysli? Na výkrm? Ty mám, ale jsou s lékem, tak jestli to nebude vadit. Lída
fanous
napsal(a):
Jestli jste na ně zvyklá tak bych se jich nebál já sice používám bez léčiv ,ale to je na každém co preferuje. Jinak jsem myslel ty na výkrm.FK
ako spominal Fk pridajte im aj granule ja som kupoval 5kg balenie drobnych granul pre drobne mladata, myslim ze sa daju aj zohnat u vas, u nas stoja necele 3 eura za 5kg (80 SK), a mam k vam prosbu neporadite kde sa da zohnat takato flasa akou krmite? podla mna to je jednoduchsie ako striekacka . Vdaka
borsug
napsal(a):
ako spominal Fk pridajte im aj granule ja som kupoval 5kg balenie drobnych granul pre drobne mladata, myslim ze sa daju aj zohnat u vas, u nas stoja necele 3 eura za 5kg (80 SK), a mam k vam prosbu neporadite kde sa da zohnat takato flasa akou krmite? podla mna to je jednoduchsie ako striekacka . Vdaka
Flašku jsem koupila ve zverimexu. Je to láhev na dokrmování štěňat a koťat.
borsug
napsal(a):
vdaka skusim pozhanat
dobrý den,také přidám svou zkušenost,právě dokrmuji ,ted už 5 týdnu stará králičata,od prvního dne,samice umřela při porodu.Z 6 mládat přežili 2,dokrmuji kapátkem ,speciálním sušeným mlékem pro kotátka.Mám je doma v krabici na výhřevné dečce.Začínají baštit ovesné vločky,čínské zelí a jablka.Jsou velmi malí,váží asi 20-30dkg a hlavně jim ,zřejmě z nedostatku nějakých látek jež obsahuje mlezivo od samice,vypadala srst na těle,tudíž vypadají jako naháči.No,ale přiběhnou na zavolání,jsou neuvěřitelně ochočení a mazliví.
josefinka
napsal(a):
dobrý den,také přidám svou zkušenost,právě dokrmuji ,ted už 5 týdnu stará králičata,od prvního dne,samice umřela při porodu.Z 6 mládat přežili 2,dokrmuji kapátkem ,speciálním sušeným mlékem pro kotátka.Mám je doma v krabici na výhřevné dečce.Začínají baštit ovesné vločky,čínské zelí a jablka.Jsou velmi malí,váží asi 20-30dkg a hlavně jim ,zřejmě z nedostatku nějakých látek jež obsahuje mlezivo od samice,vypadala srst na těle,tudíž vypadají jako naháči.No,ale přiběhnou na zavolání,jsou neuvěřitelně ochočení a mazliví.
Dobrý večer,
mě samice zemřela, když mimčům bylo 9 dnů, o to to mám snad jednodušší a zatím žije všech 6 králíčat. Ještě se zeptám, o jaké plemeno u Vás se jedná? Toto jsou francouzští berani.
Lída