Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2011 21:20
velmez

XXX.XXX.9.130

Dobrý večer.CHtěl bych podlahu kotců natřít gumoasfaltem prý moč odtíká jenom kudy má.Lino mě zklamalo,u stojek(nohy) jsou stejně škvírky a po nich to teče dolu do kotců a to mě vadí.Blbě postavená králikárna.CHci aby to odtíkalo jenom škvírou v zadu.Co my poradíte?A slyšeli jste o gumoasfaltu? Díky za rady

1.2.2011 23:17
roko20

XXX.XXX.26.42

až začnou horka jestli se to na ne nebude lepit

1.2.2011 23:22
jarvan

XXX.XXX.15.114

Radil bych Vám předělat to lino, nic lepšího jsem nikdy neviděl. Musí se jím ale vyložit každý kotec zvlášť a u okrajů musí jít vzhůru, aby tam nezatékalo.

Gumoasfalt používám pro nátěr mé stařičké pramice. Klasický gumoasfalt, jako se prodával dříve již neseženete, nyní prodávají jakýsi vodou ředitelný nátěr jemu podobný. Po stvrdnutí v silnější vestvě však praská. Po zaschnutí zůstává neustále vláčný a zřejmě by docházelo (při hrabání králíka na dně kotce) k jeho olupování a k jeho požírání.
V případě roštové podlahy bych se bál jeho poníčení při uklízení kotců škrabkou.
Toť můj názor.

16.2.2011 09:01
mironet

XXX.XXX.224.31

Ja mam kralikarnu z peri desek a jsem spokojen.Pouziva se to jako bedneni u staveb smajlík

16.2.2011 11:55
majino11

XXX.XXX.254.58

ja mam plastove vane ktore maju boky len s troch stran....ked idem cistit len vytiahnem celu vanu vysypem a hotovo....pre mna je to to najlepsie co moze byt....ked budem doma tak to pofotim a dam sem...lino sa mi moc nepaci...hmmm

Přidejte reakci

Přidat smajlík