Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2006 14:50

Dneska jsem šla jako obvykle dolít králíkům (u rodičů mého přítele) a u samice, která se nedávno okotila, lítaly masařky. Hned mě to trklo. Mláďata byla mrtvá, prohrabala jsem hnízdo a zjistila jsem, že dvě černé se ještě hýbou, ale byli úplně horcí. Vzala jsem je do chládku a až se schladila, dala jsem je k matce napít a zase jsem je vzala sebou.

Máte někdo podobnou zkušenost? Prosím rady nebo podporu.
Je mi jich líto jsou ještě slepí

21.7.2006 14:51

lucie malina napsal(a):
Dneska jsem šla jako obvykle dolít králíkům (u rodičů mého přítele) a u samice, která se nedávno okotila, lítaly masařky. Hned mě to trklo. Mláďata byla mrtvá, prohrabala jsem hnízdo a zjistila jsem, že dvě černé se ještě hýbou, ale byli úplně horcí. Vzala jsem je do chládku a až se schladila, dala jsem je k matce napít a zase jsem je vzala sebou.

druhý

23.7.2006 22:22

lucie malina napsal(a):
druhý

tak jste je tam měla nechat to navadí že byla teplá ,matka by se oně postarala i když jiní uhynuli.Byli tlustoučký nebo hubený.Když je matka nekrmí tak jsou takoví malátný pokud je krmí tak poskakují ajsou mrštný

24.7.2006 16:06

lucie malina napsal(a):

Tak zase dáváme o sobě vědět. Aby jte si nemysleli bůhví co, tak posílám pár foteček, jak mrňouskové rostou. Jeden už dokonce vidí:-))

24.7.2006 16:08

lucie malina napsal(a):
Tak zase dáváme o sobě vědět. Aby jte si nemysleli bůhví co, tak posílám pár foteček, jak mrňouskové rostou. Jeden už dokonce vidí:-))

mrňousek

24.7.2006 16:10

lucie malina napsal(a):
mrňousek

myšánek:-))

27.7.2006 17:34

lucie malina napsal(a):
myšánek:-))

no jsou nádherní tak at se vám daří

27.7.2006 17:55

jurasek napsal(a):
no jsou nádherní tak at se vám daří

Děkuju moc, mají se čile k světu. Dneska jsem je nechala proběhnout po posteli. Sice se sotva drží na nohou, ale bylo to srandovní. Co nevidět z nich budou krásní velcí králíčči

27.7.2006 20:47

lucie malina napsal(a):
Děkuju moc, mají se čile k světu. Dneska jsem je nechala proběhnout po posteli. Sice se sotva drží na nohou, ale bylo to srandovní. Co nevidět z nich budou krásní velcí králíčči

A jaký bude jejich další osud až budou krásní a velcí králíčci?

28.7.2006 11:56

zmijuska napsal(a):
A jaký bude jejich další osud až budou krásní a velcí králíčci?

No doufám, že si je budu moct oba nechat. Zatím mám povoleného jednoho, ale snad to ukecám. Když né, tak si nechám jednoho a druhého dostane švagrová.
Takže celkem dobrý osud je čeká

28.7.2006 11:57

lucie malina napsal(a):
No doufám, že si je budu moct oba nechat. Zatím mám povoleného jednoho, ale snad to ukecám. Když né, tak si nechám jednoho a druhého dostane švagrová.
Takže celkem dobrý osud je čeká

s chůvou

28.7.2006 11:58

lucie malina napsal(a):
s chůvou

KUK, už vidíme

28.7.2006 14:10

lucie malina napsal(a):
KUK, už vidíme

koukám ,že máte i jezevčíka to je fenka?

29.7.2006 20:38

jurasek napsal(a):
koukám ,že máte i jezevčíka to je fenka?

To je trošku přerostlý jezevčík. Je to kříženec bernardýna, hihi

30.7.2006 17:43

lucie malina napsal(a):
To je trošku přerostlý jezevčík. Je to kříženec bernardýna, hihi

tak to jste mě dostala jak ležel na zemi tak mi připadl jak jezevčík

Přidejte reakci

Přidat smajlík