Máme mimina Kastorexů :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2013 10:55
vnovakova

XXX.XXX.250.248

Moc všechny zdravím, jako správný začátečník se musím pochlubit svým 1. chovatelským úspěchem. Pořídila jsem si pár Kastorexů a dneska ráno na mě čekalo vytoužené překvapení v podobě hýbající se haldy chlupů v kotci :) Chci se zeptat zkušených chovatelů. Oba Kastorexe mám s PP, ale na výstavy se mi nechce. Je to jen hobbychov. Pokud bych ale chtěla mít odchov s PP, co bych pro to musela udělat? Tetovaní atd.? Děkuji a všem chovu zdar!

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.12.2013 11:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

Musela byste mít oceněné rodiče a nechat vystavit papíry přes ZO.

10.12.2013 11:28
marvon

XXX.XXX.12.139

Musíte být členem svazu, další pravidla v odkazu.

http://www.cschdz.eu/odbornosti/kralici/registracni-rad-kraliku.aspx

10.12.2013 11:43
dury

XXX.XXX.246.71

vnovakova napsal(a):
Moc všechny zdravím, jako správný začátečník se musím pochlubit svým 1. chovatelským úspěchem. Pořídila jsem si pár Kastorexů a dneska ráno na mě čekalo vytoužené překvapení v podobě hýbající se haldy chlupů v kotci :) Chci se zeptat zkušených chovatelů. Oba Kastorexe mám s PP, ale na výstavy se mi nechce. Je to jen hobbychov. Pokud bych ale chtěla mít odchov s PP, co bych pro to musela udělat? Tetovaní atd.? Děkuji a všem chovu zdar!

Jenom v krátkosti :
1. musíte mít rodiče s průkazem původu a tyto oceněny (dle dotazu, rodiče s rodokmenem již máte,
což máte)
2. musíte být členem základní organizace ČSCH
3. vyplníte tzv. připouštěcí potvrzení ve dvou vyhotoveních, které Vám jistě každý registrátor v ZO
dá poskytne
4. vyplníte na každého králíčka, kterého chcete registrovat rodokmen
5. potom tyto tiskopisy předáte registrátorovi ZO, který je odešle registrátorovi okresní organizace.
6. když rodokmeny budou okresním registrátorem vráceny zpět na ZO, domluvíte se s tetovatelem
ZO a ten Vám králíčky otetuje
Bližší informace zísáte na na výše uvedeném odkazu. jedná se o tzv. Registrační řád králíků. Mimo to je uveden v každém vzorníku králíků. Přeji Vám úspěšný chov. Pavlík J.

Přidejte reakci

Přidat smajlík