Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.2
Dobry deň je na tejto forme mutácia cremino???
Lebo jeden chovateľ mi hovoril že nie tak sa obraciam na vás.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.2
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.65
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ďalšia
Vypadá, že se jedná o mutace creme ino ( bílý pastel), ale z fotek to nelze ideálně poznat. Pokud má pták jemný nádech do šeda nebo do modra, může se jednat o Pallidino. Ovšem, dle mého se jedná o creme ino.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.227
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ďalšia
Kamaráde jseš muj člověk.Nádhera!!!!Mám na ty krasavce slabost
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vypadá, že se jedná o mutace creme ino ( bílý pastel), ale z fotek to nelze ideálně poznat. Pokud má pták jemný nádech do šeda nebo do modra, může se jednat o Pallidino. Ovšem, dle mého se jedná o creme ino.
Aj podľa mňa to je cremino.Lebo jeden tvrdí že cremino a druhý že lutino s bielymi krídlami alebo ako sa nazýva tá mutácia.Ale bude to cremino lebo je to také žlto-biele alebo bledo žlto-žlté.
Ofko

XXX.XXX.126.112
Aká by bola cena tejto mutácie cremino
Mám ten samý problém koupil jsem na Kladně světle żlutou a po dvou rokach je vybarvená v cremino co byste doporučili ktomuna párovat aby dávali opět cremino. Děkuji moc za odpověď telefon stačí jen prozvonit rád zavolám zpět 606127331
kuk
napsal(a):
Mám ten samý problém koupil jsem na Kladně světle żlutou a po dvou rokach je vybarvená v cremino co byste doporučili ktomuna párovat aby dávali opět cremino. Děkuji moc za odpověď telefon stačí jen prozvonit rád zavolám zpět 606127331
Nevim na koho jste reagoval ale nerekl bych ze mate creme-ino spis bych rekl naky lacewing sedy nebo modry v pastelu chce to lepsi foto