Barva Amivitu E – zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2015 15:50
Minie

XXX.XXX.222.29

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat těch, kteří již někdy použili přípravek amivit pro exoty na to, zda je normální výrazně žluté zbarvení přípravku. S tímto přípravkem jsem se dosud nesetkala a dnes při prvním použití mně ta barva vcelku zarazila. Na fotkách v e-shopu o totiž vypadalo, že je čirý. Pokud je opravdu takto zbarvený, neměli jste problém s tím, že by vám ho papoušci nechtěli pít? Děkuji za odpovědi.

21.1.2015 16:07
aymara55

XXX.XXX.70.146

Minie napsal(a):
Dobrý den,

chtěla bych se zeptat těch, kteří již někdy použili přípravek amivit pro exoty na to, zda je normální výrazně žluté zbarvení přípravku. S tímto přípravkem jsem se dosud nesetkala a dnes při prvním použití mně ta barva vcelku zarazila. Na fotkách v e-shopu o totiž vypadalo, že je čirý. Pokud je opravdu takto zbarvený, neměli jste problém s tím, že by vám ho papoušci nechtěli pít? Děkuji za odpovědi.

Áno je to úplne normálne, môžete ho v pohode podávať, vtáci ho pijú takisto ako číru vodu.

21.1.2015 16:15
happy22

XXX.XXX.45.85

Přípravek Emivit E má skutečně žlutou barvu a je třeba jej řádně rozmíchat ve vodě. Ptáci ho však bez problémů přijímají. Zabarvení není na závadu, ale má to tak být.

21.1.2015 17:36
Minie

XXX.XXX.222.29

Děkuji za odpovědi. Jen jsem byla tou barvou překvapená, protože jsem ho kupovala poprvé. Papoušky už jsem viděla i pít, tak už se nebojím, že by mi vodu s ním nechtěli pít =).

Přidejte reakci

Přidat smajlík