Sleduji pravidelně inzeráty na iF a zjišťuji, že většina chovatelů drobotiny - Astrildovitých - od zebřiček přes chůvky, až po amadiny pochází z úplně jiných lokalit, než ve které se nacházím já.
Napadlo mne založit toto téma, napsat sem pár slov a oslovit chovatele drobotiny "v dosahu".
Kdo má chuť, ať napíše odkud je, co chová...
Rád bych navázal kontakt s chovateli drobotiny nekde poblíž, protože v poslední době jsem chovatele drobotiny v inzerátech našel pouze v krajích - Moravskoslezský, Liberecký, Olomoucký, Ostrava...
Ozve se tu někdo ze západních Čech? Jsem z Boru u Tachova.
Chce to jen hledat. Klikněte si na http://www.penkavy-nadherne.cz/, najeďte si na vizitky chovatelů a budete překvapen.
hzp
napsal(a):
Chce to jen hledat. Klikněte si na http://www.penkavy-nadherne.cz/, najeďte si na vizitky chovatelů a budete překvapen.
Děkuji za Váš tip a za příspěvek do tohoto vlákna.
Tyto stránky mívám otevřené velmi často a všechny vizitky stažené do pc,
takže překvapení se nekoná.
Šlo mi o to, že v inzerci tito chovatelé zřejmě své odchovy nenabízejí a určitě existují v Západních Čechách chovatelé, kteří neměli potřebu svojí vizitku na tyto stránky umístit.
Stejné téma tu v diskuzi před časem bylo na oslovení chovatelů ze Zlínska a okolí Uherského Hradiště a odezva byla poměrně slušná.
Rád bych našel chovatele ve svém okolí pro výměnu zkušeností a kde se mohu i osobně podívat, v jakých podmínkách jsou ptáci chováni.
Osobní kontakt s chovateli kteří jsou "poblíž" je pro mne důležitý.
Pokud někdo z nich chodí na iF, tak věřím, že se ozve i tady.
peterconnery
napsal(a):
Sleduji pravidelně inzeráty na iF a zjišťuji, že většina chovatelů drobotiny - Astrildovitých - od zebřiček přes chůvky, až po amadiny pochází z úplně jiných lokalit, než ve které se nacházím já.
Napadlo mne založit toto téma, napsat sem pár slov a oslovit chovatele drobotiny "v dosahu".
Rád bych navázal kontakt s chovateli drobotiny nekde poblíž, protože v poslední době jsem chovatele drobotiny v inzerátech našel pouze v krajích - Moravskoslezský, Liberecký, Olomoucký, Ostrava...
Takováhle situace v záp. Čechách není jen kolem drobotiny, krom běžných druhů papoušků tu není možné sehnat takřka nic. Jsem také od Tachova ale astrildům se nějak více nevěnuji.
peterconnery
napsal(a):
Řekl že nás málo není co v tomto kraji chovají drobot.jen se mnou jejich min 8 a to od Domažlic přes Plzen až po Mariánky.co znám.inzerujeme jen občas protože nemáme problém ptaky prodat a jsou dopředu zamluvené odchovy.jen to chvíli trvá sehnat kontakty.trvalo mi topár let ale dalo by se říct že znám hodně chovatelu drobotiny z cele republiky ale není to za chvilku.hlavně se musí jezdit po výstavách a navazovat kontakty.