Záleží na jaký druh ptactva kroužek chcete. Já odebírám kroužky na korely (5,5 mm) a od pana Šetáka mají ty kovové kroužky normálně vyrytá čísla a na přání a za malý příplatek Vám i nechá vyrýt, co chcete. Také prodává otevřené značkovací kroužky s jednoduchými číslicemi, nebo plastové bez číslování. U p. Straky lze sehnat kroužky CITES, u p. Šestáka nevím, neboť tyto kroužky nepotřebuji, chovám pouze korely, takže odebírám pouze ty klasické kovové s rokem pro exoty.
Brala jsem kroužky od obou výrobců, tedy i od p. Straky a vzhled toho očíslování je pouze trošku jiný, mají větší číslice (+ mají vyryt průměr kroužku přímo na kroužku), ale jinak mi co do materiálu nasazování atd. připadají stejné. Co se týče barvených provedení, pak měli oba výrobci na výběr celkem dost barev (cca 7 barev). Možná se to zdá někomu málo, ale kroužkuji jednou barvou celý ročník, mladé si zapisuji podle čísel do evidence, takže je poznám a těch barev tolik nepotřebuji, takže za mne - barevné provedení je dostačující. Jsem již zvyklá odebírat od p. Šestáka, protože kroužky od něj kupuji od samého začátku a zároveň od něj kupuji i vitamíny a vaječné směsi, takže to mám při jednom
Já jsem si chtěl kroužky objednat od pana Straky, ale měl na stránkách upozornění, že má nějakou poruchu a zatím nemůže kroužky posílat. Tak jsem je objednal od pana Šestáka a zdá se mi, že mají slabší stěnu. A taky nemají na sobě vyražený průměr. Zase si ale u něj můžete objednat přesně barvy které chcete, u pana Straky ne. Ale myslím, že nebude problém.