Kroužky Straka vs Šesták

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2015 13:50
arčí88

XXX.XXX.158.34

Mám prosbu ohledně kroužků. Od pana Straky mají kroužky vyryté čísla v kroužku ale snad od pana Šestáka nemají vyryté čísla v kroužku? Já kupuji od pana Straky ale nemá ještě barevné provedení kroužků které potřebuji koupit. Díky předem za slušné odpovědi.

22.2.2015 15:54
anurra.rhonean23

XXX.XXX.14.202

Záleží na jaký druh ptactva kroužek chcete. Já odebírám kroužky na korely (5,5 mm) a od pana Šetáka mají ty kovové kroužky normálně vyrytá čísla a na přání a za malý příplatek Vám i nechá vyrýt, co chcete. Také prodává otevřené značkovací kroužky s jednoduchými číslicemi, nebo plastové bez číslování. U p. Straky lze sehnat kroužky CITES, u p. Šestáka nevím, neboť tyto kroužky nepotřebuji, chovám pouze korely, takže odebírám pouze ty klasické kovové s rokem pro exoty.

Brala jsem kroužky od obou výrobců, tedy i od p. Straky a vzhled toho očíslování je pouze trošku jiný, mají větší číslice (+ mají vyryt průměr kroužku přímo na kroužku), ale jinak mi co do materiálu nasazování atd. připadají stejné. Co se týče barvených provedení, pak měli oba výrobci na výběr celkem dost barev (cca 7 barev). Možná se to zdá někomu málo, ale kroužkuji jednou barvou celý ročník, mladé si zapisuji podle čísel do evidence, takže je poznám a těch barev tolik nepotřebuji, takže za mne - barevné provedení je dostačující. Jsem již zvyklá odebírat od p. Šestáka, protože kroužky od něj kupuji od samého začátku a zároveň od něj kupuji i vitamíny a vaječné směsi, takže to mám při jednom

22.2.2015 16:10
alex66

XXX.XXX.204.8

Já jsem si chtěl kroužky objednat od pana Straky, ale měl na stránkách upozornění, že má nějakou poruchu a zatím nemůže kroužky posílat. Tak jsem je objednal od pana Šestáka a zdá se mi, že mají slabší stěnu. A taky nemají na sobě vyražený průměr. Zase si ale u něj můžete objednat přesně barvy které chcete, u pana Straky ne. Ale myslím, že nebude problém.

22.2.2015 16:17
arčí88

XXX.XXX.158.34

Takže kroužky od p. Straky mají větší čísla než od p. Šestáka? Takže ty kroužky od p. Šestáka mají vyryté čísla někdo mně říkal že ne.

22.2.2015 16:24
alex66

XXX.XXX.204.8

Pan Šesták má samozřejmě na kroužkách vyraženo vše potřebné, jen tam nemá vyražený průměr kroužku.

22.2.2015 16:35
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

alex66 napsal(a):
Pan Šesták má samozřejmě na kroužkách vyraženo vše potřebné, jen tam nemá vyražený průměr kroužku.

Dobrý den.
Velikost kroužku si můžete zadat do zprávy a on ho tak přidá. Já si tam nechávám vyznačit i svoji značku. Bez problému.
S pozdravem M. Zedlitzer.

Přidejte reakci

Přidat smajlík