Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2015 22:22
makusko11

XXX.XXX.32.165

Prvý odchov 2015. Astrild bielolíci.
Pridajte aj Vaše odchovy drobotiny.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2015 10:52

Guldy, Pásovník škraboškový, kubánka malá

23.2.2015 11:19
smidla

XXX.XXX.139.234

23.2.2015 20:32
makusko11

XXX.XXX.32.165

Nádherné vtáčence. Pridajte sa aj ostatní. Aj keď je ešte asi priskoro, ale verím, že je Vás dosť tých čo odchovávajú aj v tomto období.
Gratulujem pánom nado mnou k úspešným odchovom.

23.2.2015 21:05
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry vecer,
mockrat dekujeme. Letos poprve jsem zkusil vice paru ve spolecne kleci. Vysledek mne mile prekvapil. Dva pary 8 a 7 mladat, treti par nezasedl vubec. na posledni fotografii jse nekolik mlaat ve splecne budce. Proste si zalezli do budky a neresili jestli je to ta jejich. Jeste ze jsem je vcas oznacil barevnymi krouzky.
S pozdravem Smidla
miloshaska@seznam.cz
http://smidla.eu.

24.2.2015 06:46

Čížek magelansky a astrild rudokrký po 3 párech v kleci chovam taky a v pohodě.

26.2.2015 12:06

Astrild rudokrký, Guldy, astrild bělolící.

28.2.2015 20:28

Kanáři a jejich kubánský dorostenec smajlík rodiče ho vyhodili z hnízda tak jsem zkusil alternativu a ona se ujala.

28.2.2015 20:34
eli22

XXX.XXX.181.33

smidla napsal(a):
Dobry vecer,
mockrat dekujeme. Letos poprve jsem zkusil vice paru ve spolecne kleci. Vysledek mne mile prekvapil. Dva pary 8 a 7 mladat, treti par nezasedl vubec. na posledni fotografii jse nekolik mlaat ve splecne budce. Proste si zalezli do budky a neresili jestli je to ta jejich. Jeste ze jsem je vcas oznacil barevnymi krouzky.
S pozdravem Smidla
miloshaska@seznam.cz

Dobrý večer, krása! Mně se letos rákosáci zatím nedaří, samička snáší, ale vždycky vejce zničí nebo je neoplozené. Samička je pořízena vloni v září, předtím měl sameček jinou a to bylo vše ok. Teď opět jedno vajíčko, ale asi z toho nic nebude. Uvidím, až je dám v květnu ven do voliéry. Ale můj dotaz zní, v jak velké kleci máte ty tři páry? Děkuji.

1.3.2015 15:20
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry den,
predme mi dovolte zduraznit, ze slo spise o pokus a necekal jsem od neho zadne vysledky. To ze mne realita presvedcila o opaku je videt z fotek.
Umistil jsem tri samce a tri samice do klece delak metr, vyska sedumdesat a hloubka sedesat. Budky byly vevnitr. Predpokladal jsem se se utvori jedna para a zbyle ptaky odchytnu. Chtel jsem si jen vyzkouset jak velky vliv ma prirozeny vyber partnera.
Po vyvedeni mladat byly budky odebrany. Licha para byla odebrana jeste pred vyletnutim mladat. Sestavene pary i mladata pak sli po osamostatneni take do svych ubikaci.
S pozdravem Smidla
miloshaska@seznam.cz

1.3.2015 16:09
shopps

XXX.XXX.9.6

smidla napsal(a):
Dobry den,
predme mi dovolte zduraznit, ze slo spise o pokus a necekal jsem od neho zadne vysledky. To ze mne realita presvedcila o opaku je videt z fotek.
Umistil jsem tri samce a tri samice do klece delak metr, vyska sedumdesat a hloubka sedesat. Budky byly vevnitr. Predpokladal jsem se se utvori jedna para a zbyle ptaky odchytnu. Chtel jsem si jen vyzkouset jak velky vliv ma prirozeny vyber partnera.
Po vyvedeni mladat byly budky odebrany. Licha para byla odebrana jeste pred vyletnutim mladat. Sestavene pary i mladata pak sli po osamostatneni take do svych ubikaci.
S pozdravem Smidla
miloshaska@seznam.cz

Tak to gratuluji na takhle malou klec..

4.3.2015 12:09

Zlatopska, kanáři a kardinalka pokud se mi nenacetl jiný obrázek.

5.3.2015 09:36
makusko11

XXX.XXX.153.184

Pásovník krátkochvostý a Pásovník dlhochvostý.

23.5.2015 18:03

Kardinál zelený.

23.5.2015 18:10
4.8.2015 21:13
makusko11

XXX.XXX.16.189

4.8.2015 21:23
makusko11

XXX.XXX.16.189

Astrildy trstinove a pasovniky dlhochvosté.

Přidejte reakci

Přidat smajlík