Dnes byla velká účast. Nabídka byla pestrá ale řekl bych, že bylo nejvíce korel. Od celkem kvalitních až po hodně špatné. Rozely a zpěváci, kakariky a samozřejmě andulky. Drobotě bylo také hodně. Výkup, nevím. Tradičně už, problém s parkováním policejní masakr řidičů. Projektant namaloval hezkou plochu před kulturním domem, ovšem zapomněl na parkování. Podle místních je parkoviště běžně plné i v průběhu všedních dní. Na parkování při nějakých akcích, se vůbec nemyslelo. Možná to byl úmysl, jak naplnit obecní kasu pokutami.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dneska jsem tam žakouše neviděl.Ale už několikrát jsem je tam spatřil.Cena se liší od toho jak si daného opeřence chovatel cení.Pavel.
Jj účast velká, Taky celkem hodně králováků co jsem tak spatřil.Prodejci z budkami spoustu prodejců s krmením..Parkoviště... chytl jsem místo takže v pohodě ale nemyslím si že ve všední dny je parkoviště plné jezdím na Sítnou každý den a parkoviště plně není jen v průběhu konání akcí..Projektant namaloval pěknou plochu a podle mého udělal i více míst než bývalo...