Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2015 10:47
peparazak

XXX.XXX.162.50

Dobry den, tak co bylo dnes k videni na burze?

1.3.2015 12:53
chovatelaustralie

XXX.XXX.36.23

Dnes byla velká účast. Nabídka byla pestrá ale řekl bych, že bylo nejvíce korel. Od celkem kvalitních až po hodně špatné. Rozely a zpěváci, kakariky a samozřejmě andulky. Drobotě bylo také hodně. Výkup, nevím. Tradičně už, problém s parkováním policejní masakr řidičů. Projektant namaloval hezkou plochu před kulturním domem, ovšem zapomněl na parkování. Podle místních je parkoviště běžně plné i v průběhu všedních dní. Na parkování při nějakých akcích, se vůbec nemyslelo. Možná to byl úmysl, jak naplnit obecní kasu pokutami.

1.3.2015 13:10
peparazak

XXX.XXX.162.50

Dekuji svemu fanclubu Bratrstva cervene kocici pracky za podporu.

1.3.2015 15:55
sagy.sagy

XXX.XXX.213.22

Dobrý den, chci se zeptat, jestli jsou na této burze k mání i papoušci Žako, popř jak staří a v jaké cenové relaci, Děkuji za vyčerpávající odpověd Simona.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.3.2015 19:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dneska jsem tam žakouše neviděl.Ale už několikrát jsem je tam spatřil.Cena se liší od toho jak si daného opeřence chovatel cení.Pavel.

1.3.2015 19:37
jikolp2

XXX.XXX.56.179

Jj účast velká, Taky celkem hodně králováků co jsem tak spatřil.Prodejci z budkami spoustu prodejců s krmením..Parkoviště... chytl jsem místo takže v pohodě ale nemyslím si že ve všední dny je parkoviště plné jezdím na Sítnou každý den a parkoviště plně není jen v průběhu konání akcí..Projektant namaloval pěknou plochu a podle mého udělal i více míst než bývalo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík