Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2015 20:29
biker70

XXX.XXX.48.30

Zdravím. Taky se Vám na inzerát ozval někdo takto ?
Dobrý den,

dampesy@live.com se zajímá o váš inzerát "Nabízím letošní (2015) ochočenou pyruru Roseifrons. K..." a píše:

hello seller, is this still for sale ?
Moje odpověď Ano. Ale pouze osobní odběr a platba v hotovosti. Odpověď -Hello,
Thanks for your reply..i'm interested to buy, but how long have you owned it? and how much do you want for it in EUR ?
You can also send some additional photos.

Regards, Překladač-Dobrý den,
Děkujeme za vaši reply..i'm zájem koupit, ale jak dlouho jste ho vlastnil ? a kolik chcete za to v eurech ?
Můžete také poslat nějaké další fotky.

S pozdravem, Moje odpověď Zdravím...130 Eur. Je to letošní mládě 2015 Další reakce zájemce - Nice Hearing back from you..
I'm quite satisfied with the condition and price and i would arrange for the transportation to my home in USA where this is needed but i would be paying through PayPal as it is the fastest & easiest way to pay... and do not worry about paypal charges, i will take care of that directly from my account Okay? And I would appreciate if you email me with more pictures (if available) too since i won't be be able to see this in person, If you agree with this. So if you accept the proposal, you should send me your info requested below if you have an account already:-

Name :
PayPal Email :
Mobile Number:
Total amount :

or you can send me a PayPal money request, so that i can proceed with the transfer and then we can arrange for my transport agent to come for the pick up after you received your money. I will need your home address too for the pick up to be arranged.

Regards,
i expect your reply soon A přeloženo... Pěkný slyšení se od vás..
Jsem docela spokojený s podmínkou, a cenou, a já bych zařídit dopravu do svého domova v USA, kde je to potřeba, ale já bych platit přes PayPal, protože jenejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak zaplatit... a nebojte se o paypal poplatky, bude i postarat se o to přímo z mého účtu, ano? A já bych ocenil, kdybyste mi email s více fotografií (jsou-li k dispozici ), příliš, protože jsem se nebudou moci vidět osobně, Pokud souhlasíte s tím. Takže pokud máte návrh přijmout, měli byste mi poslat své údaje níže požadovaný pokud máte účet již : -

název :
PayPal E-mail :
Číslo mobilního telefonu :
Celková částka :

nebo mi můžete poslat žádost o peníze PayPal, takže můžu pokračovat v převodu, a pak jsme schopni zajistit pro své dopravní agenta, aby se zavyzvednout po obdržení peněz. Budu potřebovat vaši domácí adresu i navyzvednutí musí být uspořádány.

S pozdravem,
i očekávat, že svou odpověď brzy.

12.3.2015 20:30
biker70

XXX.XXX.48.30

Co Vy na to ? Nějaká podobná zkušenost ? Už se mi takto ozvali už jednou podobně...Tam jsem přerušil konverzaci...

12.3.2015 20:35
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry vecer,
osobni zkusenost nemam, ale ty reakce, a tim spis pokud jste je psal cesky jsou naprosto verohodne. Dokonce je tam i preklep. Rozhodne to neni prekladacem.
Na druhou stranu nevime ani o jaky druh se jedna a preprava do USA take neni tak uplne jednoducha u zvirete. Tak tezko rict.
S pozdravem Smidla
miloshaska@seznam.cz
http://smidla.eu.

12.3.2015 20:45
biker70

XXX.XXX.48.30

Přišla reakce...Ptal jsem se na to, jak ji povezou...........díky za poštu, nepotřebujete být obávat, že v pořádku, protože jsem se domluvit se svým rejdařské společnosti o tom, vše, co chci od vás teď je dostat se zpátky ke mně informace o vašem Paypal tak, aby se pokračovat s platbou,

Čeká...

12.3.2015 23:29
forpus

XXX.XXX.169.210

Zdravím, co čtu tu angličtinu tak tam není nic špatně a kde co ztratit. Jen si nejsem jistý, zda tu pyrurů lze do USA snadno poslat. Poku ano, zjistěte cenu transportu, tu přidejte k ceně poplatku, Veterina a nakone ptáka a pošlete mu to s paypalovym číslem úctu (kontaktem). Až dostanete avizo o penězích, můžete poslat. Transakce přes paypal jsou celosvětové nejbezpečnější, není co ztratit. Kupuji takhle i z Činy. Zdraví MS.

13.3.2015 07:40
lada3

XXX.XXX.59.12

Nejsem odbornik na transakce Paypal, ale nikdy nebylo potreba cislo mobilniho telefonu.
Ani kdyz jsem platil a nebo jen znamemu preposilal penize.

13.3.2015 08:21
veska

XXX.XXX.71.26

Dobrý den,

tylerowens12@outlook.com se zajímá o váš inzerát „Papoušek žlutotemenný meyeri, ručně dokrmená ochočená tříměsíční...“ a píše:

Hello, is this still available?

Vzkaz předal a pozdrav posílá
Váš Sbazar.cz tým

Zpráva byla zaslána vyplněním kontaktního formuláře na Sbazar.cz z IP: 2001:4800:7810:512:be76:4eff:fe05:64fa

další:
meyeri are 100 days old, the price for one is € 180

Veselá
.
- Původní zpráva -
Od: Tyler owens <tylerowens12@outlook.com>
Komu: ves70@seznam.cz <ves70@seznam.cz>
Datum: 8.3.2015 23:40:43
Předmět: RE: meyeri

Hello,

Thanks for your response.Am interested in buying.How long have you owned it? what's your actual price for it in EUR?.

Awaiting to hear from you soon,
Best Regards.

From: ves70@seznam.cz
To: tylerowens12@outlook.com
Subject: meyeri
Date: Sun,8 Mar 2015 15:02:17 +0100

Yes, we have 4 siblings.
2 males and 2 females.

další:
Nice Hearing back from you..I'm quite satisfied with the condition and price and i would arrange for the transportation to my home in USA where this is needed but i would be paying through PayPal as it is the fastest & easiest way to pay... and do not worry about paypal charges, i will take care of that directly from my account Okay? And I would appreciate if you email me with more pictures (if available) too since i won't be be able to see this in person, If you agree with this. So if you accept the proposal, you should send me your info requested below if you have an account already:-

Name :
PayPal Email :
Mobile Number:
Total amount :

or you can send me a PayPal money request, so that i can proceed with the transfer and then we can arrange for my transport agent to come for the pick up after you received your money. I will need your home address too for the pick up to be arranged.

Regards,
i expect your reply soon :)
my tell +447024088645

moje odpověď:
I can pass parrot bird market in Prerov

a další den další odpověď na inzerát, všimněte si IP adresy, je téměř totožná s 1. odpovědí

Dobrý den,

dampesy@live.com se zajímá o váš inzerát „Papoušek žlutotemenný meyeri, ručně dokrmená ochočená tříměsíční...“ a píše:

Váš Sbazar.cz tým

Zpráva byla zaslána vyplněním kontaktního formuláře na Sbazar.cz z IP: 2001:4800:7810:512:be76:4eff:fe05:e212

Posuďte sami...

13.3.2015 08:42
cone

XXX.XXX.160.35

Pánové, osobně si myslím, že prodávat takovým způsobem na dlouhé lokty do zahraničí není to pravé. Ztratíte tím vším kolem a kolem mnoho času a výsledek je při prodeji zcela neznámému kupujícímu do zahraničí značně nejistý. \\\\\\\\\\\\\\\\\\nefantazíruji a ani prodej do zahraničí nezávidím, jen jsem shrnul své zkušenosti s takovou formou prodeje na "dlouhý běh".

13.3.2015 08:51
veska

XXX.XXX.71.26

Podle mě je to nová finta, jak z lidí vylákat osobní údaje, přece někdo z Mexika nebude převážet jednoho meyeráka! z Česka. Když jsem napsala dotyčnému, že číslo účtu nesděluji, komunikace s ním přestala, ale hned další den jsem měla stejnou odpověď na inzerát z jiného e-mailu, ale IP adresa byla téměř totožná. Takže dle mě podvod.
Pro porovnání...

tylerowens12@outlook.com se zajímá o váš inzerát „Papoušek žlutotemenný meyeri, ručně dokrmená ochočená tříměsíční...“ a píše:

Hello, is this still available?

Váš Sbazar.cz tým

Zpráva byla zaslána vyplněním kontaktního formuláře na Sbazar.cz z IP: 2001:4800:7810:512:be76:4eff:fe05:64fa

a další reakce na inzerát:

Dobrý den,

dampesy@live.com se zajímá o váš inzerát „Papoušek žlutotemenný meyeri, ručně dokrmená ochočená tříměsíční...“ a píše:

Váš Sbazar.cz tým

Zpráva byla zaslána vyplněním kontaktního formuláře na Sbazar.cz z IP: 2001:4800:7810:512:be76:4eff:fe05:e212.

13.3.2015 18:52
eli22

XXX.XXX.181.33

Já si taky myslím, že jde o to, dostat se přes mobil na účet.Téměř 100%. Vůbec bych na to nereagovala. Já taky občas prodávám do zahraničí, sice jen do Německa, Slovinska, ale komunikace probíhá úplně jinak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík