Andulka – pořízení kamaráda

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2015 19:39
Aracek

XXX.XXX.96.99

Mám doma velmi ochočenou andulku, výstavního samce 8 letého ale nyní z nedostatku času bych mu chtěl pořídit kamaráda aby mu nebylo smutno. Zvykne si na nového člena rodiny? A mám koupit samce či samičku. Děkuji za slušné názory.

14.3.2015 19:43
maximus.chov

XXX.XXX.232.4

Samičku

15.3.2015 00:56
Erikae

XXX.XXX.174.138

Také radím samičku, vhodné by bylo koupit větší klícku, když budou dvě andulky...
Může Vám přestat mluvit, když bude mít kamarádku, a i trochu zdivočet.

15.3.2015 14:16
Aracek

XXX.XXX.96.99

A jak starou samičku koupit, je možno koupit úplné mládě? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2015 14:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud se chcete vyhnout nechtenemu hnizdeni kupte samecka.pokud koupite samicku drive nebo pozdeji utvori par a zacnou se snazit hnizdit ikdyz jim nedate budku tim padem se samicka bude zbytecne vysilovat neuspesnym hnizdenim.pokud chcete jen kamarada aby vas samecek nebyl sam kupte samce odpadne vam hodne zbytecnych starosti.

15.3.2015 15:21
eli22

XXX.XXX.181.33

Aracek napsal(a):
Mám doma velmi ochočenou andulku, výstavního samce 8 letého ale nyní z nedostatku času bych mu chtěl pořídit kamaráda aby mu nebylo smutno. Zvykne si na nového člena rodiny? A mám koupit samce či samičku. Děkuji za slušné názory.

Určitě mu kupte samečka jako kámoše. Dva semečci se snesou v pohodě, na rozdíl od dvou samiček. Takže mu kupte kluka. Samičku ne. Pokud nechcete odchovávat, na což už je zase ten sameček dost starý.

Přidejte reakci

Přidat smajlík