stewe5
napsal(a):
Dobry vecer, prosim vas jak velke budky pouzivate pro latamy?dnes jsem vyrobil 3 budky rozmer dna 15 na 15 a vyska 40 cm..je ta zakladna dostatecna?budu porizovat 3 mlade pary do voliery 6-1,20-2,20..predpokladam ze voliera je dostatecna pro 3 pary..?dekuji za odpovedi
Nikdo nechovate latamy?
stewe5
napsal(a):
Diky, takze 15 na 15 je pro ne male?
Lepší bude budka jak píše kolega 25x25, výška 30 nebo 40 je jedno.15x15 to je spíš pro andulky. Když budou mít latamové 4 - 5 mladých, tak by se tam tísnili. Jinak do voliéry Vašich rozměrů bych dal klidně 5-6 párů, pokud budete dávat odchovy jinam. V hejnu to jsou nádherní a snášenliví ptáci.
stewe5
napsal(a):
Dobry vecer, prosim vas jak velke budky pouzivate pro latamy?dnes jsem vyrobil 3 budky rozmer dna 15 na 15 a vyska 40 cm..je ta zakladna dostatecna?budu porizovat 3 mlade pary do voliery 6-1,20-2,20..predpokladam ze voliera je dostatecna pro 3 pary..?dekuji za odpovedi
Budky nedělat, tito ptáci je rozklovou a přestaví dle sebe. Vlastní zkušenost. Raději jim tam naházejte vhodný stavební materiál a do týdne uvidíte zázraky. Já nejdříve podezříval ze zničení dceru. Pak jsem zřídil druhou volieru v době kdy byla na táboře a stalo se to znova...
tom91
napsal(a):
Budky nedělat, tito ptáci je rozklovou a přestaví dle sebe. Vlastní zkušenost. Raději jim tam naházejte vhodný stavební materiál a do týdne uvidíte zázraky. Já nejdříve podezříval ze zničení dceru. Pak jsem zřídil druhou volieru v době kdy byla na táboře a stalo se to znova...
?nak sem nepochopil vas prispevek..jakoze latamove rozkousou budky jo?
tom91
napsal(a):
Myslím, že si děláte asi legraci, nebo jste úplně mimo mísu. No ale jedno je jisté. Hned je tu plno příspěvků, na s prominutím, Vaše bláboly.
stewe5
napsal(a):
Tak nakonec jsem jim tam dal tyhle 15 krat 15 vyska 40...
...
UPOZORNĚNÍ
Vážení diskutující k tématu - Latam vlaštovčí budky
Diskutující tom 91 Tomáš, muž nar.1991, jak uvádí je buď recesista nebo vyšinutý. Nemá smysl mu odpovídat. Přečtěte si jeho diskuzní příspěvky, bude Vám jasno. Má dokonce 5 hlasů za kvalitu příspěvku asi od sebe nebo jemu podobných exotů.
Moudivláček
napsal(a):
UPOZORNĚNÍ
Vážení diskutující k tématu - Latam vlaštovčí budky
Diskutující tom 91 Tomáš, muž nar.1991, jak uvádí je buď recesista nebo vyšinutý. Nemá smysl mu odpovídat. Přečtěte si jeho diskuzní příspěvky, bude Vám jasno. Má dokonce 5 hlasů za kvalitu příspěvku asi od sebe nebo jemu podobných exotů.
Pane Moudivláček-prosim vas jaky je vas nazor na budky pro latamy?staci 15 na 15 nebo je to malo?dekuji.