Dnes mi přišel podvodný email do zpráv z iFauny- od SEDLÁK LOUFAN- UMĚLE VYTVOŘENÁ OBJEDNÁVKA NĚJAKÉ DEZINFEKCE ZA 37.000 KČ. Předpokládám, že dotyčný se velice nudí, jen aby bylo jasno, nepatřím mezi ty lidi co si nechaj vše líbit, ještě jednou a budem to řešit jinak, přes POLICII ČESKÉ REPUBLIKY za obtěžování.
pajoš
napsal(a):
Dnes mi přišel podvodný email do zpráv z iFauny- od SEDLÁK LOUFAN- UMĚLE VYTVOŘENÁ OBJEDNÁVKA NĚJAKÉ DEZINFEKCE ZA 37.000 KČ. Předpokládám, že dotyčný se velice nudí, jen aby bylo jasno, nepatřím mezi ty lidi co si nechaj vše líbit, ještě jednou a budem to řešit jinak, přes POLICII ČESKÉ REPUBLIKY za obtěžování.
Nektere příspěvky se bohužel nedaji ani komentovat, uprimnou soustrast.
Dobrý den. Sedlák loufan, je moje příjmení a můj nick. Rozhodně jsem ale žádnou objednávku neposílal. Napadá mě, že je to od někoho odveta za zveřejnění fotky z inzerátu z předchozího vlákna, nevím. Prosím admina, aby se to polusil nějak vyřešit a pokud toto čte dotyčný, ať už to byl kdokoliv, může mi zavolat na tel.737954191 a pokud má nějaký problém, můžeme ho vyřešit.
pajoš
napsal(a):
O.K. děkuji za vysvětlení, velice si toho vážím. A končím s ifanou, nejsem zvědavá na nějaké výlevy at už kohokoliv. A chudák, co se ukrývá za cizí identitu, je fakt trapný.
Uprimnou sem napsal proto jelikož takovym pristupem nic nevyresite, to uz je jasne i diteti.Resit to přes policii můžete ale tez se můžete pekne strapnit. Je 21stoleti a když jsem si nic neobjednal tak není duvot platit, a nejaky e mail me prece nemůže rozhodit. reknete si, mam prece nejaky to svoje ego.
Uživatel s deaktivovaným účtem

pajoš
napsal(a):
Myslíte že policie nemá nic jiného na praci než řešit emaily a ifaunu nebudte naivní a zapojte selský rozum úplně postačí ignorovat ty tupce