Přípravy na zítřejší burzu na Brněnském výstavišti jsou v plném proudu...
Pár fotek z Fauna farma trhů Brno (http://faunafarmabrno.cz/), foceno mobilem. Silnou devizou je prostředí výstaviště - veškeré zázení na úrovni, prostor na parkování, výborná dostupnost. Je zde prostor pro růst do budoucna. Nelze dnešní akci srovávat se zavedenými trhy v Přerově, na to, že je to 1. ročník - vydařená akce . Věřím, že těch stánků bude při příštím ročníku víc. Tak například pro včelaře zde bylo naprosté minimum na to, že avizovali i včelařinu. Vpodstatě zde byly jen výrobky ze včelích prodkuktů, pro vlasntí včelaře téměř nic. Ptáků na prodej také nemnoho, ale to se nemůžeme divit, mladí ještě nejsou. Bylo krásně vidět, že největší zájem byl právě kolem přepravek s ptáky - zde bylo těsněji. Lidí bylo v prostoru pavilonu přiměřeně - žádná tlačenice. A ještě k termínu - začátek v 9:00 hod mi vyhovuje. Jen po té 9. hodině prodej lístků vázl a tvořila se fronta až ke kolejím.
Burza super, mozna by se dal cas posunout treba na osmou, ale devata mi taky nevadi. Prostredi vyborne a oproti nekterym jinym burzam konecne na urovni. Myslel jsem, ze bude burza aquatera treba hned v protejsi hale coz by pro me bylo prijemnejsi. Co se tyka fronty pred vstupem, kdo byl minuly tyden v Hodonine a stal s autem v kolone, nevidi Brnenskou frontu jako problem. Drzim Brnu palce a tesim se na dalsi Mesic.
simacek123
napsal(a):
Kolik stoji vstup, a kolik parkovne, to by nas tez zajímalo.
Dobrý den. Pro upřesnění: 40., - vstupné dospělí,30, - děti a parkovné je na nás. Přímo u haly 50, - Ale můžeme parkovat i kolem Výstaviště zdarma. Pokud se postavíte na ulici Hlinky jsou nejbližší místa vzdálena 5 m. Stál jsem tam a ke vstupu do haly pár kroků. Moc pěkná burza a na 1.akci super. Ať se organizátorům daří. Další je v neděli 7. června a už se těším.
martin064
napsal(a):
Dobrý den. Pro upřesnění: 40., - vstupné dospělí,30, - děti a parkovné je na nás. Přímo u haly 50, - Ale můžeme parkovat i kolem Výstaviště zdarma. Pokud se postavíte na ulici Hlinky jsou nejbližší místa vzdálena 5 m. Stál jsem tam a ke vstupu do haly pár kroků. Moc pěkná burza a na 1.akci super. Ať se organizátorům daří. Další je v neděli 7. června a už se těším.
Hlavně na dětech vydělat. Na těch to hlavně stojí. Tímto si u mě Brno zavřelo dveře.
Dobrý den, já byla dnes v Přerově a stihla i Brno.Srovnávat nelze to je fakt.Ale abych zaplatila 40Kč a viděla na stole asi 30přenosek v super hale...navíc platili i ZTP...nechápu.Je mi jasné že to byla první burza ale mě nezaujala, snad to chce čas ale oproti velké reklamě výsledek opravdu bídný.Je to prosím jen můj nátor tak ho vemte nebo ne...
Zdravím pro dnes jsem na burze byl a jsem rád že se někdo do takového projektu pustil.Na první burzu to bylo super.Všem prudičům kteří nato nemají ať se zdrží komentáře protože si vezměte v potaz že pronájem takovéto budovy nestojí pár korun a když něco chcete dělat tak to přece nemůže pořadatel dotovat už není socializmus.Pro upřesnění děti platí až od 10 let věku a důchodci když máte na ptáky tak máte i na na vstup.David.
david8814
napsal(a):
Zdravím pro dnes jsem na burze byl a jsem rád že se někdo do takového projektu pustil.Na první burzu to bylo super.Všem prudičům kteří nato nemají ať se zdrží komentáře protože si vezměte v potaz že pronájem takovéto budovy nestojí pár korun a když něco chcete dělat tak to přece nemůže pořadatel dotovat už není socializmus.Pro upřesnění děti platí až od 10 let věku a důchodci když máte na ptáky tak máte i na na vstup.David.
Napsal jste to stručně a jasně, hlavně o těch důchodcích. Stoprocentně souhlasím a to jsem 8 let ve starobním důchodu. Na červnovou burzu se podívám osobně. Děti do deseti let zdarma je dobrý počin. Na našich místních výstavách to tak praktikujeme roky. Dospělý doprovod zaplatí a v konečném efektu je to pro pořadatele plus, než kdyby děti platily polovic a méně.
Věřím, že brněnská burza se vypracuje na přední místo, držím pořadatelům palce.
Za mne propadák, je jasné, že to byla první burza, ale z 5000m toho byla tak snad půlka. Jídlo dokupy se zvířaty. Prodejci roztahnutí na stole který měl 10m aby to vypadalo, že je tam toho hodně z rybářství nic samé cukrovinky a občerstvení lavičky uprostřed burzy. Výtvor jakési zahrady mne nezujal. chyběl mi tam jen kolotoč. Z teraristiky kulové koupil jsem jen 2 sepiové mosti a perníkové srdce zkrátka tak jak na klaždé správné pouti. a šel do kongresáku na aquatera Brno kde toho bylo z teraristiky a akvaristiky snad nejvíc z brněnských burz. Vstupné v pohodě pro ty co tu mnelou, že se děti nemají platit je rozdíl dělat burzu na výstavišti a v horní dolní Tak za rok naviděnou třeba se to zvedne. Protože tu máme po Kroměříži další "skvělou" ptačí burzu.
masenka1
napsal(a):
Dobrý den, já byla dnes v Přerově a stihla i Brno.Srovnávat nelze to je fakt.Ale abych zaplatila 40Kč a viděla na stole asi 30přenosek v super hale...navíc platili i ZTP...nechápu.Je mi jasné že to byla první burza ale mě nezaujala, snad to chce čas ale oproti velké reklamě výsledek opravdu bídný.Je to prosím jen můj nátor tak ho vemte nebo ne...
Zdravím, hned v první větě píšete že SROVNÁVAT NELZE, ale přitom za tečkou vše porovnáváte?nechápu.
Marek2222
napsal(a):
Za mne propadák, je jasné, že to byla první burza, ale z 5000m toho byla tak snad půlka. Jídlo dokupy se zvířaty. Prodejci roztahnutí na stole který měl 10m aby to vypadalo, že je tam toho hodně z rybářství nic samé cukrovinky a občerstvení lavičky uprostřed burzy. Výtvor jakési zahrady mne nezujal. chyběl mi tam jen kolotoč. Z teraristiky kulové koupil jsem jen 2 sepiové mosti a perníkové srdce zkrátka tak jak na klaždé správné pouti. a šel do kongresáku na aquatera Brno kde toho bylo z teraristiky a akvaristiky snad nejvíc z brněnských burz. Vstupné v pohodě pro ty co tu mnelou, že se děti nemají platit je rozdíl dělat burzu na výstavišti a v horní dolní Tak za rok naviděnou třeba se to zvedne. Protože tu máme po Kroměříži další "skvělou" ptačí burzu.
A Váš příspěvek jsem vůbec nepochopil?
Jelikož je to v termínu Přerova, muselo by se povést přesunout kupní a prodejní sílu do Brna a to si myslím bude velký problém, Přerov je zajétý a i s těmi nedostatky, jako je bláto v případě deště, dlouhá čekačka ráno v koloně atd. je bezkonkurenční, ještě Nitra a snad Týniště.Jinak to jsou střední burzy, ale jinak přeji hodně štěstí.
atobajus
napsal(a):
Http://www.ararauna.cz/2015/05/fauna-farma-trhy-brno-navstivilo-napoprve-1-700-platicich-navstevniku/.
Tak koukám, že jsem se stal spoluautorem článku - konec článku
Zrušení poplatku za prodej ptáků je dobrá věc - hned jak bude co prodávat, zajedu do Brna.
bukoroza
napsal(a):
Jelikož je to v termínu Přerova, muselo by se povést přesunout kupní a prodejní sílu do Brna a to si myslím bude velký problém, Přerov je zajétý a i s těmi nedostatky, jako je bláto v případě deště, dlouhá čekačka ráno v koloně atd. je bezkonkurenční, ještě Nitra a snad Týniště.Jinak to jsou střední burzy, ale jinak přeji hodně štěstí.
S Přerovem to není neboť se burza od června přesouvá na první neděli v měsíci, jak to píší na našem webu a webu ararauna.cz.