Plachetka
napsal(a):
Zdravím.Mam dotaz.Prave uvažuji o koupji nějakého průmyslového vysavače na poklízení v odchovně.Něco s velkým zásobníkem...Nemate někdo nějaké zkušenosti...Co by jste doporučili?Za případné odpovědi a rady děkuji.
Dobry den, ja pouzivam vysavac co se pouziva na stavbach na sutiny a piliny...vysaje vsechno ze vsech skulin a mezer, super vec
Cenu už neviem https://www.youtube.com/watch?v=x9bIjffGMHk.
simacek123
napsal(a):
Jelikoz mam vedle volier kotelnu, koupil jsem vysavac na popel bez sackovi.Pro me staci.Jinak vysavacu je strasne moc a ceny ruzne.
Tak to mne překvapujete, taky mám průmyslový vysavač jak pro vnitřní voliéru tak na vysávání popela z krbu a hlavně k vůli toho popelu tam musí být papírový sáček. Popel je tak jemný, že nic jiného kromě papírového sáčku jej dobře nezadrží.
otec_vojtika
napsal(a):
Tak to mne překvapujete, taky mám průmyslový vysavač jak pro vnitřní voliéru tak na vysávání popela z krbu a hlavně k vůli toho popelu tam musí být papírový sáček. Popel je tak jemný, že nic jiného kromě papírového sáčku jej dobře nezadrží.
Ale zadrzi, mam vysavac Bosch gas prumyslovi za nejakych 10tisic je na mokro i sucho.Bohuzel nejsem zastance levných smejdu. Podrobnosti prece mate na netu v navodu.\\\\\\\chovu zdar.