Dobrý den, já povezu přenosky s přírodního materiálu různých velikostí a typů.Na veškeré vaše dotazy ohledně rozměrů a cen vám rád odpovím...ferajurik@seznam.cz
Dále přivezu poslední budky VÝPRODEJ
zebřička a jiní, vnitřní rozměr 10x10,5x13=20kč...7ks
rýžovník a jiní,...15x14x19 =30kč...10ks
andulka, agoš...15x15x21 =40kč 25ks
korela, zpěvák, kakarik a jiní...22x22,5x36=100kč...7ks...vrchní otvor
23x23x41 =100kč...9ks...boční otvor
22,5x23x37,5=100kč 4ks...zadní otvor
Všechny budky jsou s překlyžky.
henrich
napsal(a):
Dobry den měl by někdo na prodej 1.0 korelu bělohlavou nejlepe štěpaka do albin stareho 2014 a staršiho vhodneho do chovu diky.
Mám 1.0 bělohlavou šedou perlu 2012, štěpícího do skořic a strak, bez kroužku. Pěkný, spolehlivý ( početné odchovy ). Padla mi samice při snůšce.. Fotku mám mezi fotkami v profilu, (ještě se skořicovou samicí)..
rgreen
napsal(a):
Mám 1.0 bělohlavou šedou perlu 2012, štěpícího do skořic a strak, bez kroužku. Pěkný, spolehlivý ( početné odchovy ). Padla mi samice při snůšce.. Fotku mám mezi fotkami v profilu, (ještě se skořicovou samicí)..
Dobry den měl bych o něj zajem jestli pojedete na burzu tak ho vemte nebo mužu dojet k vam
muj tel.731341169 prozvoňte zavolam diky.
JozkaJ
napsal(a):
Ano my zahoraci jezdime do Breclavi proc ne aVam to nikto nevnucuje tak proc ta odezva, Ale jezdime aj do NITRI a tez to mame daleko ale je problem sa dorozumet a to sme na Slovensku a to je ten problem,.
Ak je táto burza na nejakej úrovni, tak by bolo správne napísať niečo, čo tam bolo zaujímavého, aké papagáje boli na burze, ( okrem Záhorákov), koľko chovateľov tam bolo