Papua

XXX.XXX.140.50
Prosím chovatele těchto druhů, aby mi poradili, kterého vybrat.Budu s ním v kontaktu skoro pořád neboť jsem stále doma, aby nebyl moc hlučný (panelák) a byla bych moc ráda, kdyby se naučil mluvit a ještě mám 3 malé psy jestli si na sebe zvyknou.
Děkuji za odpovědi.
Věřím, že se ozve chovatel těchto papoušků, ale co jsem tak za poslední měsíc načetl několik stran tu na iFauna z dotazů na papoušky, tak si myslím, že Kakadu růžový se z nich nejméně hodí do bytu. Taky hledám papouška do bytu a taky jsem přemýšlel, že by Kakadu byl pěkný do bytu, ale dost lidí píše že je hlučný a taky má velkou prašnost + by potřeboval velkou volieru, ale to píšu jen to co jsem pochytil, tak se omlouvám pokud Vám to nic nedalo, určitě se tu někdo ozve :).
petajz
napsal(a):
Zrovna eklektus je z těchto tří nejhlučnější.Má hodně pronikavý hlas.
To máte sice pravdu, ale Eklekt si zařve jednou dvakrát když ho pouštím a to je jak bych řekl napozdrav.Kdežto když pustím kakaďáky tak ti neřvou ale piští.A u ochočeného eklekta jsem se nesetkal doma se řvaním.
Nevím, jak u ochočených eklektů, měl jsem samce doma jen krátce, ale venku v páru řvou téměř pořád. Zvlášť v době hnízdění.