sharon
napsal(a):
Asi sa nikto nevrátil, ešte stoja v rade na hranici
Žádné kontroly na hranicích nikde nebyly. Akorát v Německu co chvila policajti co jen seděli v autech a nic neřešili.
Co bylo k vidění, no bylo toho opravdu spousta.
Z papoušků toho moc neřeknu, jelikož jsem se na ně nezaměřoval, ale viděl jsem kakadu inka, růžové, bílé. Ararauny, hafo horáků pastel cca 750 E. Takový starší pán tam měl alexandry malé violet a různé kombinace po 750E kus. Velké množství různých pyrur v cenách od 50E za kus výše. Nádherné korely od 15-40E kus. ¨
Velké množství hmyzáků, například 4 druhy vlh, špačci čínští za 190E pár, nějaké majny taktéž 190E, sojkovci, timalie... Drobotina spíše běžnější, ale taky jsem tam viděl nádherné rýžovníky šedé isabelové za 60E pár :)
šafránky velké, i malé.
a

XXX.XXX.114.208
Dobrej, náhodou Amboinské byly a za kolik ? Dík.
Ceny nekterych druhu papousku nabizenych ve Zwolle, nazvy jsou anglicke, ale i latinske:
http://www.parrotsdailynews.com/zwolle-2015-pricelist-of-offered-parrots/.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, byly tam k vidění i nějací hodně žlutí modročelý?popřípadě máte někdo fotky a třeba cenu?Předem děkuji za odpověď.
Fotoreportáž ze Zwolle a info o prodávaných papoušcích:
http://www.ararauna.cz/2015/09/podzimni-ptaci-burza-ve-zwolle-je-za-nami-podivejte-se-na-fotky-a-cenik-papousku/.

Dobrý den, chtěl bych vědět, zda se na burze prodával nějaký alexandr velký lutino, popř. za jakou cenu. Děkuji za info.
ararauna.cz
napsal(a):
http://www.ararauna.cz/2015/09/podzimni-ptaci-burza-ve-zwolle-je-za-nami-podivejte-se-na-fotky-a-cenik-papousku/.
Děkuji za přehled a fotoreportáž ze Zwolle.
ararauna.cz
napsal(a):
Pouze doplním, že byly také 4 druhy leskoptví (iris 1,1 á 400 EUR), drozdi křivčí (1,1 á 500 EUR), špačci pagodoví (1,1 á 250 EUR),3 druhy turak (pouze jednotlivě), arassari zlatolící, kardinál nigrogenis (1,1 á 500 EUR), ara žlutokrký pár 09 za 2000 EUR. Nicméně dovnitř jsem se dostal až s hlavní davem před 9, takže dost už mohlo být pryč. Loskutáky jsem neviděl...

Kardinál zelený 250 - 400€ kardinál červený 450€ kardinál malý 400€ kardinál cernohrbety 400€ kardinál uzkozoby 1350€ ceny za pár.
papouch23

XXX.XXX.128.26
Při těch cenách tam jistě 90 z přítomných 100 čechů jelo nakupovat

Pro kouba37, nevíte nahodou cenu, děkuji.
Roratus

XXX.XXX.7.28
Dobrý deň! Prosím vás, postrehli ste cenu amazoňanov žltobruchých a dudkov chocholatých? Ďakujem.
Co se týče "drobotiny", tak byly mimo jiné k vidění amady modrolící červeno i žlutobřiché, dále "colorie", "fidži", "forbesky", amady červenohlavé přírodní, modré, straky i vzácně lutino, amady tříbarvé přírodní, žluté a lutino.
Zahlédl jsem i rýžovníky hnědé/timorské/. Z afrických astrildovitých mne zaujal celý rod Pytilia, včetně velmi pěkných astrildů Wienerových, kroužkovaných 2015. Dále amadiny páskované přírodní s červeným a žlutým páskem, dosti v hnědé mutaci, ale minimum INO a opál, mizivě amadin červenohlavých.
Celkově v rámci astrildů, panenek, amad a amadin slušně obsazená burza.
coturnix
napsal(a):
Co se týče "drobotiny", tak byly mimo jiné k vidění amady modrolící červeno i žlutobřiché, dále "colorie", "fidži", "forbesky", amady červenohlavé přírodní, modré, straky i vzácně lutino, amady tříbarvé přírodní, žluté a lutino.
Zahlédl jsem i rýžovníky hnědé/timorské/. Z afrických astrildovitých mne zaujal celý rod Pytilia, včetně velmi pěkných astrildů Wienerových, kroužkovaných 2015. Dále amadiny páskované přírodní s červeným a žlutým páskem, dosti v hnědé mutaci, ale minimum INO a opál, mizivě amadin červenohlavých.
Celkově v rámci astrildů, panenek, amad a amadin slušně obsazená burza.
A čo rod Coturnix a podobné. Prosím, nevšimli ste si niečo zaujímavé? Nepredaval tam nemecký chovateľ C.adansoni? Ďakujem.