Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2015 20:03
vasutmarty

XXX.XXX.92.130

Dobrý večer, včera jsem navštívil místní Ostravskou burzu. Docela mě zklamalo, že na to jaké má tato burza dispozice, je zde tak malá účast chovatelů. Čím je to? Že by bylo Ostravsko tak chudý region? Chudý na chovatele papoušků a jiného exotického ptactva? Výstaviště je dle mého perfektní a nabízí mnohem důstojnější podmínky než tradiční burza nad Bazaly. Navíc je sekce pro ptactvo již i odděleně od jiné fauny, což dřív nebylo. Ale prostor je nevyužit, což je škoda. To každému vadí pozdější termín od 8. hodiny? Nebo už jste vše prodali minulou neděli v Přerově? Kde jinde navázat nový kontakt než na podobných setkáních? Když je hala obsazena jen ze čtvrtiny, tak chovatel ani nenatrefí na druhého s podobným okruhem chovanců.
Jinak když už píšu, mohli jste vidět zástupce běžné austrálie, pěkné číňany, puyrury zelenolící a jednoho krásného amazoňana modročelého. A také výstavní anduldy pana Grody.
Myslím, že by nebylo špatné, kdyby se tato burza dostala trochu do povědomí

M.

22.9.2015 07:08
bathory

XXX.XXX.156.2

Já myslím, že tentokrát byl problém i ve dnech NATO, já sama jsem jela na trhy jen na rychlo, protože jsem měla zamluvené aymarky od Vás, jinak bych nejela ze strachu z kolon..
Ale je fakt, že papouškářů tam fakt nebývá moc...

22.9.2015 10:16
RK350

XXX.XXX.84.14

Papousci by byli jen zájem je oně malý. Ale jinak super.

22.9.2015 20:13
aquatera

XXX.XXX.2.202

Pozor ! prodejci ex.ptactva mohou prodávat již od 6:00 pro ostatní chovatele se otevírá od 8:00.

Přidejte reakci

Přidat smajlík