Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2015 20:00
kapca

XXX.XXX.31.68

Nemohu najít rubriku krmiva!'

25.9.2015 20:16

Dobrý večer,
rubriky "Krmiva" a "Chovatelské potřeby" nyní najdete v každé příslušné rubrice – v podkategoriích. Věříme, že vám tato změna bude vyhovovat.
S pozdravem
admin.

25.9.2015 20:31
koldy

XXX.XXX.90.222

Mám, dotaz proč není možnost (aspoň jsem ji nenašel) hledání v inzerátech podle druhu, či lokace, kde daný druh žije. Tahle funkce mi chybí.
Děkuji K.

25.9.2015 20:32
atka

XXX.XXX.176.10

iFauna napsal(a):
Dobrý večer,
rubriky "Krmiva" a "Chovatelské potřeby" nyní najdete v každé příslušné rubrice – v podkategoriích. Věříme, že vám tato změna bude vyhovovat.
S pozdravem
admin.

A kde najdu tuto "podkategorii" u okrasného ptactva?

25.9.2015 21:34
plismi

XXX.XXX.69.131

Najít krmiva-nemožné

25.9.2015 22:30
atka

XXX.XXX.176.10

JJ, také jsem hledala a hledala a nakonec jsem napsala dotaz na ifaunu...

26.9.2015 06:53
kapca

XXX.XXX.31.68

iFauna napsal(a):
Dobrý večer,
S pozdravem
admin.

Bohužel, stále hledám.

26.9.2015 07:00
simacek123

XXX.XXX.142.1

kapca napsal(a):
Bohužel, stále hledám.

Hledejte, kdo hleda ten najde-stare české prislovi. Jinak kazda změna ma sve pro a proti, nechapu cemu se divit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.9.2015 07:40

26.9.2015 08:11
kapca

XXX.XXX.31.68

simacek123 napsal(a):
Hledejte, kdo hleda ten najde-stare české prislovi. Jinak kazda změna ma sve pro a proti, nechapu cemu se divit.

Ono to má nějaká pro?

26.9.2015 08:17
loskutakruda

XXX.XXX.211.160

Dobrý den. Taky jsem psal teď na ifaunu z důvodu inzerce. Proč odebrali možnost vyměním a nahradili daruji? Všude na inzercích je možnost prodám, koupím, vyměním a proto nechápu tuto změnu.

26.9.2015 11:18

kapca napsal(a):
Ono to má nějaká pro?

Starý vzhled byl opravdu lepší. Nebyl důvod jej měnit i jakkoli vylepšovat.

26.9.2015 12:53

Dobrý den,
rubriku "Krmiva" již téměř nikdo nenavštěvoval, proto jsme se rozhodli krmiva přesunout vždy pod odpovídající rubriku.

Pokud prodáváte krmivo spadající do rubriky okrasné ptactvo, zadejte jej sem a vyberte podkategorii "Krmivo pro ptactvo". Teď je povinnost podkategorii vybrat, ale zvážíme změnit zadání na nepovinné.

Momentálně ve vyhledávání inzerátů kategorie nevidíte, ale nejpozději do 3 týdnů kategorie samozřejmě zobrazíme (až bude v podkategoriích zadán větší počet inzerátů). Nechtěli jsme zobrazovat prázdné nebo zatím málo naplněné kategorie hned při spuštění inovovaných stránek. Momentálně inzerát uvidíte ve výpisu inzerátů v rubrice.

Co se týče povinnosti zadat podkategorii to zvážíme a možná zadání změníme na nepovinné.

Do budoucna (jakmile zobrazíme ve vyhledávání odkazy na jednotlivé podkategorie) budete mít určitě pro prodej krmiv přímo v rubrice tomu odpovídající větší šanci pro prodej.

Děkujeme všem za připomínky a náměty - v následujících dnech je budeme postupně procházet a nové funkce ladit ke spokojenosti všech. Ideální je pro nás kontakt na e-mail pomocí formuláře na https://www.ifauna.cz/kontakt/.

26.9.2015 15:14
simacek123

XXX.XXX.142.1

iFauna napsal(a):
Dobrý den,
rubriku "Krmiva" již téměř nikdo nenavštěvoval, proto jsme se rozhodli krmiva přesunout vždy pod odpovídající rubriku.

Pokud prodáváte krmivo spadající do rubriky okrasné ptactvo, zadejte jej sem a vyberte podkategorii "Krmivo pro ptactvo". Teď je povinnost podkategorii vybrat, ale zvážíme změnit zadání na nepovinné.

Momentálně ve vyhledávání inzerátů kategorie nevidíte, ale nejpozději do 3 týdnů kategorie samozřejmě zobrazíme (až bude v podkategoriích zadán větší počet inzerátů). Nechtěli jsme zobrazovat prázdné nebo zatím málo naplněné kategorie hned při spuštění inovovaných stránek. Momentálně inzerát uvidíte ve výpisu inzerátů v rubrice.

Co se týče povinnosti zadat podkategorii to zvážíme a možná zadání změníme na nepovinné.

Do budoucna (jakmile zobrazíme ve vyhledávání odkazy na jednotlivé podkategorie) budete mít určitě pro prodej krmiv přímo v rubrice tomu odpovídající větší šanci pro prodej.

Děkujeme všem za připomínky a náměty - v následujících dnech je budeme postupně procházet a nové funkce ladit ke spokojenosti všech. Ideální je pro nás kontakt na e-mail pomocí formuláře na https://www.ifauna.cz/kontakt/.

Stara pravda, proc delat věci jednoduse, kdyz muzou byt slozite.

26.9.2015 18:03
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

simacek123 napsal(a):

Já jsem už dost starý, sedmdesátku jsem loni překročil, ale krmiva jsem našel, tak jak bylo dnes adminem doporučeno. Netrvalo mně to víc než 3 minuty. Vy chytří mladí, trochu se snažte, aby Vás staří dědci netrumfli. Samozřejmě máme mnoho mladých schopných a za to jsem rád.
Jsem překvapen, kolik dotazů bylo, že to nemohli najít. Za sebe mohu říct, že vzhledem k věku mně změna naštvala, že musím zase zkoušet něco mimo navyklý stereotyp.
Ale to je už problém stáří.
Použiji jednu téměř pohádkovou větu. BEZ PRÁCE NEJSOU KOLÁČE.

26.9.2015 18:25
Strouhy

XXX.XXX.116.252

Pochybuji že prodejce třeba ovsa bude přemýšlet jestli dát inzerát do koní nebo do ptactva atd. Většinu krmiv najdete nakonec v rubrice Farmářské produkty.

26.9.2015 19:03

Moudivláček napsal(a):
Já jsem už dost starý, sedmdesátku jsem loni překročil, ale krmiva jsem našel, tak jak bylo dnes adminem doporučeno. Netrvalo mně to víc než 3 minuty. Vy chytří mladí, trochu se snažte, aby Vás staří dědci netrumfli. Samozřejmě máme mnoho mladých schopných a za to jsem rád.
Jsem překvapen, kolik dotazů bylo, že to nemohli najít. Za sebe mohu říct, že vzhledem k věku mně změna naštvala, že musím zase zkoušet něco mimo navyklý stereotyp.

Hmm myslím že i jsou? http://faunaobchod.cz/skupina/krmiva-2

26.9.2015 19:35
kapca

XXX.XXX.31.68

Moudivláček napsal(a):

Kliknout na okruh, tam jsou podkategorie.Chci poradit, ne trumfovat.U králíků jsem to bohužel nenašel.

26.9.2015 20:55
Strouhy

XXX.XXX.116.252

kapca napsal(a):
Kliknout na okruh, tam jsou podkategorie.Chci poradit, ne trumfovat.U králíků jsem to bohužel nenašel.

Bohužel je to pouze u exotického ptactva. Ostatní zvířectvo žrát nemusí.

27.9.2015 05:43
simacek123

XXX.XXX.142.1

Strouhy napsal(a):
Bohužel je to pouze u exotického ptactva. Ostatní zvířectvo žrát nemusí.

Zrati budou i bez internetu, aspon v minulosti tomu tak bylo.

27.9.2015 06:16
ladishk

XXX.XXX.0.30

Já jsem krmiva našel v kolonce R ruzné.

27.9.2015 20:19
doubek

XXX.XXX.116.252

simacek123 napsal(a):
Zrati budou i bez internetu, aspon v minulosti tomu tak bylo.

Přesně tak dřive internet nebyl a krmeni jsem vždy koupil.

27.9.2015 20:24
petrn

XXX.XXX.103.251

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

Dobrý den
rubrika včelařství je méně navštěvovaná jak krmiva a teď mudrujte chytráci.

28.9.2015 10:22
kkki

XXX.XXX.254.207

petrn napsal(a):
Dobrý den
rubrika včelařství je méně navštěvovaná jak krmiva a teď mudrujte chytráci.

Opět je v rukou lidí, kteří se nezeptají na názor, ale dělají si, co chtějí.K.

28.9.2015 18:06

loskutakruda napsal(a):
Dobrý den. Taky jsem psal teď na ifaunu z důvodu inzerce. Proč odebrali možnost vyměním a nahradili daruji? Všude na inzercích je možnost prodám, koupím, vyměním a proto nechápu tuto změnu.

Zdravím, vyměním jsme dnes přidali (i když dříve tu nebylo).

V nejbližších dnech by se měly objevit ve filtru již i nové podkategorie - jak jsem slíbil výše. Nakonec jsme se rozhodli zobrazit je dříve.

30.9.2015 00:10

Nově jsme na inzerci okrasného ptactva https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/ zobrazili možnost zobrazit inzeráty v jednotlivých podkategoriích.

V následujících dnech ještě systém vylepšíme.

Chtěl bych se zeptat, jestli tyto podkategorie systémem členění takto vyhovují nebo byste měli náměty na úpravy?

Díky.

30.9.2015 21:46
czcz

XXX.XXX.217.86

iFauna napsal(a):
Nově jsme na inzerci okrasného ptactva https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/ zobrazili možnost zobrazit inzeráty v jednotlivých podkategoriích.

Chtěl bych se zeptat, jestli tyto podkategorie systémem členění takto vyhovují nebo byste měli náměty na úpravy?

Díky.

Teď je to super

1.10.2015 18:41

iFauna napsal(a):

Díky.

A co takhle neco podobneho zavest treba i u holubaru?cleneni na holuby uzitkove volace strukturove atd. To by neslo?nebo tyhle privilegia maji jen exotari?tim se nechci dotknout zadneho exotare ale prijde mi ze veskere zmeny a novinky se deji jen u exotickeho ptactva a na dalsi odbornosti se jaksi zapomina.

1.10.2015 19:11
Strouhy

XXX.XXX.116.252

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A co takhle neco podobneho zavest treba i u holubaru?cleneni na holuby uzitkove volace strukturove atd. To by neslo?nebo tyhle privilegia maji jen exotari?tim se nechci dotknout zadneho exotare ale prijde mi ze veskere zmeny a novinky se deji jen u exotickeho ptactva a na dalsi odbornosti se jaksi zapomina.

Jo pane, vy jste ještě nezjisti že ifauna je zaměřená především na exotické ptactvo? Dokážete si představit diskuze : Kolik byl výkup? - Moravský pštros, Český stavák, atd...

1.10.2015 19:40

Strouhy napsal(a):
Jo pane, vy jste ještě nezjisti že ifauna je zaměřená především na exotické ptactvo? Dokážete si představit diskuze : Kolik byl výkup? - Moravský pštros, Český stavák, atd...

Ale to vite ze zjistil ale kdyz uz zmeny tak by se melo pristupovat ke vsem odbornostem stejne a ne ze v jedne bude vse a vdalsich jen kosmeticka nebo zadna uprava.

1.10.2015 21:21
doubek

XXX.XXX.116.252

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale to vite ze zjistil ale kdyz uz zmeny tak by se melo pristupovat ke vsem odbornostem stejne a ne ze v jedne bude vse a vdalsich jen kosmeticka nebo zadna uprava.

Souhlasim

Přidejte reakci

Přidat smajlík