Taky bych se vsadil, že to jsou obě samice.
Vtip o páru mi nepřijde jako vtip.
Tohle jsou samci.
pterodactyll
napsal(a):
Taky bych se vsadil, že to jsou obě samice.
Vtip o páru mi nepřijde jako vtip.
Tohle jsou samci.
Inak ten môj strakatý kakarik stáva presne v takej polohe na bidielku ako ten Váš strakatý na fotke a toka, potom začne aj žltá a on jej lezie na chrbát. Takže stale dúfam že z neho môže ešte byť aj samček.
Doufat můžete, proc ale neudelat neco pro to abych se nemusel ptat je pro vas asi slozite, nemam v oblibe člověka který bez cizi pomoci nic není schopen udelat ci urcit.Kam to speje? Kdybych osobne spolehal v zivote na druhé jsem v riti. Timto nechci urazit mozna jsi ještě skolacka, ale i dve pohlavi na sebe lezou jak pises a to nejenom u ptactva.V dnesni době jde spousta věci najit i zobrazenych primo před tebou na netu.Nebudu te stresovat mas dve 100%samicky.Uc se!
simacek123
napsal(a):
Doufat můžete, proc ale neudelat neco pro to abych se nemusel ptat je pro vas asi slozite, nemam v oblibe člověka který bez cizi pomoci nic není schopen udelat ci urcit.Kam to speje? Kdybych osobne spolehal v zivote na druhé jsem v riti. Timto nechci urazit mozna jsi ještě skolacka, ale i dve pohlavi na sebe lezou jak pises a to nejenom u ptactva.V dnesni době jde spousta věci najit i zobrazenych primo před tebou na netu.Nebudu te stresovat mas dve 100%samicky.Uc se!
Prepáčte že som otravovala, ja som myslela že to diskusne fórum je na to aby si ľudia poradili. Takže druhy krát sa radšej na nič pýtať nebudem a budem sa učiť sama.
daniela59
napsal(a):
Prepáčte že som otravovala, ja som myslela že to diskusne fórum je na to aby si ľudia poradili. Takže druhy krát sa radšej na nič pýtať nebudem a budem sa učiť sama.
Nenechte se otrávit, takových jako pan simacek123 tady naštěstí není moc. Jen se divím tomu, že za takovou odpověď ještě dostane bod.
Tak mě tato diskuze již nazvedla ze židle.
Nemohu si pomoci, ale simacek123, je arogantní blb...
Nikdy jsem se nevyjadřoval vulgárně, ale co je moc je moc.
Když radit nechceš, tak dotazy nečti a neodpovídej.
Rovněž vím že se nechá na netu najít mraky věcí, ale když se někdo nezkušený slušně zeptá-nevidím důvod proč mu neodpovědět. Pokud vím.
Povýšenecké keci si nech do hospody.
Je zde par jednotlivců kteří sežrali všechnu moudrost světa.
Ti by si měli založit vlastní klub a napadat se navzájem, když se jim to tak líbí.
Já jsem svého prvního papouška dostal více než před padesáti lety.
Nejsem tedy začátečník, ale nevidím důvod, proč bych měl někoho osočovat za to co neví.
Když se ptá, znamená to, že se to dozvědět chce.
Jakou formu získání informace zvolí, je přeci jenom na něm.
Všem slušným chovatelům přeji mnoho úspěchů a co nejméně srážek s blbcem.
pterodactyll
napsal(a):
Rovněž vím že se nechá na netu najít mraky věcí, ale když se někdo nezkušený slušně zeptá-nevidím důvod proč mu neodpovědět. Pokud vím.
Ti by si měli založit vlastní klub a napadat se navzájem, když se jim to tak líbí.
Nejsem tedy začátečník, ale nevidím důvod, proč bych měl někoho osočovat za to co neví.
pterodactyll
napsal(a):
No ty jsi asi tez tvrdolin jo vsade na tebe cekaji? Ptat se na primitivni věci dokazes akorát ty a tvoji vrstevnici.Mnoho stesti...
simacek123
napsal(a):
No ty jsi asi tez tvrdolin jo vsade na tebe cekaji? Ptat se na primitivni věci dokazes akorát ty a tvoji vrstevnici.Mnoho stesti...
Kdo je pan pterodactyll nevím, protože jej neznám, ale s jeho názorem musím souhlasit. Vy jste však dle Vašich příspěvků obyčejný buran. Jaké štěstí pro nás, že na Vás narazíme jen občas na tomto fóru. Lidé ve Vašem okolí bohužel takové štěstí nemají. Tak jim přeji co nejméně střetů s takovým... jako jste Vy.