Dobrý den,
hledala jsem zde v diskuzích jestli má někdo podobný problém s andulkou jako já. Nic jsem zatím nenašla proto jsem se rozhodla napsat.
Mám doma rok a pár měsíců starou andulku samec. Vytrhává si peří, na bříšku i zádech měl jen to bílé prachové také mu chyběli i letky a ocásek. Pořád lítal.
Koupila jsem vitamíny přímo určené na peří. Za pár dní peří dorostlo a byl modrý. uběhlo dalších pár dni a dnes když jsem se šla na něj podívat. Tak má opět jen to prachové peří.
Vůbec mě nenapadá proč si to tak vytrhává. Vitamíny ještě dostává...
Určitě se nenudí má o rok mladší kamarádku ta vypadá naprosto v pořádku.
Prosím o vysvětlení a děkuji za odpovědi.
Misikov
napsal(a):
Dobrý den,
hledala jsem zde v diskuzích jestli má někdo podobný problém s andulkou jako já. Nic jsem zatím nenašla proto jsem se rozhodla napsat.
Mám doma rok a pár měsíců starou andulku samec. Vytrhává si peří, na bříšku i zádech měl jen to bílé prachové také mu chyběli i letky a ocásek. Pořád lítal.
Koupila jsem vitamíny přímo určené na peří. Za pár dní peří dorostlo a byl modrý. uběhlo dalších pár dni a dnes když jsem se šla na něj podívat. Tak má opět jen to prachové peří.
Vůbec mě nenapadá proč si to tak vytrhává. Vitamíny ještě dostává...
Určitě se nenudí má o rok mladší kamarádku ta vypadá naprosto v pořádku.
Prosím o vysvětlení a děkuji za odpovědi.
Jednoduchá odpověd, prošel si virovém onemocněním! A toto jsou důsledky jeho jakoby zdárným vyléčením.