Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2016 18:46
boza

XXX.XXX.9.19

Dobrý den Kralovačka mi snáší vajíčka na zem ve výletu dal jsem ji tam budku naležato stímže jejako by půlka je dna je oddělená i tak ale pokaždé snese vajíčko mimo ni nahlínu vajíčka ji dávám do ty budky myslíte že na ně zasedne zatím má tři vajíčka, děkuji za solidní odpovědi.

3.5.2016 22:21
strejdapepin

XXX.XXX.129.130

Dobrý večer.
Mě tohle teď dělala Červenokřídlá. Měla na výběr ze dvou budek. A snášela na zem do rohu ve vnitřním záletu. Nakonec jsem nechal kmenovou. Otevřel jsem u ní kontrolní otvor, aby tam viděla a dal tam to vajíčko. Snesla tam tři vajíčka a nakonec na ně nezasedla. Tak jsem je dal pod Princezku. Ta zatím na nich sedí. Je to letos její první sezení tak uvidím příští rok. Uvidíte jak Vám to dopadne. Přeji hodně štěstí. Radek.

4.5.2016 07:24
boza

XXX.XXX.9.19

Děkuji za odpověd umě má na výběr ze tří boud a stejně sedne na zem mělby to být chovný pár šest let starý který měl udajně dvakrát odchov jednou v ošatce a jednou v budce.

4.5.2016 11:44
istambul2005

XXX.XXX.58.171

strejdapepin napsal(a):
Dobrý večer.
Mě tohle teď dělala Červenokřídlá. Měla na výběr ze dvou budek. A snášela na zem do rohu ve vnitřním záletu. Nakonec jsem nechal kmenovou. Otevřel jsem u ní kontrolní otvor, aby tam viděla a dal tam to vajíčko. Snesla tam tři vajíčka a nakonec na ně nezasedla. Tak jsem je dal pod Princezku. Ta zatím na nich sedí. Je to letos její první sezení tak uvidím příští rok. Uvidíte jak Vám to dopadne. Přeji hodně štěstí. Radek.

A potom sa zasa niekto bude diviť, že mladá samica od vás mu nechce zasadnúť.

4.5.2016 11:49
istambul2005

XXX.XXX.58.171

boza napsal(a):
Děkuji za odpověd umě má na výběr ze tří boud a stejně sedne na zem mělby to být chovný pár šest let starý který měl udajně dvakrát odchov jednou v ošatce a jednou v budce.

Dobre ste naleteli nejakému vykukovi.Treba si založiť mladých vtákov odchovaných rodičmi, počkať si tri roky a potom tu nemusíte vypisovať takéto dotazy !

4.5.2016 13:44
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Nejlepší je dát vejce od králováků pod červenokřídlé, od červenokřídlých pod penanty, od penantů pod rozely pestré a od pestrých pod korely. Pak se divíte že papoušci kolují mezi chovateli jako "chovné páry" i když nic neodchovali. Takoví chovatelé by měli zveřejnit i adresu, abychom od nich nic nekupovali.

4.5.2016 21:08
strejdapepin

XXX.XXX.49.110

istambul2005 napsal(a):
A potom sa zasa niekto bude diviť, že mladá samica od vás mu nechce zasadnúť.

Nevím co máte za problém? To že mi letos pár sednul poprvé takto, za to nemohu. Musí se to taky samice naučit. Vy asi jen hledáte do koho by jste se jen navážel. Že? Poradit neumíte. A že jsem vejce podložil je má věc. Tak nezaviďte. Radek.

4.5.2016 21:34
koldy

XXX.XXX.99.148

Hele hele, no odchovat za každou cenu je super, že? Natřískat kdejakou chudinku a pak prodat. Radši podsadit a dojebat tak celý druh, hlavně že bude odchov.
Tak tohle pánové není chovatelství, ale jen idiotské množení. Se pak nikdo nedivte že takoví papoušci nechcou zasednout, snáší někde na zem, protože se tak vylíhli a byli vychováni. Myslí si že jsou jiný druh atd.
Jo je to super, jen tak pokračujte a odchovávejte, takové zmetky, ale prosím si pak nestěžujte, že vám nechcou zasednout, nestaraj se a snáší někam do prd... a ne do budek.
No a další názor mám na umělé líhnutí, to je to samé.
Sehnat v dnešní době p. královské co nevypadají jak korely je těžké a navíc, aby přirozeně odchovali ještě těžší.
Myslím, že Vám nikdo nezávidí.
K.

5.5.2016 10:56
boza

XXX.XXX.9.19

Takovéto odpovědi jsem čekal tak že je mám utratit chtěl jsem radu jestli se stím dá něco dělat.

5.5.2016 14:21
kubanec

XXX.XXX.103.251

No musite zkouset jednomu chovateli hnizdili kralovaci na zemi treba pristi rok to bude jinak.

5.5.2016 20:06
koldy

XXX.XXX.99.148

Jako dospělé pták? To asi ne, počkejte, třeba příští nebo přespříští nebo ten další sedne na vajíčka do budky. Dál ji dávejte vajíčka do budky, zkuste třeba s otevřeným víkem, ležatou nebo do tvaru L. Hlavně vyčkejte, ale podkládat vajíčka je největší debilita, kterou kdo může udělat, s tím nesouhlasím a ještě takové ptáky prodávat dál do chovu.
K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík