Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2016 18:12
marian1211

XXX.XXX.181.90

Dobry den.Prosim Vas skusenejsich o urcenie pohlavia.dakujem.

9.5.2016 18:49
skrobisko96

XXX.XXX.91.242

Zpěvaky chovam taky ale u strak si nikdy nejsem jisty jaké pohlaví jsou tyhle jsou pěkné ja to většínou poznávam kdyz začína tok a musim je chvili pozorovat podle fotky to neumim určit.

9.5.2016 20:25
marian1211

XXX.XXX.181.90

Dakujem.mozete mi trochu upresnit ako prebieha tok?jeden z nich stale utoci na toho druheho.

Skrobis

9.5.2016 20:33
Skrobis

XXX.XXX.91.242

Tak jestli utoci na sebe tak to budete mit nejspis dva samce.ja to vecinou poznam tak ze dam budku samecek zacne behem nekolika dni krmit samicku ale uz semi taky stalo hlavne u strak ze jsem mel dva samce nebo samice. U dvou samic zas jsme poznal tak ze ja davam mladym parum dve budkz vetsinou a snuzka byla v obou a obe sedeli ale to je alespon moje zkusenost se strakami znamy treba strakam dela test DNA s krve mi to prijde zbytecne ale zase ja si musim pockat delsi domu nez on.

Skrobis

9.5.2016 20:33
Skrobis

XXX.XXX.91.242

Tak jestli utoci na sebe tak to budete mit nejspis dva samce.ja to vecinou poznam tak ze dam budku samecek zacne behem nekolika dni krmit samicku ale uz semi taky stalo hlavne u strak ze jsem mel dva samce nebo samice. U dvou samic zas jsme poznal tak ze ja davam mladym parum dve budkz vetsinou a snuzka byla v obou a obe sedeli ale to je alespon moje zkusenost se strakami znamy treba strakam dela test DNA s krve mi to prijde zbytecne ale zase ja si musim pockat delsi domu nez on.

9.5.2016 21:38
marian1211

XXX.XXX.181.90

Dakujem, ze ste si nasiel cas a odpisal.musim sa teda kuknut po samicke.a ake straky chovate vy?dakujem za odpoved.

Přidejte reakci

Přidat smajlík