Prosím o pomoc
Hledá se alexandr Mali sameček stáří 5let, jménem Kuba.Byla jsem měsíc s dětmi v lázních a mam podezření na přítele že mi mého papouška prodal!Alexandr Mali je ochočeny, ručně do krmený stáří 5let, zelené barvy.Mluví Kubo, Kubíčku, Zdendo, Čau Re, Čau Renčo, čumáku atd.Je velice mazlivý pusinkuje se.Již jsem kontaktovala policii.Tímto vás moc žádám o pomoc, spolupráci. Jsem z Pozořice, okres Brno venkov.Zmizel byl nelegálně prodání s klecí.
aranobilis

XXX.XXX.242.250
Kolegové chovatelé, dělá si z vás prču ten makovec z Pozořic. Ano ten co zahlcuje inzerci podvodnými inzeráty. Má desítky mailových adres. Nemocný člověk. Rád komunikuje.
aranobilis
napsal(a):
Kolegové chovatelé, dělá si z vás prču ten makovec z Pozořic. Ano ten co zahlcuje inzerci podvodnými inzeráty. Má desítky mailových adres. Nemocný člověk. Rád komunikuje.
Zdravim,
zrovna jsem chtěl napsat něco podobného :)
Nejlepsi by bylo tepla, studena a do klece.
alexandrmali
napsal(a):
Prosím o pomoc
Hledá se alexandr Mali sameček stáří 5let, jménem Kuba.Byla jsem měsíc s dětmi v lázních a mam podezření na přítele že mi mého papouška prodal!Alexandr Mali je ochočeny, ručně do krmený stáří 5let, zelené barvy.Mluví Kubo, Kubíčku, Zdendo, Čau Re, Čau Renčo, čumáku atd.Je velice mazlivý pusinkuje se.Již jsem kontaktovala policii.Tímto vás moc žádám o pomoc, spolupráci. Jsem z Pozořice, okres Brno venkov.Zmizel byl nelegálně prodání s klecí.
Tak, když něco hledám, musím to identifikovat. |Číslo kroužku nebo čip nebo tetování. Jinak je to k ničemu. Že ukraderný mluví, ale asi hned jinde nebude.
U alexandra malého vzhledem k ceně je i oznámení na policii zbytečné zatěžování policie administrativou, což stejně k ničemu nepovede. Sepsání záznamu a odložení případu. Z dotazu mám dojem, že jde o řešení partnerského vztahu a ne krádež.
Třeba se mýlím, reaguji jen na sdělená fakta.