Verke

XXX.XXX.128.8
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jestli je to samec nebo samice?Stáří 11.měsíců, nám byl prodán jako samec...Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Máte samečka. I když má trochu vypadaného žlutého peří na spodnich krovkách ocasních. Najdou se tady zase ruzní odborníci teoretici co Vám budou psát opak. Chovám senegalce 23 let tak si to dovolím tvrdit. Když je pták dobře vyfocen tak to jde poznat i z fotky.
napsal(a):
Máte samečka. I když má trochu vypadaného žlutého peří na spodnich krovkách ocasních. Najdou se tady zase ruzní odborníci teoretici co Vám budou psát opak. Chovám senegalce 23 let tak si to dovolím tvrdit. Když je pták dobře vyfocen tak to jde poznat i z fotky.
Já jsem na rozdíl od Vás uplný laik...ale taky myslím že je to sameček..a když Jste taková odbornice mohla Jste i přidat že je opravdu pěkný aspon dle fotek..
Verke

XXX.XXX.128.8
To určitě souhlasím, už jen čekám na testovací sadu...

Opatrně s usudky si musíte dávat pozor Vy. Když se ptáte v předchozích debatách na rozměr budky pro senegalce Co by jste ještě na te fotce chtěl vidět aby Vám ten senegal řekl opravdu sám že je kluk nebo číslo svých bot.

Když si koupíte chovného samce papouška senegalského který Vám snáší vejce tak tady prosím Vás nedělejte ze sebe chytráka naschle.
jurda94

XXX.XXX.195.189
napsal(a):
Když si koupíte chovného samce papouška senegalského který Vám snáší vejce tak tady prosím Vás nedělejte ze sebe chytráka naschle.
Nelez na slunko nebo to s tebou sekne
jurda94

XXX.XXX.195.189
maxa
napsal(a):
Dobrý den, má paní pravdu sameček a je jen neuvěřitelné jak ji na minulém tématu burani uráželi.Ta narozdíl od nich něco odchovala!
Možná tak kuřata do slepic

Anonym Jurda 94 se ozval Na tebe tu všíchni už čekaly.
jurda94

XXX.XXX.195.189
napsal(a):
Anonym Jurda 94 se ozval Na tebe tu všíchni už čekaly.
Anonyme Luboši (alzbeta) já vím, že jsi se těšil

Jurdo dnes nemám čas.Zítra můžeme pokecat Zatím si jdi studovat nějakou odbornou literaturu at se naučíš rozeznávat pohlaví u senegalcu zdar.
slavikpavel

XXX.XXX.195.189
napsal(a):
Jurdo dnes nemám čas.Zítra můžeme pokecat Zatím si jdi studovat nějakou odbornou literaturu at se naučíš rozeznávat pohlaví u senegalcu zdar.
Laco Laco.
Verke

XXX.XXX.128.8
Tak jste měli pravdu, je to samec :).
Verke

XXX.XXX.128.8
Dobrý den jestli má někdo zájem, je tento sameček na prodej, nejlépe do chovu, možnost i s klecí. Test DNA z krve proveden. Nevhodný dárek, z důvodu mála času, jelikož čekáme rodinu. Liberecký kraj, obec Okrouhlá u Nového Boru, telefon 737685454. Cena 4.500kč.
PatriKarlovyVary

XXX.XXX.29.219
Mohu se zeptat na rozměry klece?
Děkuji.
Verke

XXX.XXX.128.8
Klec měří 1m výška x 73cm šířka x 40cm hloubka, ale papoušek ještě není prodán, tedy jestli máte zájem jen o tu klec.