Korely, hnízdění, zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

lesák bob

15.11.2016 15:36
lesák bob

XXX.XXX.23.10

Bude mi hnízdit pára korel sestavená z bělohlavé albino a kolely chocholaté – jaké máte zkušenosti? Děkuji.

Barmil

15.11.2016 15:46
Barmil

XXX.XXX.104.140

Dobrý den. Ten albín není chocholatý?
Pokud korely na nic neštěpí tak ze spojení albino x přírodní budou všichni samečci přírodní štěpáci do albínů a všechny samičky lutina štěpitelná do bělohlavých.

Hhg

20.11.2016 13:58
Hhg

XXX.XXX.23.10

23.12.2016 03:58
888

XXX.XXX.25.25

Pára je skupenstí vody.
Pár je dvojice většinou různého pohlaví.

ne

23.12.2016 13:22
ne

XXX.XXX.195.189

lesák bob napsal(a):
Bude mi hnízdit pára korel sestavená z bělohlavé albino a kolely chocholaté – jaké máte zkušenosti? Děkuji.

Hnízdit vám budou, korela je jen jeden druh. Albino je jen mutace.

ne

23.12.2016 13:24
ne

XXX.XXX.195.189

888 napsal(a):
Pára je skupenstí vody.
Pár je dvojice většinou různého pohlaví.

Normální lidi vědí jako páru zadavatel myslel, není třeba tady někoho shazovat a dělat chytráka.

23.12.2016 14:19
888

XXX.XXX.25.25

Omlouvám se, ale myslel jsem to jako vtip.

Simik...

27.3.2017 14:52
Simik...

XXX.XXX.213.22

Nechci zakládat nové téma tak se omlouvá, že píši sem. Mám ve venkovní voliéře dvě korely a dva alex.čínské. Jsou to moji první venkovní papoušci. Korelám bude rok až v létě tak sem si myslela, že na hnízdění mají ještě čas, ale dala sem jim do voliéry tři kmenové budky, aby si na ně zvykly. Nedávala sem jim míchanici, jen zrní, vodu, občas rohlík, jednou za týden vejce uvařené na trvrdo, ovoce, ořechy, zeleninu, listy pampelišek apod... Před chvílí sem si všimla, že se spolu ty korely páří. Šla sem se jim tedy podivat do těch budek a zjistila sem, že si do všech třech nanosily vše co našly ve voliéře, jako skořápky od arašídů a smrkové větvičky, tak sem jim všecky ty budky vysypala a dala sem jim do nich hodně hoblin ( já vím, že někdo napíše, že sem jim to tam měla nechat, ale byli to fakt odpadky) Jsou hodně zvědavý tak se tam šli hned podivat. Chci se zeptat, jestli není moc brzy na mladé když jim neni ještě rok a jakým přípravkem s minerály a hlavně vápníkem se dá dohnat to, že nedostávaly míchanici. Chtěla sem je na hnízdění připravit a oni mě předběhly. Prosím jen o slušné názory, jestli si chce někdo léčit mindráky tak nepište, děkuji.

27.3.2017 14:57
lupus4

XXX.XXX.210.9

že si do všech třech nanosily vše co našly ve voliéře, jako skořápky od arašídů...

tak to tam nanosili myši

Simik...

27.3.2017 15:02
Simik...

XXX.XXX.213.22

To snad nééé, já sem viděla jak tu budku podstivě ozobávaly a nakukovaly dovnitř. Myslíte že mi zahnízdí i myšky jo

jahelka

27.3.2017 16:14
jahelka

XXX.XXX.195.189

Simik... napsal(a):
Nechci zakládat nové téma tak se omlouvá, že píši sem. Mám ve venkovní voliéře dvě korely a dva alex.čínské. Jsou to moji první venkovní papoušci. Korelám bude rok až v létě tak sem si myslela, že na hnízdění mají ještě čas, ale dala sem jim do voliéry tři kmenové budky, aby si na ně zvykly. Nedávala sem jim míchanici, jen zrní, vodu, občas rohlík, jednou za týden vejce uvařené na trvrdo, ovoce, ořechy, zeleninu, listy pampelišek apod... Před chvílí sem si všimla, že se spolu ty korely páří. Šla sem se jim tedy podivat do těch budek a zjistila sem, že si do všech třech nanosily vše co našly ve voliéře, jako skořápky od arašídů a smrkové větvičky, tak sem jim všecky ty budky vysypala a dala sem jim do nich hodně hoblin ( já vím, že někdo napíše, že sem jim to tam měla nechat, ale byli to fakt odpadky) Jsou hodně zvědavý tak se tam šli hned podivat. Chci se zeptat, jestli není moc brzy na mladé když jim neni ještě rok a jakým přípravkem s minerály a hlavně vápníkem se dá dohnat to, že nedostávaly míchanici. Chtěla sem je na hnízdění připravit a oni mě předběhly. Prosím jen o slušné názory, jestli si chce někdo léčit mindráky tak nepište, děkuji.

Opravdu to vypadá na myši, korely si hnízdo nestaví.

Simik...

27.3.2017 17:52
Simik...

XXX.XXX.213.22

A sakra tak to mam problém...

27.3.2017 18:31
lupus4

XXX.XXX.210.9

Simik... napsal(a):
A sakra tak to mam problém...

Jj, budky vyndejte, vyčistěte (já je vždy před sezonou proženu plamenem) vychytejte myši...no a to vám tak vyjde akorát, že budky dostanou roční ptáci...

Přidejte reakci

Přidat smajlík