Moucha

XXX.XXX.168.56
Zdravím já bych chtela samečka rozely pestre taky, ale vypada to ze nám moc nikdo neodpovi.
ne

XXX.XXX.195.189
Kvalitní, pěkně zbarvená přírodní rozela pestrá je úzkoprofilové zboží. Držím palce.
Jednoho samce mám jestli jste někde poblíž Přerova, tak Vám ho půjčim na sezónu a pak ho chci zpět. Nic za něj nechci, jediná podmínka je pěkná samice (protějšek). JP.
ne

XXX.XXX.195.189
jardda
napsal(a):
Jednoho samce mám jestli jste někde poblíž Přerova, tak Vám ho půjčim na sezónu a pak ho chci zpět. Nic za něj nechci, jediná podmínka je pěkná samice (protějšek). JP.
Dobrý den, u těhle goldmantelů je už taky problém. Je bohužel vidět stále více ptáků kde se vytrácí pro rozelu typická kresba na zádech.
Osobně si myslím, že v Evropě není čistá forma žádného poddruhu rozely a ty naše (moje) jsou jen selektivně vybíráni ptáci. Máte pravdu kresba se vytrácí, osobně preferuji minimum černé barvy na zádech a velký rozsah žluté barvy na břiše no a kdyby byla rozela pěkně zařezaná tak to by byl pro mě LUXUS. JP.
ne

XXX.XXX.195.189
jardda
napsal(a):
Osobně si myslím, že v Evropě není čistá forma žádného poddruhu rozely a ty naše (moje) jsou jen selektivně vybíráni ptáci. Máte pravdu kresba se vytrácí, osobně preferuji minimum černé barvy na zádech a velký rozsah žluté barvy na břiše no a kdyby byla rozela pěkně zařezaná tak to by byl pro mě LUXUS. JP.
Já vím, že se to tak všeobecně preferuje, ale to už si můžete rovnou koupit mutaci gold (zlatou). Mě osobně přijde hezčí pokud je černý střed a zlatožluté lemování a když je ta kresba symetrická po celé ploše zad tak to je teprve nádhera.
Po dohodě vezmu penanty žluta skořice 1,1 kroužek 16,15, dále 0,1 stříbrná rok 16. a měl bych zajem koupit samce Penant Ino nebo 100% štěpáka ne modreho.Tel 739205527.
milos.m

XXX.XXX.252.205
V jaké hale bude burza, bude tam teplo, nebo zima, díky.?
Po domluvě mohu ještě vzít Papoušek žlutoramenný 1,1 rok 14 loni poprvé hnízdění. Tel 739205527.
Tak sháním dále založil jsem vlákno pán s Rozelou se ozval ale udělal jsem chybu chtěl jsem číslo ale příště doporučuji všem chtít číslo do zpráv a to s toho důvodu kdo se dřív ozve ten jí dřív má. konkrétní paní blahopřeji k vítězství. Tak pokud někdo ještě má stále hledám snad do jara seženu děkuji
capkac

XXX.XXX.91.10
Prodam samce rosely pestre, jsem z olomouckeho kraje, predlonsky r.15 bez krouzku cena dohodou.Na burzy nejezdim nikam.
Papoušci

XXX.XXX.3.106
Tak co bylo pěkného ráno jsem nenastartoval a docela mě to štvalo.Děkuji.
Papoušci
napsal(a):
Tak co bylo pěkného ráno jsem nenastartoval a docela mě to štvalo.Děkuji.
Pěkný byl hlavně mráz, venku -14 stupňů C. Návštěvnost však byla i přes to velmi slušná. Občerstvení fungovalo, v pavilonu (nově F1) teplíčko - skoro až moc. Všiml jsem si, že bylo poměrně hodně kanárů a zřejmě i díky tomuto vláknu dost rozel. Prodej krmiv i výkup také fungoval. Zmíním zajímavý zážitek, kdy výkupci při přechytávání ulétla andulka a během chvilky ji ulovil hladový krahulík. Litovat můžete i proto, že pořadatelé rozdávali zdarma kalendáře, jak malé kapesní, i velké na zeď. Ještě chci upozornit na dvě výjimky v termínech burz. V roce 2017 to bude 11.3. a 9.9.2017. Jinak platí i nadále každá první sobota v měsíci. Tak si pořádně dobijte baterii a příště,4.2.2017, naviděnou. Lesk.
Strenua

XXX.XXX.57.80
Vďaka, pane.