Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2017 12:20
jajo

XXX.XXX.176.74

Prosim o radu pri znaske mi samica rozbije a zje vajce zhruba do dvoch hodin.Vystelku v budke mam raselinu a piliny. Vek paru je 4 roky a jedna sa o prvu znasku.DAKUJEM za radu.

26.4.2017 12:34
arnold

XXX.XXX.25.28

Zdravím,
jakou máte budku (velikost, tvar)?

26.4.2017 12:46
jajo

XXX.XXX.176.74

Budka je so smreka vyska 85cm priemer 45cm prirodne drevo.

26.4.2017 12:59
hornik

XXX.XXX.13.175

jajo napsal(a):
Budka je so smreka vyska 85cm priemer 45cm prirodne drevo.

Skuste davat skořapky s vajiček třeba ji chybi vapnik.

serge

26.4.2017 22:10
serge

XXX.XXX.74.249

jajo napsal(a):
Prosim o radu pri znaske mi samica rozbije a zje vajce zhruba do dvoch hodin.Vystelku v budke mam raselinu a piliny. Vek paru je 4 roky a jedna sa o prvu znasku.DAKUJEM za radu.

Hmmm... Ste si istý, že vajíčka zožerie samica? Máte daný pár odmalička? Akú podávate stravu? Pokiaľ je v tomto smere všetko v poriadku, začal by som zámenou znesených vajíčok za sádrové náhrady na krátku dobu, aby sa samica odnaučila likvidovať vajíčka. Ak samička znesie vajíčko, pridajte jej sádrové a uvidíte, či bude v ničení znášky pokračovať. Pokiaľ áno, vymeňte komplet znášku za sádrovú a originál vajíčka dajte pod pestúnov alebo do liahne.

27.4.2017 07:06
jajo

XXX.XXX.176.74

serge napsal(a):
Hmmm... Ste si istý, že vajíčka zožerie samica? Máte daný pár odmalička? Akú podávate stravu? Pokiaľ je v tomto smere všetko v poriadku, začal by som zámenou znesených vajíčok za sádrové náhrady na krátku dobu, aby sa samica odnaučila likvidovať vajíčka. Ak samička znesie vajíčko, pridajte jej sádrové a uvidíte, či bude v ničení znášky pokračovať. Pokiaľ áno, vymeňte komplet znášku za sádrovú a originál vajíčka dajte pod pestúnov alebo do liahne.

Stravu davam vajecnu doplnkovu, zeler naklicenu slnecnicu.Mozno bude problem prave v tom ze som to nevysadil po prvom vajci? Par mam od malicka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík