Kulíšek nejmenší a další?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

No name

28.5.2017 07:44
No name

XXX.XXX.36.133

Ahoj všichni! Mám na vás 2 dotazy.
1. Nevíte kde se dá v ČR koupit kulíšek nejmenší?
2. Jaká je nejmenší sova, kterou bych mohla chovat doma?
Děkuji!
PS: něž napíšete komentář, ano, vím co je CITES, vím co to obnáší a ano, mám na to čas;).

28.5.2017 08:22
Arisko

XXX.XXX.16.83

1. Kulíška nejmenšího zoženiete pomerne lahko len treba pozerať inzeráty.
2. Najmenšia sova na svete je kulíšek trpasličí (Elf owl).

No name

28.5.2017 12:51
No name

XXX.XXX.36.133

Kdyby to bylo tak jednoduché, najít inzerát na tohoto dravce nepsala bych to tu. Pokud jste mistře nějaký nalezl mohl by jste mi ho třeba dát? Ne? Ptam se kterého lze doba chovat a který je v ČR. Nikoliv nejmenší sova na světě...

28.5.2017 13:40
zbosace

XXX.XXX.43.216

Najskôr asi zoženiete niektorý tropicky druh. Boli tu inzeráty na kuvička brazílskeho, prípadne niektoreho vyrečka. Ak sa naozaj nechcete vzdať myšlienky na eurofaunu tak treba prelustrovat zoznamy zvierat chovanych v Zoo. Minimálne jedna česká sa špecializuje na eurofaunu a túto drobotinu aj odchovava-la. Ďalšia cesta ide cez NL ale to už určite viete... No nieje to zebricka a tak aj inzeráty sa objavia len raz za čas. Vždy to bude veľký úspech ak sa podarí odchov a hlavne nechovat to na mazla ale vždy sa snažiť vtáky držať v páre.

No name

28.5.2017 18:47
No name

XXX.XXX.36.133

zbosace napsal(a):
Najskôr asi zoženiete niektorý tropicky druh. Boli tu inzeráty na kuvička brazílskeho, prípadne niektoreho vyrečka. Ak sa naozaj nechcete vzdať myšlienky na eurofaunu tak treba prelustrovat zoznamy zvierat chovanych v Zoo. Minimálne jedna česká sa špecializuje na eurofaunu a túto drobotinu aj odchovava-la. Ďalšia cesta ide cez NL ale to už určite viete... No nieje to zebricka a tak aj inzeráty sa objavia len raz za čas. Vždy to bude veľký úspech ak sa podarí odchov a hlavne nechovat to na mazla ale vždy sa snažiť vtáky držať v páre.

Dakujem informoval/a by ste ma na tento mail? Dakujem!
Eveellyn@seznam.cz.

29.5.2017 13:41
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.239.1

Já kulíšky zkoušel sehnat spousty let ale neměl jsem to štěstí asi i cena bude "radostná" kdysi jestli si dobře pamatuju je chovala zoo praha. Luboš.

30.5.2017 17:26
pecko

XXX.XXX.76.87

No name napsal(a):
Kdyby to bylo tak jednoduché, najít inzerát na tohoto dravce nepsala bych to tu. Pokud jste mistře nějaký nalezl mohl by jste mi ho třeba dát? Ne? Ptam se kterého lze doba chovat a který je v ČR. Nikoliv nejmenší sova na světě...

Kulíšek nejmenší není dravec ale sova, tak proto jste nemohla najít žádný inzerát

30.5.2017 18:26
Arisko

XXX.XXX.62.45

pecko napsal(a):
Kulíšek nejmenší není dravec ale sova, tak proto jste nemohla najít žádný inzerát

Presne to som chcela povedať, ale pán/pani by sa do mňa zas pustil/a, tak som radšej už nič do diskusie nepridala

30.5.2017 19:51
zbosace

XXX.XXX.28.157

Zvláštna poznámka. Všade na zahraničných inzerciach majú spoločnú rubriku. Niekde ešte spolu s krkavcovitymi. Nič to však nemení na tom že tieto klenoty i keď nehyriace farbami by potrebovali chovateľa z určitými skúsenosťami a z obrovským množstvom naštudovanych vedomostí. Nejaký odchov výrečka malého bol popisovany v časopise Živa a mám taký dojem že aj v PIZ či IZ pre chov.vtáctva.

8.12.2017 17:12
janos

XXX.XXX.32.224

No name napsal(a):
Ahoj všichni! Mám na vás 2 dotazy.
1. Nevíte kde se dá v ČR koupit kulíšek nejmenší?
2. Jaká je nejmenší sova, kterou bych mohla chovat doma?
Děkuji!
PS: něž napíšete komentář, ano, vím co je CITES, vím co to obnáší a ano, mám na to čas;).

Máťe inzerát na predaj na bazos.sk.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík