Nosnost alu voliery - strecha

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2017 18:57
DUTKOPAVLAS

XXX.XXX.188.65

Mam dokoncenu svojpomocou taku klietku na chate na terase z alu profilov 25x25 2mm hruby alu profil spajany plastovymi spojkami - system je robeny rozoberatelne -teda su spajane hotove panely v sirke pletiva rámami k sebe- rozmer je cca 1,2 x 2,2metry vyska 2m a riesim momentalne strechu - nechcem davat dutinkovy polykarbonat aby som ich neuvaril ale mam objednanu MFP dosku / nieco na styl MDF /a na to asfaltove sindle iko a zda sa mi to ze to vsetko bude okolo 80- 110kg.Vydrzi to klietka ? chcem to polozit na strechu pod tym drevene hranoly... neviem trochu sa bojim.

16.6.2017 19:19
pterodactyll

XXX.XXX.190.103

Také bych se bál.Jestli tedy stojí na volném prostoru. Bez střechy není problém, ale jestli bude mít střecha 100kg a v zimě sníh, raději bych konstrukci vystužil. Ještě stojky mezi a zavětrování do stran. Jestli ale bude voliéra u zdi zakotvena tak to vydrží.

16.6.2017 21:28
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

pterodactyll napsal(a):
Také bych se bál.Jestli tedy stojí na volném prostoru. Bez střechy není problém, ale jestli bude mít střecha 100kg a v zimě sníh, raději bych konstrukci vystužil. Ještě stojky mezi a zavětrování do stran. Jestli ale bude voliéra u zdi zakotvena tak to vydrží.

Jen můj názor. Mám 40 let mnohokrát větší plohy, sněhu v nad. výšce 600 m bylo dost. Vše vydržela a když je vysoká vrstva, tak než sníh vlhkostí ztěžkne, dá se vyházet, natož když se jedná o uváděnou mini plochu, to bych vůbec neřešil.A to je mně 72 let.

Přidejte reakci

Přidat smajlík