Uživatel s deaktivovaným účtem

Jaká je cena andulek ve výkupu?
Překvapila mě celkem slušná prodejnost ptactva, přijel jsem v 6:00 a prodáno v 6:30. Lidí akorát žádný přetlak. Výběr ptáků slušný od zebřiček po kakady růžové, senegalci... prostě klasika.
Jinak venku humus bahno a kaluže, parkování je katastrofa a ani se lidem nedivím že se jim tam nechce. Osobně jezdím cca 1x za měsíc na burzu a raději pojedu příště do Kromeříźe a to jsem z Přerova. Je to škoda, že nejlepší burza ve střední Evropě takto skončila. Vím že se má stavět nová hala, ale za jeden rok se ani nekoplo do země tak kde to vázne nevím, snad by se pan majitel k tom mohl vyjádřit. Tak vzhůru ve šlépějích Uherského Hradiště. JP.
Uživatel s deaktivovaným účtem

petrkrupa
napsal(a):
Lutino, albino -100 kč, ostatní barvy 85 kč.Korely přírodní 130, lutina 250, bělohlave 300 kč.
Děkuji.
Dobrý večer, pridávam sa k diskutujúcim.Ale neviem, či som bol na rovnakej burze ako píšu iní.Pri vstupe ráno bolo všetko ako tak v poriadku, kolona malá príchod bez problému. Potom to ale začalo.Po vstupe všade blato, žiadne upravené miesta na parkovenie.Hala poloprázna, nezáujem o burzu?Všade zima prievan a nezáujem o kupovanie -všetci iba okukuzujú a zaharaniční priekupníci zisťujú ceny a snažia sa cenu dať na minimum a potom ?...Najlepšie vtákov darovať a pridať kŕmenie k ním.Vonku zamrznutí predajcovia krmív, ale mali čo sme potrebovali.Přerov ide v stopách UH, takto som to videl ja.