Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
Zbišek
napsal(a):
Já bych brečel.Je pravda, že i na ostatní burzy jezdí teď v zimě míň lidí, ale tohle je tragédie.A přitom takový potenciál.Hala velká, prostor okolo i parkování dobré, ale bohužel lidi nejezdí..
Nebrecte je to zbytecne, chovatele maji vetsinou nakoupeno s podzimu, ted na jare jedine opozdilci nebo ti co musi neco dokoupit. Je unor a neni se cemu divit, kazdy se (nezivi) kazdotydenim jezdenim po nejakych burzach. Co tam porad hledat, kdyz nemusi.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nebrecte je to zbytecne, chovatele maji vetsinou nakoupeno s podzimu, ted na jare jedine opozdilci nebo ti co musi neco dokoupit. Je unor a neni se cemu divit, kazdy se (nezivi) kazdotydenim jezdenim po nejakych burzach. Co tam porad hledat, kdyz nemusi.
Bohužel je to bída i v sezoně mláďat..
M.H
napsal(a):
O týden posunout velká konkurence je Kroměříž dnes docela dost lidí a jedu tam raději 80km než do Břeclavi kterou mám 25 km.
Nezbývá než apelovat na pořadatele.Bohužel jako návštěvník toto neovlivním, ale dnes to byla ultratragédie.Jinak kroměříž mám taky rád.Uplně jiná liga.
Tož řekl bych, že v každej dědině je pár starých pardů, keří chovatelství dělajú x desítek let a keří tu kvalitu v chovu majú, ale nedostanú sa dál jak na tu nejbližší burzu, třeba do tej břeclavi nebo hodonína, nebo nekam jinam.Nebo z druhej strany, když tam nekdo dotahne děcka, které sa pro chovatelství nadchnů, tak je to take přínos.Proto každej zrušenej burze je škoda..
Zbišek
napsal(a):
Bohužel prý halu město prodalo a má se bourat..
Prý? Pokud mám nějaké informace, tak chovatelé mají halu pronajatou minimálně do konce roku. Město shání investora, který na těchto pozemcích postaví byty a obchody za cca 500mil. a pak tedy půjde hala k zemi. Jestli to však půjde tak jak s obchvatem Břeclavi, na který už čekáme přes dvacet let, tak burzy snad ještě chvilku budou.