Uživatel s deaktivovaným účtem

2. neděli. Rozhodně.
Ta 4. bývá zdaleka slabší. Co se týče výběru zvířat.

bastien
napsal(a):
Kdy je lepší jed na burzu do Přerova 2 nebo 4 neděli?
Určitě druhou,čtvrtou tam skoro nikdo není,ale raději být vámi řešil bych Kroměříže.Přerov už je jen odlesk zašlé slávy,nutno podotknout bohužel.
napsal(a):
Určitě druhou,čtvrtou tam skoro nikdo není,ale raději být vámi řešil bych Kroměříže.Přerov už je jen odlesk zašlé slávy,nutno podotknout bohužel.
Vážený bak,prečo tá propaganda Kroměříža a zhadzovanie Přerova,mne vyhovuje rovnako Kroměříž aj Přerov,a každý nech nevštevuje burzy ktoré mu vyhovujú.

napsal(a):
Nemohu souhlasit. V Přerově to sice není tak hezké jako v Kroměříži, zato se mi tam lépe vybírá drůbež do chovu a skvěle se tam prodává (i 15 kačen se vyvedlo prodat za jednu burzu). Ptáků (exotů) bývá spoustu na obou burzách v halách (ale nejvíc jsem jich viděl v Týništi n. O.)
V Přerově jsem byl i minulý měsíc a zas taková hrůza to není. Akorát je tam teda i přes zákaz kouření hodně zakouřeno.
A to neříkám, že v KM by se mi burza nelíbila. Obě akce mají něco do sebe.
A když je možnost, tak navštívím nejraději obě.
Zdravím mám dotaz chci jet zítra do Přerova podotýkám že nechci kupovat ptactvo pouze směsku pro papoušky,nějaké vitamíny,misky a dvě budky pro korele ,jaká je učast prodejců na malé burze jestli má smysl tam jet cca 60 km byl jsem zatím vždy jenom druhou neděli na velké burze
Díky za info