...aku mate oplodnenost vajec vtakov,nasledne hynutie mladych v budkach 2019
nitra

XXX.XXX.176.38
..oplodnenosť vajec a uhyn mladych v budkach 2019
Uživatel s deaktivovaným účtem

To počasie je na.... 3 páry penantov začali zo znaškov. Po 2 týždňoch sú v budkah po 2 vajíčka a samice sú viacej vonku ako vo vnútri. 1 pára penantov 5 vajec na striedačku chvíľu teplé chvíľu studené. Dnes po 10 dňoch sedenia je tam 7 vajec. Pestrá 5 vajec po ochladeni samica prestala sedieť. Vajíčka som našiel vyhadzane, ale zdá sa mi že znova začala hrabať. 3pary penantov zatiaľ ani 1 vajíčko.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Sýkora koňadra 13 vajíček nyní plná budka mladých- krmí jak strhaní!! Je to radost.

Viac jako podivné rovno na pi....
Aj u mna korely sedia,nesedia.Asi 8 vajec som našiel znesených z bydla na zem.U jedného známého z 8 párov spevákov 5 párov čistá znáška.U druhého 6 mladých rozela červená straka,5 mladých rozela červená.Včera všetky mladé mrtve.
Korely 4 vejce 3 vylíhlé zůstali 2,zpěváci 4 plné vylíhlé 2 zůstalo 1,andule jedna pára 5 mladých ,druhá 6 mladých ,Alexandři modří 4 vejce 2 oplozené nevylíhlo se nic,znovu se krmí a páří tak uvidím.Zelení alexandří 5 vajec 5 mladých zůstali 3 jedno jsem dnes vyhodil nakrmené mrtvé v noci -1 jsou to jejich první mladé.Rozela žlutolící sedí nevím kolik vajec,penanti 6 vajec asi 3 oplozené ještě sedí.pestré zatím nic,bourci se krmí a lezou do bud a nic,tak uvidíme .Ať se daří všem Karel
nitra

XXX.XXX.176.38
..aspom na druhej strane bude mať zvysujucu cenu..a vykupci konecne zaplatia alebo bude oci pre plač...veru hynie vela mladych vtakov do tyzdna ako na SK tak aj CZ

Tak je to pekne blbý seriál. Pokračujeme. Dnes som našiel chodiť po zemi samicu rozeli pastelovej. V bude 8 vajec 9 nemôže zniesť. V bude som našiel samicu korely hore zipsom. Mali sa liahnut rozeli lutino. 5 vajec 4 zarody. Všetky 4 za sušené. Tak ako bolo spomenuté na inom vlakne. Plne búdy vajec ale samice nesedia. Pritom stále vidím ako chodia za samcami a chceju sa kŕmiť.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Jako seriál je to opavdu blbé,ale bohužel pravdivé.Pokud se počasí neobrátí k normálu,bude ještě hůře vypadá to,že nás čekají čím dále horší sezony-kéž bych neměl pravdu!Přeji hodně zdaru.
nitra

XXX.XXX.176.38
..zatial musime konštatovať ze 80% chovatelov problém s hynutím vtakov v budkach..a po tomto dazdivom a chladnom to bude ešte horšie...rozely,a korely hynú vo velkom počte ako na SK tak i v CZ..