Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2020 12:35
Jamro

XXX.XXX.59.112

V mesiaci február, 23.02. 2020 je už burza povolená.

12.2.2020 21:03
Colt

XXX.XXX.109.75

হে

15.2.2020 17:19
Čimo

XXX.XXX.183.139

https://www.agrokomplex.sk/aktuality/obnovena-burza-exotov/
prípadne volať

Oddelenie služieb - Stánky občerstvenia_Doplnkový predaj_Krátkodobé prenájmy_Výstavy psov_Kontrakty_Burza exotov
Ing. Peter Szakmár
vedúci oddelenia
+421 37 6572 260
+421 902 969 625
szakmar@agrokomplex.sk
Dáša Stanovičová
referent služieb
+421 37 6572 140
+421 903 996 605
stanovicova@agrokomplex.sk

pavolmax

15.2.2020 17:23
pavolmax

XXX.XXX.123.30

NITRU TREBA B O J K O T O V A Ť !!! P.S. Pán Vavro, ak sa nebojíte o svoju držku a bojujete o svoju česť, skúste sa teraz neobkolesiť Borovoskými mafiánskymi gorilami a ak zas budete mať nejaký problém, tak z vás prisahám bohu vymlátim dušu!!!

15.2.2020 20:05
Jamro

XXX.XXX.242.255

pavolmax napsal(a):
NITRU TREBA B O J K O T O V A Ť !!! P.S. Pán Vavro, ak sa nebojíte o svoju držku a bojujete o svoju česť, skúste sa teraz neobkolesiť Borovoskými mafiánskymi gorilami a ak zas budete mať nejaký problém, tak z vás prisahám bohu vymlátim dušu!!!

Najvacsi bojkotar Nitry priznal, ze burzu navstevuje. 👍

15.2.2020 20:58
Kokr

XXX.XXX.85.112

pavolmax napsal(a):

To už trochu přeháníte, nezdá se Vám!? Pokud chcete bojkotovat burzu Nitre, tak tam nejezděte, ale vyhrožovat někomu fyzickým útokem je přehnané a hlavně protizákonné. Vážený pane, na to si dejte pozor, píšete na veřejném fóru! Mě se taky nelíbí třeba burza v Hodoníně, ale nikoho proto nenapadám. Jezdím radši jinam.

pavolmax

16.2.2020 15:40
pavolmax

XXX.XXX.123.30

V NR som nebol už asi rok. Protizákonné je aj chodiť spomedzi predajcov a každému nadávať do kšeftárov, čo iba obchádzajú zákon ako to robí už spomenutý pán! S gorilami od Bodora si dovoluje...

17.2.2020 08:34
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Jamro napsal(a):
Najvacsi bojkotar Nitry priznal, ze burzu navstevuje. 👍

Dobrý deň aký je rozdiel medzi bojkotármi a propaganistami, ďakujem? Ja myslí,že aj propagandisti môžu vadiť bojkotárom a naopak,tak bude najlepšie keď sa budeme tolerovať aby nevznikali zbytočné rôzne reakcie na tomto vlákne.

18.2.2020 12:33
vegh

XXX.XXX.96.226

Možem doniest pyrhur zelenolícé,pyrhur rupicola,pyrhur lepida.

20.2.2020 08:53
docid

XXX.XXX.142.77

Ptáky mám v bodovačkách, nikdo mi nikdy nic neřekl. Rád tam jezdím a jezdit tam nadále budu.

20.2.2020 10:04
vegh

XXX.XXX.96.226

Kupim 2-samičky prince lutino alebo albimo.možná aj modré.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.2.2020 18:44

Nedonesie niekto rucne dokrmenu korelu? Akej kolvek farby a pohlavia. Hlavne krotku a mladu.
Dakujem

21.2.2020 19:20
docid

XXX.XXX.172.6

Vezmu korely plavé a výstavní
736 261 089

21.2.2020 20:19
platicerus

XXX.XXX.197.231

kupim rozelu slamovu samicu i straku

21.2.2020 21:45
makusko11

XXX.XXX.113.71

Môžem doniesť Scatt 50ml, S76 250ml, F10 200ml, Calcivet 250ml a 500ml, Vtáčiu podporu 250ml a 500ml a Liquid Iodine 120ml.

28.2.2020 17:07
vegh

XXX.XXX.113.131

Prešiel skoro tyžden nik ne komentuje aká bola BURZA.

28.2.2020 17:09

Asi vsetci co ju tak bojktotuju tam boli:-)

28.2.2020 17:43
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Asi vsetci co ju tak bojktotuju tam boli:-)

..veru ludí ako maku super burza predane za super ceny 5 samice rozela pestra po 40eu..skratka super

28.2.2020 17:56
luki10000

XXX.XXX.173.243

gruchy77@pobox.sk napsal(a):
..veru ludí ako maku super burza predane za super ceny 5 samice rozela pestra po 40eu..skratka super

A ty si bol na akej burze? Chodím do Nitry, ale že by tam bolo ľudí ako maku... Nebojkotujem, ale nie je to to čo bývalo... Škoda...

28.2.2020 18:26
vegh

XXX.XXX.113.131

aké to boli.za 40-pár.

28.2.2020 20:17
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Asi všetci čo ju tak bojkotujú tam boli,takýto príspevok by som určite nečakal od osoby tohto citátu.

28.2.2020 20:23

zosrnia napsal(a):
Asi všetci čo ju tak bojkotujú tam boli,takýto príspevok by som určite nečakal od osoby tohto citátu.

Ja som presne cakal co odpisete:-)

28.2.2020 20:24
zosrnia

XXX.XXX.185.10

vegh napsal(a):
Prešiel skoro tyžden nik ne komentuje aká bola BURZA.

Ondro ja som myslel že si burzu navštívil keď sa pýtaš aká bola burza nakoľko si mal dopyt na princezky a ponúkal si že donesieš pyrhuri,Já som ju navštívil a znova som bol sklamaný.

28.2.2020 20:57
Munch

XXX.XXX.198.61

A kedy by ste nebol sklamaný.

28.2.2020 21:07

Niektorý ludia museli byt pekne nadržaný na toto vlákno.Konečne ste sa dočkali.

29.2.2020 08:25
vegh

XXX.XXX.113.131

zosrnia napsal(a):
Ondro ja som myslel že si burzu navštívil keď sa pýtaš aká bola burza nakoľko si mal dopyt na princezky a ponúkal si že donesieš pyrhuri,Já som ju navštívil a znova som bol sklamaný.

Vobec žiadná ponuka na princezky ani odber na pyrhur.Bol som aj ja a kupil aj prince aj 0,1alex.činské 4-ročnu od vykupčího za 60eur.ináč málo bolo vtácta.

29.2.2020 12:00
maros

XXX.XXX.83.16

pavolmax napsal(a):

https://kanarikyklub.com/aktuality/

29.2.2020 21:24
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

vegh napsal(a):
aké to boli.za 40-pár.

..možno si naučeny ty davať do vykupu za 20eu rozely ale ja som predal pestre cervene samice pocujes dobre po 40eu kus...netrep aj ohladom princov bolo ich tam dosť ako aj pyrur..a burza na februar super a na stoloch kopu vtactva a ludí ano v Nitre pre bojkotujucich topka burza na predaj a kupu...a čo sa tyka Vavra už je nebohy zomrel ..gruchy

1.3.2020 11:30
zosrnia

XXX.XXX.185.10

..možno si naučeny ty davať do vykupu za 20eu rozely ale ja som predal pestre cervene samice pocujes dobre po 40eu kus...netrep aj ohladom princov bolo ich tam dosť ako aj pyrur..a burza na februar super a na stoloch kopu vtactva a ludí ano v Nitre pre bojkotujucich topka burza na predaj a kupu...a čo sa tyka Vavra už je nebohy zomrel ..gruchy

A čo chcel týmto príspevkom básnik povedať? Tú poslednú vetu ste si mohol odpustiť mnohý to môžu pochopiť že sa tešíte zo smrti človeka,čo je veľmi smutné,ale aký človek taký príspevok.

1.3.2020 12:33
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

zosrnia napsal(a):
A čo chcel týmto príspevkom básnik povedať? Tú poslednú vetu ste si mohol odpustiť mnohý to môžu pochopiť že sa tešíte zo smrti človeka,čo je veľmi smutné,ale aký človek taký príspevok.

...................ty Básnik píš basne inde a bojkotuj a drbeš sa tam každú burzu..ty basnik....

1.3.2020 13:55
zosrnia

XXX.XXX.185.10

...................ty Básnik píš basne inde a bojkotuj a drbeš sa tam každú burzu..ty basnik....

Na posledne burze v Nitre som bol,bojkot skončil po 1 roku,dôvod sústavné porušovanie nových pravidiel predaja z klietok nato určených a bodovačiek,prišiel som nato a povedal som si prečo by som ich neporušoval aj já keď ich porušuje 85 % chovateľov burzy.

1.3.2020 14:20

Jasne klasicka slovenska natura! Ked porusuju ostatny tak budem aj JA! A basta a budem nadavat, bojkotovat a frflat!!!!! Nie aby clovek isiel prikladom a ozaj to dodrziaval a tí co to nedodrzuju si nevsimat nech sa HANBIA{b} za zasr***te prenosky a spinavych vtakov. Ale naten just to budem robit aj ja a nadavat okolo! Vsetci chodia na burzy mimo SR vychvaluju ake je to super, ciste pekne, ale ked sa taketo pravidla snazia uplatnit aj u nas na SR tak naschval ich nebudem dodrziavat lebo ostatnyý! Potom sa cuduju ako to na SR vyzera. Ludia nadavaju ze v ostatnych statoch je pekne a cisto a ludia si vsetko vazia a pod vlastny koberec si nepozrie nikto! Lebo jasne cudzinci nam chodia spiniť slovensko!!! Vsetko si robime sami pristupom presne takymto! Ked niekto vyhodi smeti na cestu tak to spravim aj ja lebo to robia ostatní! Ozaj s takymto nazorom??????
Ja tam chodim pravidelne a aj budem, vtakov tam sice nepredavam ani nedavam do vykupu, ale ked kupujem tak si nekupim od niekoho kto ich tam ma ako v chlieve, s takou vizitkou chovatela sa ani do tej klietky radsej nepozriem!!!!!
Som zvedavy aky vysledok rocneho bojkotu ci ste nieco tym zmenil, alebo sa nieco zmenilo.
Amen!

1.3.2020 16:19
zosrnia

XXX.XXX.185.10

zosrnia napsal(a):
Na posledne burze v Nitre som bol,bojkot skončil po 1 roku,dôvod sústavné porušovanie nových pravidiel predaja z klietok nato určených a bodovačiek,prišiel som nato a povedal som si prečo by som ich neporušoval aj já keď ich porušuje 85 % chovateľov burzy.

Nechápem niektorých moralistov ako je Martin,nepozná človeka a ide tu vypisovať celé litánie až to zaváňa nenávistným ponižovaním,ako môžete také niečo napísať,ja by som nemohol niečo také tvrdiť a zámerne písaním a útočiť na určitého človeka ktorého vôbec nepoznám,ale dnešná doba je už ťažká,sľúbil ste že na moje príspevky nebudete reagovať tak sa láskavo toho držte a nevyvolávajte konflikty,ďakujem za pochopenie.

1.3.2020 16:27

Neda sa to pretoze mi uz vyraza dekel s tych bludov! Uvedomte si ze vy ste reagoval prvy na moj!!:/) Nenavistne ponizovanie???? A vysledok bojkotu je??? Ako mozem nieco take napisat, to skor citajte po sebe vy co pisete. Ja som neni moralista len normalne zmyslajuci clovek. Ja neuticim len reagujem na Vase prispevky sak si dajte dokopy niektore veci. Bojkotujete a potom tam nakonec idete a zamerne porusujete pravidla lebo aj druhy ich porusuju, to je ozaj uz len argument!

1.3.2020 16:37
kikimora

XXX.XXX.185.10

Martin ako Vám to mám vysvetliť aby ste na moje príspevky nereagoval ako ste my sľúbil že na ne reagovať nebudete,v profile máte na konci napísané že sa nerád hádate tak si nechajte poradiť,rád sa s vami stretnem a vysvetlíme si to osobne,myslím že zmeníte svoje názory,ďakujem za pochopenie,Zbudila

1.3.2020 16:41

kikimora napsal(a):
Martin ako Vám to mám vysvetliť aby ste na moje príspevky nereagoval ako ste my sľúbil že na ne reagovať nebudete,v profile máte na konci napísané že sa nerád hádate tak si nechajte poradiť,rád sa s vami stretnem a vysvetlíme si to osobne,myslím že zmeníte svoje názory,ďakujem za pochopenie,Zbudila

A vy ste kto? Ja Vas nepoznam a ani neviem nejako ze by som na Vase prispevky reagoval. Ci kikimora a zosrnia je ta ista osoba? Kludne mozme za svojimi nazormi si stojim pridite do Piestan alebo sa strerneme v NR bez problemov. Ale pochybujem ze nazor zmenim lebo nevidim dovod.

1.3.2020 16:50
zosrnia

XXX.XXX.185.10

A vy ste kto? Ja Vas nepoznam a ani neviem nejako ze by som na Vase prispevky reagoval. Ci kikimora a zosrnia je ta ista osoba? Kludne mozme za svojimi nazormi si stojim pridite do Piestan alebo sa strerneme v NR bez problemov. Ale pochybujem ze nazor zmenim lebo nevidim dovod.

Tak keď nedokážete zmeniť svoj názor ste človek plný nenávisti a zloby škoda s vami diskutovať a nech si urobia na to názor diskutujúci.

1.3.2020 16:52

zosrnia napsal(a):
Tak keď nedokážete zmeniť svoj názor ste človek plný nenávisti a zloby škoda s vami diskutovať a nech si urobia na to názor diskutujúci.

Plny nenavisti? to ako ste nato prisiel lebo Vam oponujem a napisal som Vam pravdu? Jasne idem prasknut aky som plny nenavisti:-) Nech si diskutujuci urobia nazor.... co ste v reality show?:-)

1.3.2020 17:01
Mira60

XXX.XXX.55.83

Do ringu to by bylo zajímavé 😆😆

1.3.2020 17:08
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Mira60 napsal(a):
Do ringu to by bylo zajímavé 😆😆

Na niektorých bude lepšie nereagovať,demagogia je niekedy nebezpečná,a ring vynecháme.

PetraHakarova

1.3.2020 17:12
PetraHakarova

XXX.XXX.111.82

Pan Rybo4, suhlasim s Vami, radsej nereagujte hovori sa ze.... deb*****ilovi nevysvetlite ze je de****bil, lebo je deb*****il.

1.3.2020 17:18
zosrnia

XXX.XXX.185.10

PetraHakarova napsal(a):
Pan Rybo4, suhlasim s Vami, radsej nereagujte hovori sa ze.... deb*****ilovi nevysvetlite ze je de****bil, lebo je deb*****il.

To čo ste napísal a ešte z deaktivovaným účtom hovorí samo za seba,d...l môže byť aj d..ťa Vašich rodičov.

1.3.2020 17:20

PetraHakarova napsal(a):

No dakujem ale zasa chovame sa trocha slusne, nezastavam si pana zosrnia ale ze je d.... to si nemyslim. Len si vymiename nazory, osobne ho nepoznam.

1.3.2020 17:41
zosrnia

XXX.XXX.185.10

PetraHakarova napsal(a):

Pod týmto nickom ste písal 31.1.2020 a teraz ste napísal a nadával mne do debilov z téj istej id. tak to nekomentujem,nech to posúdia diskutujúci čo ste za človeka.

1.3.2020 17:43

zosrnia napsal(a):
Pod týmto nickom ste písal 31.1.2020 a teraz ste napísal a nadával mne do debilov z téj istej id. tak to nekomentujem,nech to posúdia diskutujúci čo ste za človeka.

Ja ste vy OK ???ja sedim momentalne v kaviarni a neviem o co Vam ide veru. Ale ozaj asi nereagovat bude lepsie. Co si myslite ze som schizofrenik a mam tu milion nickov??? Toto uz je ozaj chore opustam tuto diskusiu

PetraHakarova

1.3.2020 17:47
PetraHakarova

XXX.XXX.111.82

zosrnia napsal(a):

Tak toto som nepochopila.

1.3.2020 17:49
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Ja ste vy OK ???ja sedim momentalne v kaviarni a neviem o co Vam ide veru. Ale ozaj asi nereagovat bude lepsie. Co si myslite ze som schizofrenik a mam tu milion nickov??? Toto uz je ozaj chore opustam tuto diskusiu

Predložil som dôkaz 31.1.2020 a foto kde ste písal z tej istej id.pod 111.82 vo vlákne (nechcené vtáctvo. a teraz z tej istej id.111.82 my vynadáte do de..ov tak sa zamyslite nad sebou,ďalej to nekomentujem.

1.3.2020 17:54

Pani Petra prosim Vas napiste tomuto clovekovi nieco lebo ja som tu cez mobil a mne tu IP adresu neukazuje a ano uz si to myslim aj ja.

1.3.2020 18:01
liberalizmus

XXX.XXX.185.10

Pani Petra prosim Vas napiste tomuto clovekovi nieco lebo ja som tu cez mobil a mne tu IP adresu neukazuje a ano uz si to myslim aj ja.

Ty si chorý ˇa nebezpečný človek,máš tam foto kde si prispel svojim príspevkom vo vlákne nechcené vtáctvo t id.111.82 a dnes z tej istej id.111.82 tak tak žiadna pani Petra ale ty Martin to môžeš vysvetliť a môžeš si myslieť čo chceš,tak ako ja teraz naschvál som ti dokázal pod iným id.ako sa dá na internete manipulovať z počítačom.

1.3.2020 18:37
Jamro

XXX.XXX.210.216

liberalizmus napsal(a):
Ty si chorý ˇa nebezpečný človek,máš tam foto kde si prispel svojim príspevkom vo vlákne nechcené vtáctvo t id.111.82 a dnes z tej istej id.111.82 tak tak žiadna pani Petra ale ty Martin to môžeš vysvetliť a môžeš si myslieť čo chceš,tak ako ja teraz naschvál som ti dokázal pod iným id.ako sa dá na internete manipulovať z počítačom.

Ono to je ip adresa a nie id. Niekto nevie asi co je ip adresa. Ked mate rovnakeho operatora alebo poskytovatela internetu mozete mat rovnaku ip adresu a nemusite sa vobec poznat, moze byt jeden z BA a druhy z KE.

1.3.2020 18:42
Jamro

XXX.XXX.210.216

Vy dvaja mate tiez rovnakeho poskytovatela.

1.3.2020 18:48
Jamro

XXX.XXX.210.216

Jamro napsal(a):
Vy dvaja mate tiez rovnakeho poskytovatela.

....

1.3.2020 18:52
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Jamro napsal(a):
Ono to je ip adresa a nie id. Niekto nevie asi co je ip adresa. Ked mate rovnakeho operatora alebo poskytovatela internetu mozete mat rovnaku ip adresu a nemusite sa vobec poznat, moze byt jeden z BA a druhy z KE.

Pán Jamrich já Vás chápem, snáď my ale nechcete tvrdiť že ip. 11.82 ktorá je zo dňa 31.1.2020 vo vlákne nechcene vtáctvo vložený 16,00 hod a PetraHakarova vo vlákne dnes Nitra vložená 17,12 z téj istéj ip.11.82 nieje tén istý užívateľ,to nemyslíte vážne.

1.3.2020 18:55
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Jamro napsal(a):
....

Áno ja sa priznávam naschvál som to vložil ako dôkaz ako to robí kolega.

1.3.2020 18:56
Jamro

XXX.XXX.210.216

zosrnia napsal(a):
Áno ja sa priznávam naschvál som to vložil ako dôkaz ako to robí kolega.

Myslite vas druhy nick kikimora?

1.3.2020 19:00
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Jamro napsal(a):
Myslite vas druhy nick kikimora?

Áno nickov urobíte koľko chcete aj kikimora aj liberalizmus som naschvál založil ako dôkaz ale to číslo pod nickom každého prezrádza.nemôžu to byť rôzny užívatelia ako to tvrdíte vy,ďakujem za pochopenie.

1.3.2020 19:06
JoPe

XXX.XXX.82.6

Pánové, mohli by jste si navzájem zavolat a všecho si říct a tady napsat něco chovatelského.

1.3.2020 19:08
Jamro

XXX.XXX.237.8

zosrnia napsal(a):
Áno nickov urobíte koľko chcete aj kikimora aj liberalizmus som naschvál založil ako dôkaz ale to číslo pod nickom každého prezrádza.nemôžu to byť rôzny užívatelia ako to tvrdíte vy,ďakujem za pochopenie.

Na toto by vam vedel odpovedat najlepsie ITckar.

Stavalo sa mi viackrat, ze som sa niekde nemohol zapojit na nete, lebo uz bola ip adresa pouzita. Hlavne cez mobilnu siet.

Kikimora neni zalozena naschval kvoli tomuto prispevku.

Pozrite si ip, staci vypat wifi a prepne sa na data.

Co chcem napisat napisem pod svojim nikom, nepotrebujem sa schovavat.

1.3.2020 19:09
Jamro

XXX.XXX.237.8

JoPe napsal(a):
Pánové, mohli by jste si navzájem zavolat a všecho si říct a tady napsat něco chovatelského.

👍👍👍

Konecne nieco rozumne.

2.3.2020 08:27
Karel1979

XXX.XXX.91.195

Nějak se to tady zvrhlo ani se to nedá vše číst nemá to s chovatelskou diskusu nic společného

2.3.2020 08:45
kareta

XXX.XXX.84.6

At se seberou a jdou si diskutovat třeba do tater. A vezmou si sebou toho trotla gruchyho.

2.3.2020 14:08
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

kareta napsal(a):
At se seberou a jdou si diskutovat třeba do tater. A vezmou si sebou toho trotla gruchyho.

..prave zobrali ty trol TEBA..krasny deň

2.3.2020 20:07
dedokarol

XXX.XXX.182.97

Páni,velmi sa čudujem,že si verejne dohadujete na zahraničnej diskusii.Robíte hambu všetkým Slovákom.Toto nie je určené na vaše dohady.Vymeňte si telefonne čísla a vymieňajte si názory tam.

PetraHakarova

4.3.2020 10:40
PetraHakarova

XXX.XXX.111.82

Aby som sa znova pripojila ta adresa ktorou ma pan zosrnia ohrnul je IP adresa Hlavnej Stanice v Bratislave alebo rychlika BA- Zilina!! Pan zosrnia napiste mi na phkrimsr@outlook.com a ja Vam to vysvetlim. Myslim ze ste na velkom omyle.
Pozdravujem Vas
Petra Hakarova

4.3.2020 16:12
zosrnia

XXX.XXX.185.10

PetraHakarova napsal(a):
Aby som sa znova pripojila ta adresa ktorou ma pan zosrnia ohrnul je IP adresa Hlavnej Stanice v Bratislave alebo rychlika BA- Zilina!! Pan zosrnia napiste mi na phkrimsr@outlook.com a ja Vam to vysvetlim. Myslim ze ste na velkom omyle.
Pozdravujem Vas
Petra Hakarova

Ďakujem ale netreba nič vysvetľovať,to že máte deaktivovaný účet hovorí za všetko,ale Vám tu ide hlavne niekoho diskreditovať,ponižovať,osočovať,keby Vám nešlo o to tak my dávno napíšete do súkromných sprav,mňa to osobne už nebaví a určite s tým zaťažujeme aj mnohých diskutujúcich,viem že sa jedná o teba Martin tak už to tu na verejnom fóre neriešme.
ďakujem za pochopenie.

pavolmax

9.3.2020 17:47
pavolmax

XXX.XXX.123.30

Nitra 22.3.2020 sa NEKONÁ! Vláda SR zakázala všetky spoločenské akcie pre koronavírus!!!

9.3.2020 18:18
zosrnia

XXX.XXX.185.10

pavolmax napsal(a):
Nitra 22.3.2020 sa NEKONÁ! Vláda SR zakázala všetky spoločenské akcie pre koronavírus!!!

Ďakujeme za info z utajeného profilu.

pavolmax

15.3.2020 20:49
pavolmax

XXX.XXX.123.30

zosrnia, ty sa nevieš ani len podpísať, tak láskavo drž papulu. A dnes ťa asi porazilo, že Nitra sa skutočne nekonala a ty si vyšiel ako debilko. no ale čo už...

Neregistrovaný uživatel

15.3.2020 21:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

pavolmax-to je mi nějaké povědomé.

16.3.2020 08:18
zosrnia

XXX.XXX.185.10

pavolmax napsal(a):
zosrnia, ty sa nevieš ani len podpísať, tak láskavo drž papulu. A dnes ťa asi porazilo, že Nitra sa skutočne nekonala a ty si vyšiel ako debilko. no ale čo už...

Podľa peria človek pozná vtáka,a podľa reči a vlastne aj príspevkov poznáme aj človeka,čo sa týka Teba tak Ty si sa vlastnými príspevkami na diskusii preslávil už dávno a viac krát,tak nech si každý urobí názor na Tvoju osobu.

17.3.2020 09:08

Pan zo srnia uz to prehanate naozaj!! Upozornujem Vas ! Som Vas pisal sukromne spravy a naschval si ich necitate! To ozaj kazdy neprihlaseny nick, ktory nesuhlasi s Vami som ja???? To pred tym som sa nato vykaslal a le teraz ozja si myslim ze mate starecku schizofreniu!

Přidejte reakci

Přidat smajlík