Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2020 16:20
kareta

XXX.XXX.84.6

Tímto se zde loučím a končím. Ahoj Moudivláčku, Emile, Milane Plšku, Elí, atd, A i ty liško podšitá Alfonso. Ahoj.

26.5.2020 18:22
Froli-1

XXX.XXX.72.148

Proč??

alfonzo

26.5.2020 19:00
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Přátelé,neodcházejte,mně jste rozdejchali,tak si myslím,že nic horšího než já Vás tady nemůže potkat.

26.5.2020 19:13
Froli-1

XXX.XXX.72.148

alfonzo napsal(a):
Přátelé,neodcházejte,mně jste rozdejchali,tak si myslím,že nic horšího než já Vás tady nemůže potkat.

😂😂

Valentko

26.5.2020 19:14
Valentko

XXX.XXX.48.91

kareta napsal(a):
Tímto se zde loučím a končím. Ahoj Moudivláčku, Emile, Milane Plšku, Elí, atd, A i ty liško podšitá Alfonso. Ahoj.

Nenapísali ste dôvod prečo končíte.

26.5.2020 20:15
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Valentko napsal(a):
Nenapísali ste dôvod prečo končíte.

A o tom to je.
Já bych napsal, že končím, protože jsem zestárl a už komunikaci dnešních účastníků nerozumím, nebo, že mně vadí něco nebo mám mnohem závažnější problém.
Já už jsem chtěl mnohokrát diskuzi skončit a pak mně to nedalo a zase píšu.
Nejen tato diskuze, ale i jiné formy dnešní komunikce, nerad používám tohoto termínu místo slova mluvit spolu, se vzdaluje od vzájemnách vztahů mezi lidmi
.Pokud se vyhýbáme spolu jako identifikovatelní jedinci mluvit, je to cesta o tisíce let zpět, bez ohledu na super techniku. Nebo se mýlím?

27.5.2020 21:03
kubanec

XXX.XXX.103.242

Já nevim vy tady děláte jako by se kareta opásal granáty a vydal se na sebevražednou misi nebojte žije pivo mu chutná a buřty taky když bude chtít dá si pauzu a třeba se na podzim vráti bude mit nové zážitky a zkušenosti .tady ty diskuse každého psychicky unavi

27.5.2020 21:31
stewe5

XXX.XXX.186.162

kubanec napsal(a):
Já nevim vy tady děláte jako by se kareta opásal granáty a vydal se na sebevražednou misi nebojte žije pivo mu chutná a buřty taky když bude chtít dá si pauzu a třeba se na podzim vráti bude mit nové zážitky a zkušenosti .tady ty diskuse každého psychicky unavi

Ano, unaví..A proto nereagovat na všechny témata i na tu největší hloupost...Možná proto si dává pauzu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík