alfonzo

XXX.XXX.0.243
Přátelé,neodcházejte,mně jste rozdejchali,tak si myslím,že nic horšího než já Vás tady nemůže potkat.
Valentko

XXX.XXX.48.91
kareta
napsal(a):
Tímto se zde loučím a končím. Ahoj Moudivláčku, Emile, Milane Plšku, Elí, atd, A i ty liško podšitá Alfonso. Ahoj.
Nenapísali ste dôvod prečo končíte.
Valentko
napsal(a):
Nenapísali ste dôvod prečo končíte.
A o tom to je.
Já bych napsal, že končím, protože jsem zestárl a už komunikaci dnešních účastníků nerozumím, nebo, že mně vadí něco nebo mám mnohem závažnější problém.
Já už jsem chtěl mnohokrát diskuzi skončit a pak mně to nedalo a zase píšu.
Nejen tato diskuze, ale i jiné formy dnešní komunikce, nerad používám tohoto termínu místo slova mluvit spolu, se vzdaluje od vzájemnách vztahů mezi lidmi
.Pokud se vyhýbáme spolu jako identifikovatelní jedinci mluvit, je to cesta o tisíce let zpět, bez ohledu na super techniku. Nebo se mýlím?
kubanec
napsal(a):
Já nevim vy tady děláte jako by se kareta opásal granáty a vydal se na sebevražednou misi nebojte žije pivo mu chutná a buřty taky když bude chtít dá si pauzu a třeba se na podzim vráti bude mit nové zážitky a zkušenosti .tady ty diskuse každého psychicky unavi
Ano, unaví..A proto nereagovat na všechny témata i na tu největší hloupost...Možná proto si dává pauzu...