Uživatel s deaktivovaným účtem

vegh
napsal(a):
Mal som 12-kusov na burze 2x.predal 1-za 20 eur. aj to velmo popozeral vykum my zobral naraz 11kusov za 200eur.tak čo mám to nosit celí rok nastol.
No jo no všechno to je o lidech...spousta lidí se diví proč to dáváš do výkupu proč to nedáš na stůl ? Odpovědět je vcelku jednoduchá když to dám na stůl s cenou řekněme 500 většina z vás se podívá zamumla neco o tom že je to drahé a jde dál ti odvážnější řeknou že víc než 400 nedají tudíž milí zlatí až se naučíte respektovat cenu prodávajícího možná ta fronta u výkupu nebude tak dlouhá a na stolech bude plno 😉🤔
arčí88
napsal(a):
Jak se psalo výše, kolega měl doma 17 korel albino od půlky listopadu inzeroval měl tam cenu 600kč/ks a nikdo se neozval pak někde sehnal kontakt na výkupce ten přijel vzal všech 17 korel albino za 550kč/ks. Ještě pobral anduly, rosely pestrý a obyčejné korely.
To je přesně ono, dáte inzerát na andulky po stovce, nikdo se neozývá. Přijede výkup a dá vám stovku taky.
Luboš Jedlinský
napsal(a):
když už chcete dát do výkupu za tuto cenu, není lepší ji v této ceně radši prodat chovateli, než někomu kdo je má pro další výdělek a ještě s nima nebude zacházet tak dobře jako chovatel?
Máťe pravdu že lepší predať chovaťelovi ako do vykupu mám inzerát asi pol roka na pyrhuri perleti,rupikoli,lepidi,mutačné zelenolícé.po 40-eur kus a každému to je dosť a ked pozrem na druhé inzerce a su ceny ovela vyšé tak ako ich predaju.
vegh
napsal(a):
Máťe pravdu že lepší predať chovaťelovi ako do vykupu mám inzerát asi pol roka na pyrhuri perleti,rupikoli,lepidi,mutačné zelenolícé.po 40-eur kus a každému to je dosť a ked pozrem na druhé inzerce a su ceny ovela vyšé tak ako ich predaju.
Na cene nezalezi ,zalezi na stesti jestli si vyberou prave vas.
exotchov
napsal(a):
Na cene nezalezi ,zalezi na stesti jestli si vyberou prave vas.
To dobre píšeťe že ide o šťesťí že ako sa predá.Ale večina pozerá na ceny.a ked pozreťe inzeráti na ifaune-bazos.sk-bazos.cz. tak tam opakuju tie isté vtáky dlhé-dobu.podávám viac inzerátov ale o nič nie zájem,a ked je otázka je preprava.
Ladamusa
napsal(a):
To je přesně ono, dáte inzerát na andulky po stovce, nikdo se neozývá. Přijede výkup a dá vám stovku taky.
Měl jsem inzeráty od září na korely a anduly. Anduly jsem měl 80kč/ks měl jsem jich 15ks, korely jsem měl lutina, šedé straky a skořicové straky dohromady 14ks měl jsem jednotnou cenu 250kč/ks. Objevil se inzerát na výkup 110kč za andulu a 300kč za korelu. Tak jsem mu to nechal. A když viděl rozely pestrý tak ode mně vzal 1 ks a od kolegy 8ks. Já jsem to měl na inzerátu za 600kč/ks mě nabídnul 550kč/ks tak jsme mu je taky nechali.
arčí88
napsal(a):
Měl jsem inzeráty od září na korely a anduly. Anduly jsem měl 80kč/ks měl jsem jich 15ks, korely jsem měl lutina, šedé straky a skořicové straky dohromady 14ks měl jsem jednotnou cenu 250kč/ks. Objevil se inzerát na výkup 110kč za andulu a 300kč za korelu. Tak jsem mu to nechal. A když viděl rozely pestrý tak ode mně vzal 1 ks a od kolegy 8ks. Já jsem to měl na inzerátu za 600kč/ks mě nabídnul 550kč/ks tak jsme mu je taky nechali.
Ano mate pravdu ve velkem se to tezko proda na inzerci,to same na burzach vozite to tam a spet, vykupovych lehko odchovatelnych druhu je mnoho.Takove velke mnozstvi jednou musi skoncit ve vykupu,i ja mel problemy a tak jsem radeji presel na druhy jine .Bohuzel andule a korely atd . nebude takovy zajem . Burzy stejne tak brzy nebudou a je lepsi to dat zavcasu do vykupu. Nespolehejte na to ze to nekdo koupi.
exotchov
napsal(a):
Ano mate pravdu ve velkem se to tezko proda na inzerci,to same na burzach vozite to tam a spet, vykupovych lehko odchovatelnych druhu je mnoho.Takove velke mnozstvi jednou musi skoncit ve vykupu,i ja mel problemy a tak jsem radeji presel na druhy jine .Bohuzel andule a korely atd . nebude takovy zajem . Burzy stejne tak brzy nebudou a je lepsi to dat zavcasu do vykupu. Nespolehejte na to ze to nekdo koupi.
Já jsem to za poslední rok zredukoval. Z 6 párů korel na 2, anduly mám jen 6 párů měl jsem jich 18 párů. To jsem měl klec co 1 pár korel to 3 páry andul. Tak jsem ze 4 klecí udělal 2 klece jedna na králováky a druhou klec na odchovy. Dříve jsem neměl problém prodat anduly a korely do zverimexu ale loňský rok asi jen 12 andul a 3 korely, když jsem se tam byl podívat a zeptat tak měli tam ještě asi 10 andul a všechny 3 korely. že se prej neprodávají.
vegh
napsal(a):
To už ani za perláty vám dnes nedá nikdo 40 euro, však to je pouhých 1000kč? Rupicola a lepida má přece taky vyšší cenu než 40 euro.